پاسخ : پوست و مو
راستی در جواب حرف نیمافو توی چندصفحه قبل که گفته بود برای شوره ... بهترین شامپو همون هداندشُلدر ِ اما متاسفانه تقلبی شده . توی تلویزیون هم حدود 1سال پیش گفت که هداندشلدر ها تقلبی شده و اینا ... اما شما اگه بتونید از خارج اصلشو بگیرید برای شوره بهترینه توی رنج قیمت معقول .
اینی که گفتی جنس موت عوض شده میگن تا 1حدیش طبیعی و ممکنه که توی سن بلوغ و دبیرستان 1کم جنس مو عوض شه .
برای مشکل تریکوپتیلوزین (موخوره) ک گفتید ک آرایشگرا تا کوتاه میکنن میبینن موخوره داره میگن بیا ویتامینه کنم واست ...
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
حالا نمیدونم فایده داره یا نه ...
اما کلا برای این که مو از اون حالت وِزی خودش در بیاد (فکر نکنم مخصوص موخوره باشه اما آرایشگر و دکترم به من این رو پیشنهاد کردن) شامپو و خصوصا کرم سی دی سی(Compagnia del color) که یک شامپوی ایتالیایی ِ میتونید استفاده کنید . کرمش خیلی عالیه . 2جور کرم داره . یکیش مال توی حمومه که باید توی حموم بزنید و حدود 5مین صبر کنید بعد بشورید و یکیش همینجوری مال هر وقتیه که بخواید . هم بوی خیلی خوبی داره و هم خیلی خوش حالت میکنه مو رو و برای موهایی که موخوره دارن و بعد از حموم وز میشه موهاشون اون حالت وزی رو از بین میبره اما فکر
نکنم کرم درمانی
مخصوص "موخوره" باشه . 4-3مدل داره . 1کیش برای رنگ کرده 1کیش برای خشک ، ... . من خودم قرمز رنگشو میزدم (اگه اشتباه نکنم cdc003 بود .
شایدم 001 )
اما 2تا چیز بد هم داره این سی دی سی . 1کیش این که شامپوش باز معقوله قیمتش نسبتا اما کرماش که اتفاقا من کرم هاشو توصیه میکنم و نه شامپوشو ، کمی گرونه . رنجش 50 و ایناس فک کنم ... یه عیب بزرگ ترشم اینه که فکر نکنم بتونید به همین راحتی ها این شامپو رو پیدا کنید . معروف هم نیست . تو کل ایران یک شرکت ِ کلا که وارد کننده ی این شامپو ِ اونم به مقدار کم .
اما به هرحال توصیه میکنم اگه 1وقت پیداش کردید توی داروخونه یا آرایشگاهی ، بخریدش 1بار استفاده کنید . ضرر نداره به هرحال .
توصیه :شدیدا (دوستانه/صمیمانه)توصیه میکنم اگه پنتن (panthene) میزنید ، نزنید ! واقعا کیفیتش اومده پایین . شایدم تقلبی شده تو ایران .چیزیه که دیدم،شنیدم(از آرایشگرا و 2پزشک پوستی که تاحالا داشتم) .
الان شامپوی سینره ی تولید خودمون خیلی بهتر از پنتن ِ . خیلی هم ارزون تره . واقعا شامپون خوب(قابل قبول) ی ِ سینره ک صادر هم میشه
کلا این که طوری نباشه که حتما بخوایم شامپوی خارجی بزنیم . خیلی شامپو های خودمون از خیلی شامپوهای خارجی بهترَن ... (یا حداقل تقلبی نیستن)