- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
پاسخ : پوست و مو
مو خوره#

خوب من نمیخوام موهام کوتاه شن
مو خوره#

خوب من نمیخوام موهام کوتاه شن

کرم پودر اگزوويانس exuvianceبه نقل از مـیـنـا :بازم تکرار میکنیم سوالمو:
کرم سفید کننده چی پیشنهاد میدین؟ کاملن مات کنه جوشهای صورتو.من ویکتوریا استفاده میکردم قبلن.ولی اصلش پیدا نمیشه دیگه.بدلها هم داغون میکنن صورتو![]()
به نقل از مـیـنـا :برای مو خره چیکار میشه کرد؟ زود نتیجه بده خودشم.
به جز کوتاه کردن مو؟ :-s
+ یه چیز دیگه همین الان به ذهنم رسید.
کرم سفید کننده چی پیشنهاد میدین؟ کاملن مات کنه جوشهای صورتو.من ویکتوریا استفاده میکردم قبلن.ولی اصلش پیدا نمیشه دیگه.بدلها هم داغون میکنن صورتو![]()
به نقل از زهـرا :اسکراب سیگل یا رنوزیت رو کسی استفاده کرده ؟ چنجا رفتم این دوتا رو داشتن هیدرودرم و اکسفولیاک رو نداشتن![]()
میخوام ببینم تاثیرش خیلی متفاوته که اگه هس اینترنتی یکی از همون دوتا مارکُ بخرم.![]()
به نقل از ✿whisper of life✿ :رینوزیت اسکراب خوبی نداره . میتونی دست ساز استفاده کنی من خودم دارچین و جوش شیرین با آب مخلوط میکنم بعد میزارم رو پوستم ماساز میدم خیلی خوبه![]()
+ ساسکین هم اسکراب خوبیه فقط یکم گرونه![]()
پ.ن: با شکر و آبلیمو هم میشه یا مثلا قهوه و آب ولی دارچینو واقعا توصیه میکنم
به نقل از یسنا. :شما موهای زائد دست و پاتون رو چجوری از بین میبرین ؟
من تازگیا پوستم خ حساس شده
کرم موبر که میزنم دونه های قرمز میزنه کنار ریشه ی موهام ، موم و شمع و حتی ژیلتم که استفاده میکنم همینطوری میشه
لیزر میخواستم بکنم گرون بود ، سهتومن اونم فقط دست و پا میفمید ؟ سهتومن )):
اپیلاسیونُ امتحان نکردم البته
ولی خب اونم شنیدم زود درمیاد دوباره موها نهایتاً یکی دو هفته بعد
چیکار کنم ؟ |:
به نقل از sadlove :اینکه دونه دونه قرمز بشه طبیعیه ها . روز بعد میره همش قائدتا" . پوست ملتهب میشه .
ژل سی گل بعد از اصلاح بزن روش .
اینم دوباره میپرسمبه نقل از آتــــنـــا :محصولات سینره رو برای جوش کسی استفاده کرده؟
خب اپیلاسیون رو امتحان کن ، بستگی به جنس موهات [کلفتی، رشد ] ممکنه تا سه هفته هم در نیادبه نقل از یسنا. :نه آخه اینطوریه که
همون موقع که میزنم فقط قرمز میشه (دونه نمیزنه)
ولی بعد که داره دوبار درمیاد تو همون محلی ک دراومده دونه دونه قرمز ریز میزنه
قبلاً اینطوری نمیشد![]()
کرم موبرت همون کرم قبلیه ؟ یا یه کرم دیگه بزنبه نقل از یسنا. :شما موهای زائد دست و پاتون رو چجوری از بین میبرین ؟
من تازگیا پوستم خ حساس شده
کرم موبر که میزنم دونه های قرمز میزنه کنار ریشه ی موهام ، موم و شمع و حتی ژیلتم که استفاده میکنم همینطوری میشه
لیزر میخواستم بکنم گرون بود ، سهتومن اونم فقط دست و پا میفمید ؟ سهتومن )):
اپیلاسیونُ امتحان نکردم البته
ولی خب اونم شنیدم زود درمیاد دوباره موها نهایتاً یکی دو هفته بعد
چیکار کنم ؟ |:
به نقل از sadlove :اتو مو مارک خوب چی سراغ دارین ؟ :د
حنا بذاره رشد موهاش زیاد میشه یا روغن نارگیل وبادام هم اگه پولش رسید وخرید خوبهبه نقل از Wispy!!!! :سلام
من دوستم تو سال کنکور موقع خوندن موهاشو میکند الان چکارکنه ک زود دربیان
ممنون
به نقل از مـیـنـا :حنا بذاره رشد موهاش زیاد میشه یا روغن نارگیل وبادام هم اگه پولش رسید وخرید خوبه![]()
ترکیب خاصی نداره من یک قاشق مرباخوری جوش شیرین با یک یا نصف قاشق مرباخوری دارچین مخلوط میکنم و بعدش آب میریزم روش آب رو یهو نریز قطره قطره بریز بعد حالت خمیری که پیدا کرد استفاده کن . من هر وقت میرم حموم تو حموم میزنم چون بخار داره حمام انگار که بخور داده باشمه تقریبا یک روز درمیون .به نقل از زهـرا :واسه این دست سازه مقدار هرکدوم از موادش چقدر باید باشه ؟ چن بار تو روز میذاری ؟ چقدر میذاری بمونه ؟![]()
به نقل از مـیـنـا :روغن فندوقم میتونه مفید باشه.
مامانم تازگیا روغن شتر مرغم گرفته برای افزایش رشد مو.
نمیدونم از کی مد شده و تاثیر داره یا نه ولی خوب اینم هست
بالایی:پس چرا من هر دفه خدا تومن پول میدم بخاطرش؟مطمعنی مال تو اصله؟روغن مایع اینا نباشه یه وخ![]()
کپسول vita for hairبه نقل از Wispy!!!! :سلام
من دوستم تو سال کنکور موقع خوندن موهاشو میکند الان چکارکنه ک زود دربیان
ممنون