- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
پاسخ : پوست و مو
واسه تقویت مو و رشد بیشترش چی خوبه ؟
واسه تقویت مو و رشد بیشترش چی خوبه ؟
قرص سيستين بي6 قبلا هم گفتمبه نقل از sadlove :واسه تقویت مو و رشد بیشترش چی خوبه ؟
به نقل از saaad:D :درمان جوشهای زیرپوستی+کک و مک لطفن![]()
با تشکر.![]()
روغن سياه دانه خوبه (البته باید خيلي خالص و خوب باشه)به نقل از زهرا27 :جای جوشوچیکارکنیم؟درمان غیرشیمیایی سراغ ندارید؟

به نقل از hadise :شما برای پرشدن ابرو چه پیشنهادی دارین؟؟
تاج ابروهام خالی شده
یه مدتم لوسیون ایروکس و قطره ابرو لامینینو استفاده کردم ولی فایده ای نداشت.![]()
اين روغن رزماري با روغن فندق و روغن سياهدانه مخلوطش خيلي خوبهبه نقل از hadise :شما برای پرشدن ابرو چه پیشنهادی دارین؟؟
تاج ابروهام خالی شده
یه مدتم لوسیون ایروکس و قطره ابرو لامینینو استفاده کردم ولی فایده ای نداشت.![]()
به نقل از کوزت :اين روغن رزماري با روغن فندق و روغن سياهدانه مخلوطش خيلي خوبه
اگه دارويي میخوای ،تقويت ابروي سريتا ،يا ماوالا خوبن
من یه پیشنهاد راجع به موهاي بدنتون ميخوام بدم آخه خيلي پيغام خصوصي میدین که تيغ موم فلان فلان
موم دو حالت داره يا يکي حساسيت داره و موهاش زير پوستي در مياد يا يکي خيلي راضیه اما درکل بدونيد افتادگي پوست مياره
يکي تيغ که واقعا خودتون ميدونين معايبشو
ليزر هم خب قيمش بالاس
بهترين روش اينه که موهاتونو دکلره کنين
که باز يه روشيه که اگه بخواين ميگم
وقت گیر و حساسیت زا هم نیست تقریبا...یه آزمایش حتمن بروبه نقل از نازنـیـــــــــن :استرس اصلا ندارمشامپوم فولیکاس دکتر گفته بود فولیکا
ارثی هم نیست

از همین الان اپلاسیون؟کل بدنتو؟به نقل از ♥hastikhanoom♥ :من از وقتی اپیلاسیون میکنم هر دو سه ماه یه بار دلخواهی انجام میدم....اصن کچل شده بدنموقت گیر و حساسیت زا هم نیست تقریبا...
یکی به داد من برسه که بدنم این همه خشکه.دستام از شدت خشکی خون می افته ....

قم رو نمیدونم 
ولی تقصیر من نبود یکی بم گفت اسمش اینه هنوزم نمی دونمنه عزيزم اصلابه نقل از sadlove :کسایی ک سبزن هم میتونن ؟ ضایع میشه ها:د
واسه تقویت موهام چیز طبیعی سراغ نداری ؟ مادر گرام اجازه نمیدن قرص بخورم![]()
![]()
توي مرور زمان شلي پوست و افتادگي پوست ايجاد ميکنهبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :من از وقتی اپیلاسیون میکنم هر دو سه ماه یه بار دلخواهی انجام میدم....اصن کچل شده بدنموقت گیر و حساسیت زا هم نیست تقریبا...

به نقل از کوزت :من یه پیشنهاد راجع به موهاي بدنتون ميخوام بدم آخه خيلي پيغام خصوصي میدین که تيغ موم فلان فلان
موم دو حالت داره يا يکي حساسيت داره و موهاش زير پوستي در مياد يا يکي خيلي راضیه اما درکل بدونيد افتادگي پوست مياره
ليزر هم خب قيمش بالاس

به نقل از کوزت :اين روغن رزماري با روغن فندق و روغن سياهدانه مخلوطش خيلي خوبه
اگه دارويي میخوای ،تقويت ابروي سريتا ،يا ماوالا خوبن
من یه پیشنهاد راجع به موهاي بدنتون ميخوام بدم آخه خيلي پيغام خصوصي میدین که تيغ موم فلان فلان
ليزر هم خب قيمش بالاس
آبجیه مال بدنتون بجا صابون معمولی از صابون کرم دار 30% استفاده کنینبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :من از وقتی اپیلاسیون میکنم هر دو سه ماه یه بار دلخواهی انجام میدم....اصن کچل شده بدنموقت گیر و حساسیت زا هم نیست تقریبا...
""
""دوره ايهبه نقل از فـرشـاد :البته حواستون به این سیستیین ب 6 باشه ها... تا اونجایی که من از متخصصین داخلی پرسیدم میگن کلیه هارو داغون میکنه با رسوباتی که بر جا میزاره...تحت نظر پزشک مصرف کنید