جواببه نقل از ᓗـانیـــہ :سلام
واسه جلوگیری از موخوره چی پیشنهاد میکنین؟
به نقل از کوزت :قبلا گفتم اینجا اولا کوتاه کن مرتب تا یه مدت
سرم ضد موخوره سریتا از داروخونه بخر استفاده کن (اصل بخر)
اگه موهات خشکه شامپو آلوءورا هگور alovera hegor و ماسک مو فولیکا و نرم کننده اون میتونه مفید باشه
شونه پلاستیکی و فلزی هم خیلی بده
چوبی استفاده کن
نه مشکلی ندارهبه نقل از سـوگـنـد :من جديدن شامپوي Anti-Fett عه Nivea براي شادابي موهام استفاده ميكنم چون موهام يك مقدار حالت ِ خُشك ُ غير شادابي پيدا كردن.
امّا اين شامپو رُ هر سري حموم بعد از شامپوي اصلي ِ خودم كه classic care عه Niveaهست استفاده ميكنم.
امّا نميدونم كه درست هست كاري كه ميكنم يا نه.
منظورم اينه دو تا شامپو همزمان كه استفاده ميكنم درسته يا نه؟! يك وقت آسيب نزنم به موهام؟!
میکرودرم خیلی کاره خوبیه و واجبه تقریبابه نقل از Lily Delicated :پاک سازی پوست خوبه؟درسته که میگن یه بار که پاک سازی کنی بعدش مجبوری باز هر چند وقت تکرار کنی؟حتما بریم پیش مختصص پوست یا آرایشگاه هم خوبه؟
به نقل از نيلوفر ب. :بچه ها من وقتي كه استرسم زياد ميشه صورت م پُر جوش ميشه بايد چيكار
كنم؟
اتو مو به موها اسیب میرسونه و باعث ریزش هم میشهبه نقل از Rimoshika :استفاده ي روزانه از اتوي مو خيلي ضرر داره آيا؟ يعني به ريزش زياد مو ربطي پيدا ميكنه؟
دراينصورت،مو اگه ازين فر درشتا باشه،بعد سايزش كوتاه باشه بعد پاييناش هي
سيخ بشن ،رو اعصاب باشه،چه ميشه كرد؟
به نقل از Sundown :بچه ها برای جلوگیری از پوست پوست شدن پوست کنار ناخون.
یا زودتر خوب شدنش چی پیشنهاد میکنید؟
به نقل از فرزانِـ :چیکار میشه کرد رنگ مو پاک شه زود تر؟
به نقل از فرزانِـ :این شامپوایی که مو رو سیاه میکنن چقد طول میکشه تا سیاه کنن؟
به نقل از ماهِ ـشاد :دوستان لوسیون خوب برای پوست های حساس چی خوبه؟
لوسیون شیری نیوا خوب نبود،لوسیون انار فلورمار بهتر بود ولی خیلی خوب نبود.از اینا بهتر چی هست؟ کیو وی چطوره؟
×برای تغذیه مو به جز روغن زیتون تصفیه نشده چه شامپوئی خوبه؟
به نقل از آرینـآ :شامپویی هست که باعث تسریع رشد مو بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول که بستگی به رنگ موت داره، بنا به تمایلت برای درجه سیاهی . باهاش سرتو میشوری یعد میزاری که در یک تایم (با توجه به اون چیزایی ک گفتم) بمونه بعد میشوری !به نقل از فرزانِـ :این شامپوایی که مو رو سیاه میکنن چقد طول میکشه تا سیاه کنن؟
موقع کوتاه کردن مو نزارید که آرایش گر با تیغ موهارو پیتاژ کنه !به نقل از ᓗـانیـــہ :سلام
واسه جلوگیری از موخوره چی پیشنهاد میکنین؟
به نقل از sadlove :من موهام ریزش پیدا کرده
خیلی می ریزه
چیکار کنم ؟
بعد یه شامپو و نرم کننده خوب هم میشه یکی معرفی کنه ؟
موهام خشکه - مستعد موخوره - شوره هم ندارم
به نقل از Suspicious Girl :من جدیدا موهام خیلی ریزش پیدا کرده .. مثلا وقتی میرم حموم میخوام موهامو بشورم تا یه دست رو سرم میکشم دستم پر از مو میشه ... شامپو و نرم کننده هم هرچی استفاده کردم فایده نداشت. چیکار کنم؟ و اینکه قبلا خیلی لخت و نرم بود اما الان یه جورایی انگار شکننده و وز شده! اصن معضلیه این واسم