موهاتو با سشوار خشک نکن. حوله رو محکم رو سرت نکش؛ فقط یه ذره آب موهاتو بگیر بعد بذار هوا بخوره خشک شه، یا اگه سرده با روسری ببند تا خشک بشه.
موهاتو با آب سرد بشور. هرچی کمتر در معرض گرما باشه مو، کمتر آسیب می بینه. وقتی با آب سرد میشوری رطوبت توی موها حفظ میشه، خیلی ام "وز" ـیّت
رو کم میکنه.
موهاتو خیلی خیلی خیلی جنتل! برس بکش. زیادم برس نکش؛ فقط در حدّی که مرتّب باشه. هیچوقت موهای خیسو برس نکش.
به هیچ عنوان موهاتو با کش نبند.
(کارکُشته شده م انقد با این موخوره ها کشتی گرفته م.
)
حواست به شامپوتم باشه؛ بعضی شامپوها از صدتا شپش و دو کیلو گِل و یه تُن چربی بدتر موهای آدمو خراب میکنن.
من شامپو آووکادو و ویتامین F سینره میزنم، مخصوص موهای خشک و شکننده. الان دقیقاً یک ساله که فقط همینو میزنم. نمیذاره اونقدر تند تند موخوره بزنم. ولی بازم مراقبت شخصی اصل کاره، نه شامپو. حالا ایناز شامپوهای دیگه ای که امتحان کردم بهتر بوده(البته به جز اکوفن که با توجّه به سرانه ی مصرف شامپوم ترجیح میدم دیگه اون شامپوی محترمو نریزم رو سرم.
)
ماسکای طبیعی ام خیلی تاثیر دارن. من تابستون که بیشتر وقت داشتم با ماست و عسل و موز ماسک مو درست میکردم(تخم مرغو میترسیدم بوش بمونه!)؛ هم براق میکنه، هم نرم. موزشم هرچی رسیده تر و لهیده تر باشه بهتره!
اون شامپوئه رم امتحان کن. منتهی باید خودتو راضی کنی که بری تو داروخونه بگی "سلام؛ ببخشید؛ شامپو آووکادو و ویتامین افِ سینره مخصوص موهای خشک و شکننده دارین؟"