اگ با لکه خارش هم باشه احتمال زیاد قارچ درماتوفیت عه. بحث این جداسبه نقل از sadlove :اگه برا آفتاب بندر لکه بیاره پوست آدم راهی داره از بین برد این لکه ها رو ؟ :/
لکه های سفید وسط پوست سبزه چیه اخه ؟ :/
به نقل از ♥hastikhanoom♥ :خب ینی چی ریزش از کف سر؟
من نمی دونم از کجا دقیقن می ریزه،پایین موهامو که دست می کشم،یه عالمه مو می ریزه.
+اگه گودی زیر چشم به خاطر کم خونی به وجود بیاد،برطرف میشه؟
به نقل از آیدا ツ :برای از بین بردن جای جوش چی پیشنهاد می کنید؟
فکر کنم قبلا مطرح شده بود پیدا نکردم
به نقل از sadlove :اگه برا آفتاب بندر لکه بیاره پوست آدم راهی داره از بین برد این لکه ها رو ؟ :/
لکه های سفید وسط پوست سبزه چیه اخه ؟ :/
به نقل از .Peg :اسکراب خوب و ضدآفتاب معرفی کنید لطفا
برای پوست صورتِ سفیدی که در طول روز در معرض آفتاب خیلی شدیده + مستعد جوش زدنه ولی اغلب خشکه
( یکی از دوستان یه ماسک طبیعی خریده بود می زد به صورتش، سیاه بودش و دونه دونه بود. یه چیزی شبیه خاک شیر شاید الان از دسترس خارجه نمی تونم ازش بپرسم چی چی بود کسی نظری نداره؟ )
هر دو شکل هورمونیه و ریزش موی ناشی از افزایش هورمونهای مردانه است ولی ریزش در مرد و زن الگو یا پترن متفاوتی داره که در شکل می بینید.به نقل از Erfan.S :اگ با لکه خارش هم باشه احتمال زیاد قارچ درماتوفیت عه. بحث این جداس
اگ مشکل فقط پوستیه و شدید نیست، راه حل محافظت از پوست برابر آفتاب عه، پوست خودشُ ترمیم میکنه. اگ مشکل شدیده متخصص پوست باید تشخیص بده و داروهاش اکثرا ترکیبین
مورد بالایی هرمونیه، پایینی نه
بستگی داره ک این مشکل چند وقت بوده و درواقع پوست تا چه اندازه آسیب دیده
به نقل از sadlove :ن.. پوست صورتم چربه..
اگه معرفی کنی ممنونت میشم..
به نقل از sadlove :خب چجوری و طی چه بازه های زمانی مصرفش کنم ؟
به نقل از kiana9695 :سلام
من موهام وزوزيه و از اين بابت خيلي رنج مي برم مخصوصا بعد از حمام كه بخوام سشوار بكشم !بعد نرم كننده سينره هم مي زنم ولي خب فايده نداره
موهامم خشك ان
چكار كنم؟
به نظرم به یک متخصص دیگه مراجعه کنید ببینید نظرشون چی هست،چون دلیلی برای تجویز داروی پرعوارضی مث راکوتان نیس شایدم این 20 تا رو داده که اون زیرپوستی ها هم کلا از بین برهبه نقل از Lily Delicated :من دیروز رفتم متخصص پوست، واسه جوش هم نرفته بودم اما بهم نگاه کرد گفت جوش میزنی؟ گفتم آره جوش های ریز زیرپوستی میزنم. بعد برام دارو نوشت. ازش پرسیدم چی نوشتید؟ گفت یه سری قرص واسه ریزش مو و جوش هات. رفتم داروخونه باز اونجا پرسیدم این قرص چیه؟ گفت واسه جوشه. اومدم خونه نگاه کردم فهمیدم بهم آکتنون داده که همون رآکوتان با یه اسم تجاری دیگه است! در حالی که من جوش هام اصلا شدید نیس فقط جوش های زیرپوستی ریز میزنم گاهی که اونم بالا نمیاد مگر وقتایی که خیلی استرس دارم. دکتر هم نپرسید مشکل کبد داری، جوش هات شدید هست یا نه، نگفت که بعد مصرف هم دوباره بیا پیشم و آزمایش بده ولی 20 تا رآکوتان بهم داد.
الان من مصرف کنم اینا رو؟کلی عوارض داره آخه
با بالا رفتن سن کم کم رنگ موها تیره تر میشه،شاید علتش همین باشهبه نقل از ♥hastikhanoom♥ :من تقریبا بیست سانت پایین موهام قهوه ای روشن بود. رنگ طبیعی موهام... ولی الان جند روزه یکدست خرمایی شده موهام. دلیل خاصی داره؟دیگه برنمی گرده به حالت اولیه ش؟
شامپو زیتون زدم چند وقته،به خاطر اون نیس؟
مگه رآکوتان واسه اینکه اثر کنه نباید دوره درمانش کامل شه؟دوره اش 240 تا نیس؟به نقل از ماهِ ـشاد :به نظرم به یک متخصص دیگه مراجعه کنید ببینید نظرشون چی هست،چون دلیلی برای تجویز داروی پرعوارضی مث راکوتان نیس شایدم این 20 تا رو داده که اون زیرپوستی ها هم کلا از بین بره