دوره ايهبه نقل از فـرشـاد :البته حواستون به این سیستیین ب 6 باشه ها... تا اونجایی که من از متخصصین داخلی پرسیدم میگن کلیه هارو داغون میکنه با رسوباتی که بر جا میزاره...تحت نظر پزشک مصرف کنید
اکوفن توي جعبش 60 تا قرصه بايد روزي 2 تا بخورين ،جعبش هم 80 تومنهبه نقل از فـرشـاد :مشکلی که هست دوز مصرفی بالاش هس...روزی 4 تا قرص در مقایسه با ریجن دایت یا اکوفن که روزی یه قرصن خیلی زیاده ....قیمتش خیلی زیاده و اگه یه نفر بخاد روزی 4 تا سیستیین ب 6 رو به مدت 3 ماه مصرف کنه در مقایسه با هزینه ای که برای ریجن دایت یا اکوفن پرداخت میکنه خیلی خیلی زیاده .....در عملکرد خیلی تفاوت دارن این قرصا باهم..؟؟؟
من خودم استفاده کردمبه نقل از فـرشـاد :اره درسته ولی سوال من اینه که عملکرد تجربی اینا رو کسی هست مقایسه کرده باشه؟
آب زياد بخور مشکلي ندارهبه نقل از sadlove :ب6 گرون شده یه بسته 120 میشه نود تومن "" من یه ده تایی گرفتم شد 7500 روزی یکی خوردم از حرف فرشاد ترسیدم :- اس
حالا رسوب میکنه یا نع ک بکنم چهار تا ؟
من قرص مجبورم زیاد مصرف دارم در روز همین الان کبد نمونده برام برا ضد الرژیهایی ک میخورم مدام
بعد اهن زینک اینا هم میخوزم خب اگه با هم بخورم اینا تاثیر نداره شنیدم تا میتونم پخش کردم تو روز با ب6 . چهاتر تا بشه.. :د
با گوشی سخته پست دادن عاقا چقدر :/
مصرف ویتامین آ رو قطع کنين به مرور کل عوارض مسمومیت خوب ميشهبه نقل از فـرشـاد :یه سوال دارم.ریزش ناشی از مسمومیت با ویتامین آ رو چحوری میشه درمان کرد؟'البته در صورتی که آنزیمهای کبدی نرمال باشن
اصولا مصرف بالا باعث ريزش ميشه وقتي قطع بشه کم کم خوب ميشهبه نقل از فـرشـاد :اخه مشکل اینجاس که ریزش با قطع ویتامین آ شروع شده و وقتی با اون دوز بالا دوباره مصرف مبشه ریزش به صفر میرسه....زینکم جواب نمیده امتحان کردم...میگن باید تخلیه کولن روده فزرگ انجام بشه ولی نمیدونم قابل انجامه یا نه؟؟
ضد آفتاب اون خوبه aveneبه نقل از حدیث :من پوست صورتم سفیده.تا الان از ضد افتاب بایودرما بدون رنگ استفاده میکردم.حالا میخوام ضد افتابمو عوض کنم.
ضد افتابی که رنگ پوستمو تیره تر کنه یعنی گندمی کنه ،کدوم مارک خوبه؟
باید رنگی بگیرم؟
آره تقریبابه نقل از حدیث :این بژ تیره رنگ پوستو چه رنگی میکنه؟
مثل برنزه میشه؟
به نقل از ッ MαryαM ッ :تخم مرغ گذاشتن روی سر آیا واقعا اثر داره؟ :-s