- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
پاسخ : پوست و مو
مو خوره#
خوب من نمیخوام موهام کوتاه شن
مو خوره#
خوب من نمیخوام موهام کوتاه شن
کرم پودر اگزوويانس exuvianceبه نقل از مـیـنـا :بازم تکرار میکنیم سوالمو:
کرم سفید کننده چی پیشنهاد میدین؟ کاملن مات کنه جوشهای صورتو.من ویکتوریا استفاده میکردم قبلن.ولی اصلش پیدا نمیشه دیگه.بدلها هم داغون میکنن صورتو
به نقل از مـیـنـا :برای مو خره چیکار میشه کرد؟ زود نتیجه بده خودشم.
به جز کوتاه کردن مو؟ :-s
+ یه چیز دیگه همین الان به ذهنم رسید.
کرم سفید کننده چی پیشنهاد میدین؟ کاملن مات کنه جوشهای صورتو.من ویکتوریا استفاده میکردم قبلن.ولی اصلش پیدا نمیشه دیگه.بدلها هم داغون میکنن صورتو
به نقل از زهـرا :اسکراب سیگل یا رنوزیت رو کسی استفاده کرده ؟ چنجا رفتم این دوتا رو داشتن هیدرودرم و اکسفولیاک رو نداشتن
میخوام ببینم تاثیرش خیلی متفاوته که اگه هس اینترنتی یکی از همون دوتا مارکُ بخرم.
به نقل از ✿whisper of life✿ :رینوزیت اسکراب خوبی نداره . میتونی دست ساز استفاده کنی من خودم دارچین و جوش شیرین با آب مخلوط میکنم بعد میزارم رو پوستم ماساز میدم خیلی خوبه
+ ساسکین هم اسکراب خوبیه فقط یکم گرونه
پ.ن: با شکر و آبلیمو هم میشه یا مثلا قهوه و آب ولی دارچینو واقعا توصیه میکنم
به نقل از یسنا. :شما موهای زائد دست و پاتون رو چجوری از بین میبرین ؟
من تازگیا پوستم خ حساس شده
کرم موبر که میزنم دونه های قرمز میزنه کنار ریشه ی موهام ، موم و شمع و حتی ژیلتم که استفاده میکنم همینطوری میشه
لیزر میخواستم بکنم گرون بود ، سهتومن اونم فقط دست و پا میفمید ؟ سهتومن )):
اپیلاسیونُ امتحان نکردم البته
ولی خب اونم شنیدم زود درمیاد دوباره موها نهایتاً یکی دو هفته بعد
چیکار کنم ؟ |:
به نقل از sadlove :اینکه دونه دونه قرمز بشه طبیعیه ها . روز بعد میره همش قائدتا" . پوست ملتهب میشه .
ژل سی گل بعد از اصلاح بزن روش .
اینم دوباره میپرسمبه نقل از آتــــنـــا :محصولات سینره رو برای جوش کسی استفاده کرده ؟
خب اپیلاسیون رو امتحان کن ، بستگی به جنس موهات [کلفتی، رشد ] ممکنه تا سه هفته هم در نیادبه نقل از یسنا. :نه آخه اینطوریه که
همون موقع که میزنم فقط قرمز میشه (دونه نمیزنه)
ولی بعد که داره دوبار درمیاد تو همون محلی ک دراومده دونه دونه قرمز ریز میزنه
قبلاً اینطوری نمیشد
کرم موبرت همون کرم قبلیه ؟ یا یه کرم دیگه بزنبه نقل از یسنا. :شما موهای زائد دست و پاتون رو چجوری از بین میبرین ؟
من تازگیا پوستم خ حساس شده
کرم موبر که میزنم دونه های قرمز میزنه کنار ریشه ی موهام ، موم و شمع و حتی ژیلتم که استفاده میکنم همینطوری میشه
لیزر میخواستم بکنم گرون بود ، سهتومن اونم فقط دست و پا میفمید ؟ سهتومن )):
اپیلاسیونُ امتحان نکردم البته
ولی خب اونم شنیدم زود درمیاد دوباره موها نهایتاً یکی دو هفته بعد
چیکار کنم ؟ |:
به نقل از sadlove :اتو مو مارک خوب چی سراغ دارین ؟ :د
حنا بذاره رشد موهاش زیاد میشه یا روغن نارگیل وبادام هم اگه پولش رسید وخرید خوبهبه نقل از Wispy!!!! :سلام
من دوستم تو سال کنکور موقع خوندن موهاشو میکند الان چکارکنه ک زود دربیان
ممنون
به نقل از مـیـنـا :حنا بذاره رشد موهاش زیاد میشه یا روغن نارگیل وبادام هم اگه پولش رسید وخرید خوبه
ترکیب خاصی نداره من یک قاشق مرباخوری جوش شیرین با یک یا نصف قاشق مرباخوری دارچین مخلوط میکنم و بعدش آب میریزم روش آب رو یهو نریز قطره قطره بریز بعد حالت خمیری که پیدا کرد استفاده کن . من هر وقت میرم حموم تو حموم میزنم چون بخار داره حمام انگار که بخور داده باشمه تقریبا یک روز درمیون . سه تا پنج دقه هم بذار بمونه ماساژ هم بده همزمانبه نقل از زهـرا :واسه این دست سازه مقدار هرکدوم از موادش چقدر باید باشه ؟ چن بار تو روز میذاری ؟ چقدر میذاری بمونه ؟
به نقل از مـیـنـا :روغن فندوقم میتونه مفید باشه.
مامانم تازگیا روغن شتر مرغم گرفته برای افزایش رشد مو.
نمیدونم از کی مد شده و تاثیر داره یا نه ولی خوب اینم هست
بالایی:پس چرا من هر دفه خدا تومن پول میدم بخاطرش؟مطمعنی مال تو اصله؟روغن مایع اینا نباشه یه وخ
کپسول vita for hairبه نقل از Wispy!!!! :سلام
من دوستم تو سال کنکور موقع خوندن موهاشو میکند الان چکارکنه ک زود دربیان
ممنون