• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پوست و مو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع M.1373%
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آره دخترم . یه مدت موهام خیلی بلند و سنگین بودند ،بخاطر فر بودن نمیدیدم تاثیر ریزشو . الان که کوتاه کردم ریزش ندارم اما اثرش کاملا مشخص شده .
نارگیلو مرتب استفاده میکنم اما تاثیر نرم کنندگیش در لحظه ست . هیچ اثر تقویتی نداره ؟
@کوزت

ینی برای کم پشت شدن موها باید بریم پیش دکتر غدد؟ من فکر می کردم باید دکتر پوست و مو برم :-?

ببین یه سری مسائل هست باعث کم پشت شدن مو میشه
برات مثال میزنم ، چون خودم این مشکل رو داشتم
من PCOS دارم اولش که پیش پزشک زنان رفتم بهم یاز دادن ، بعد بخاطر همین بیماری هورمونای مردونم زیاد شد و ریزش موی مردانه گرفتم ، خب عاقلانش رفتن پیش پزشک غدد بود چون من مشکل هورمونی داشتم ...
پزشکای پوست خیلی داروهای شبیه به هم تجویز میکنن مثلا به پسرا از دم ماینوکسیدیل میدن در صورتی که فیناستراید تنها راه درمان ریزش موی مردانس و خیلی کیسای دیگه !
برین پیش پزشک غدد و ازش بخواین ازمایش و سونو کامل براتون بنویسه و ریزش موتون و کم پشتی موتون رو بررسی کنه ...
اگه مشکلی نباشه حتما بهتون میگه که مشکلی ندارین و شاید داروی شما یه قرص زینک ساده باشه .
نمیدونم چرا پزشکای پوست و مو رو برای مو دوست ندارم ، برای پوست بهتر راهکار میدن :))

ممنون بابت پاسخ:x...اصلاح نکنم صورتمو؟؟o_O..آخه پوست صورتم به هر نوع اصلاحی واکنش میده هم اپیلاسیون هم کرم موبر(تابحال بند ننداختم).به نظرم یکم غیر طبیعیه:|

میتونی موهای صورتت رو دکلره کنی اگه زیاد نیس ، اگه زیاده با دستگاه الکس ۵ جلسه لیزر کن

آره دخترم . یه مدت موهام خیلی بلند و سنگین بودند ،بخاطر فر بودن نمیدیدم تاثیر ریزشو . الان که کوتاه کردم ریزش ندارم اما اثرش کاملا مشخص شده .
نارگیلو مرتب استفاده میکنم اما تاثیر نرم کنندگیش در لحظه ست . هیچ اثر تقویتی نداره ؟
@کوزت

مثلا حس کردی قسمتی از سرت کم پشت شده ؟
ریزش موی کلی که باعث کم شدن یه قسمتی از سر شده
مثلا پس سرت کم شده باشه ، یا جلوی سرت ، یا کل سرت
اگه میگی ریزشش با کوتاه شدن کم شده فک نمیکنم مشکلی داشته باشی

روغن نارگیل از بقیه روغنا برای این کار بهتره
ولی اثر تقویتیش در حد جلوگیری از موخوره اس

سلام.من میخوام منافذ باز صورتمو لیزر کنم
ولی اصلا هیچی از لیزر نمیدونم راهنمایی کنین لطفا :-"

سلام.من میخوام منافذ باز صورتمو لیزر کنم
ولی اصلا هیچی از لیزر نمیدونم راهنمایی کنین لطفا :-"
لیزر و لایه برداری درسته باعث می شن موقتی دوست بهتر به نظر بیاد ولی به دلیل تخریب سلول های پوست باعث پیری زودرس و لک پوستی و چروک می شن

لیزر و لایه برداری درسته باعث می شن موقتی دوست بهتر به نظر بیاد ولی به دلیل تخریب سلول های پوست باعث پیری زودرس و لک پوستی و چروک می شن
لایه برداری میدونستم ولی لیزر اخه...

اسپری کردن منظم مخلوط آب و روغن زیتون/نارگیل برای آبرسانی و نرم کردن موی فر اثر داره ؟

اسپری کردن منظم مخلوط آب و روغن زیتون/نارگیل برای آبرسانی و نرم کردن موی فر اثر داره ؟

سرم مو سریتا هم خوبه
اگه موهات وز وزی عه نرمش میکنه وزشو میگیره موخوره هم پیشگیری میکنه

Back
بالا