پوست و مو

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : پوست و مو

من زمستونا پوستم خیلی میخاره ... :-" دلیلش برای فصله؟ یعنی حساسیت ؟
بعد کسی میدونه چیکار میشه کرد؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

علت خاریدن پوست توی زمستون معمولا خشکی ِ پوسـته . نمیشه گفت حساسیت ! اما خشکیا توی ِ زمستون بدتر میشه ، نرم کننده و مرطوب کننده بزن به پوستت ! ;;)

minasamiei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين يك
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

برای موهای چرب و نازک ک ریزش هم داره ... مثل مال من ؛ من شامپوهای زیادی استفاده کردم . توی ایرانیا با قیمت خیلی کم ایروکس به همون نسبت قیمتش خوبه . اما Alpacin medicinal مال کمپانی Dr.kurt wolff که آلمانیه رو اگه مخصوص موهای چربش رو بگیرید خیییلی عالیه . من شامپوهای زیادی استفاده کردم.این یکی خیلی خوبه . قیمتش هم عجیب غریب نیست . سایزش اندازه ایروکسه تقریبا ، 10تومنه .
بعدشَم درباره موخوره ، خیلی از دخترای سن ما دارن . به خاطر این مقنعه هاس ... هرچند وقت یک بار باید برید روشو خرد کنید اگه موهاتون بلنده . یک سری شامپوهاییَم هست که میتونید بزنید خوب

1چیز دیگه . آراشگاه که میرید(دخترا) دیدید گیر میدن وایسا واست ویتامینه کنَم و اینا ... کلی هم هر سری از من پول میگیرن ! اصَن فایده داره ؟ ویتامینه کردن فقط میتونه نرم و خوش حالت کنه . مگه نه ؟ چون ویتامین اصَن از مو جذب نمیشه که بخواد ریشه هاشو قوی کنه :-??

درباره ی جوش هم من خودم صابون و محلول ساختنی استفاده میکنم + کرم Exfoliac من خیلی دستورها استفاده کردم و کرم های زیادی زدم . این از همش بهتره .
باید روی کل صورت زده بشه نه فقط روی جوش ها . کرمش مال فرانسس . 30ml ِ ! تقریبا مال 1ماهه . چون باید روزی 2بار بزنید . 35 تومن. من کرم 15ml میزدم 80 تومن هیچ فایده ای هم نداشت. این خیلی بهتره قیمتشم مناسبه نسبتا .

کرم ضد آفتاب هم Dermobay و Dermagor رو پیشنهاد میکنم . هر دو فرانسویَن . قیمتشونَم توی یه رنجه . از Uriage که بازَم تو همین رنجه قیمتش خیلی بهترَن .

آهان ... درباره خارش پوست ... دیدید از حموم که میاید میخوارید ؟ :-" خصوصا پاها . یکی از دلایلش کلر زیادیه که به آب های ایران میزَنن . خالَم اینا 1دستگاه مخصوص تصویه گرفتن . شبیه دستگاه تصویه آب که توی آشپزخونه ها میزاریم . خیلی راضیَن ... ما هم میخوایم بگیریم . خیلی هم تعریفشو شنیدم از کسای دیگه که داشتن . چون من پوست بدنم برخلاف صورتَم بسیار خشکه و خیلی میخاره بعد از حموم .
دلیل اصلی همون خشکیه که ساینا گفت ولی آب های ما هم میتونه تشدیدش کنه .

اینا تجریه های من بود دیگه :-"

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از minasamiei :
برای موهای چرب و نازک ک ریزش هم داره ... مثل مال من ؛ من شامپوهای زیادی استفاده کردم . توی ایرانیا با قیمت خیلی کم ایروکس به همون نسبت قیمتش خوبه . اما Alpacin medicinal مال کمپانی Dr.kurt wolff که آلمانیه رو اگه مخصوص موهای چربش رو بگیرید خیییلی عالیه . من شامپوهای زیادی استفاده کردم.این یکی خیلی خوبه . قیمتش هم عجیب غریب نیست . سایزش اندازه ایروکسه تقریبا ، 10تومنه .
بعدشَم درباره موخوره ، خیلی از دخترای سن ما دارن . به خاطر این مقنعه هاس ... هرچند وقت یک بار باید برید روشو خرد کنید اگه موهاتون بلنده . یک سری شامپوهاییَم هست که میتونید بزنید خوب
آقا آقا ، چي ميشه كه جنسِ مو عوض ميشه كلاً ؟ موهايِ من از وقتي يادم مياد خشك و كلفت (!) و پرپشت بودن . بعد چن وقته كه حس ميكنم كلاً اونوري شده !
درباره‌ موخوره ، چه شامپوهايي ؟

minasamiei

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امين يك
شهر
اصفهان
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

راستی در جواب حرف نیمافو توی چندصفحه قبل که گفته بود برای شوره ... بهترین شامپو همون هداندشُلدر ِ اما متاسفانه تقلبی شده . توی تلویزیون هم حدود 1سال پیش گفت که هداندشلدر ها تقلبی شده و اینا ... اما شما اگه بتونید از خارج اصلشو بگیرید برای شوره بهترینه توی رنج قیمت معقول .

اینی که گفتی جنس موت عوض شده میگن تا 1حدیش طبیعی و ممکنه که توی سن بلوغ و دبیرستان 1کم جنس مو عوض شه .

برای مشکل تریکوپتیلوزین (موخوره) ک گفتید ک آرایشگرا تا کوتاه میکنن میبینن موخوره داره میگن بیا ویتامینه کنم واست ... :|
حالا نمیدونم فایده داره یا نه ...
اما کلا برای این که مو از اون حالت وِزی خودش در بیاد (فکر نکنم مخصوص موخوره باشه اما آرایشگر و دکترم به من این رو پیشنهاد کردن) شامپو و خصوصا کرم سی دی سی(Compagnia del color) که یک شامپوی ایتالیایی ِ میتونید استفاده کنید . کرمش خیلی عالیه . 2جور کرم داره . یکیش مال توی حمومه که باید توی حموم بزنید و حدود 5مین صبر کنید بعد بشورید و یکیش همینجوری مال هر وقتیه که بخواید . هم بوی خیلی خوبی داره و هم خیلی خوش حالت میکنه مو رو و برای موهایی که موخوره دارن و بعد از حموم وز میشه موهاشون اون حالت وزی رو از بین میبره اما فکر نکنم کرم درمانی مخصوص "موخوره" باشه . 4-3مدل داره . 1کیش برای رنگ کرده 1کیش برای خشک ، ... . من خودم قرمز رنگشو میزدم (اگه اشتباه نکنم cdc003 بود . شایدم 001 )

اما 2تا چیز بد هم داره این سی دی سی . 1کیش این که شامپوش باز معقوله قیمتش نسبتا اما کرماش که اتفاقا من کرم هاشو توصیه میکنم و نه شامپوشو ، کمی گرونه . رنجش 50 و ایناس فک کنم ... یه عیب بزرگ ترشم اینه که فکر نکنم بتونید به همین راحتی ها این شامپو رو پیدا کنید . معروف هم نیست . تو کل ایران یک شرکت ِ کلا که وارد کننده ی این شامپو ِ اونم به مقدار کم .

اما به هرحال توصیه میکنم اگه 1وقت پیداش کردید توی داروخونه یا آرایشگاهی ، بخریدش 1بار استفاده کنید . ضرر نداره به هرحال .

توصیه :شدیدا (دوستانه/صمیمانه)توصیه میکنم اگه پنتن (panthene) میزنید ، نزنید ! واقعا کیفیتش اومده پایین . شایدم تقلبی شده تو ایران .چیزیه که دیدم،شنیدم(از آرایشگرا و 2پزشک پوستی که تاحالا داشتم) .
الان شامپوی سینره ی تولید خودمون خیلی بهتر از پنتن ِ . خیلی هم ارزون تره . واقعا شامپون خوب(قابل قبول) ی ِ سینره ک صادر هم میشه :-??
کلا این که طوری نباشه که حتما بخوایم شامپوی خارجی بزنیم . خیلی شامپو های خودمون از خیلی شامپوهای خارجی بهترَن ... (یا حداقل تقلبی نیستن)

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی
پوست و بیماری های آن

خب یه تاپیک هست ,پوست و مو , اما من خواستم که این تاپیک رو مخصوص بیماری های مربوط به پوست بزنم و فک میکنم به همین دلیل یه تاپیک جدا داشته باشه بهتره :D

بیماری های پوستی زیادی هستن مثل:کهیر،سالک،کک و مک،زگیل،میخچه،تبخال،حساسیت های پوستی و ... که مربوط به پوست میشن و بهشون بیماری های پوستی گفته میشه.
حالا قصد داریم که اینجا هربار در مورد یکی از این بیماری ها حرف بزنیم و تا حدی بررسیشون کنیم و اگر کسی تجربه کرده از تجربیاتش بگه :D
همه ی شما حتما چندمورد از این بیماری ها رو تجربه کردین و در موردشون کم و بیش اطلاعاتی دارین , بیاین و بگین.

یعنی میخوایم یه جورایی و به کمک هم در مورد بیماری های پوستی به هم اطلاعات بدیم :-"

amir abbasi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
شهر
مـــشـ CO
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
UWO
پاسخ : پوست و بیماری های آن

مث اینکه خودم باید شروع کنم :-"

یه بار رفته بودم شمال
بعد چن روز رو دستام و پاهام یه سری تاول زده بود (نمیدونم تاول بود یا نه بیشتر شبیه گزیدگی بود)
نمیدونم این گزیدگی بود یا حساسیت
خیلی هم خارش داش ولی جلو خودمو میگزفتم و نمیخاروندم
بعد یه چن روزی خوب شد.
اگه کسی میدونه علتش چی بوده و اصن چه بیماری بوده؟؟ :-?

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

خب همونطور که گفتی یا حساسیت بوده حالا یا به اب و هوا حساسیت داشتی یا مثلا چیزی خوردی :D یا اینکه حشره ای چیزی گزیده بوده :Dخوب شده به هرحال :D

اینجا میخوایم در مورد بیماری های پوست کلی تر حرف بزنیم
مثلا کسی هست در مورد میخچه اطلاعی داشته باشه ؟
خیلیامون شاید تجربه کرده باشیم ! اگه تجربه کردین چجوری بوده ؟ چیکار کردین تا خوب شده؟

negginnium

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
sth

جدیدا مد شده میان موهاشون رو فر میکنن :D
ازین کارا نکنید بعدش به غلط کردم میفتید :D
قبلا هم میرفتن صاف میکردن.
یه روشی واسه صاف کردن هست ، بهش میگن کراتینه ، بعد میگن که خب مو رو تقویت میکنه !
ولی من اعتقادم اینه هر نوع ماده ی شیمیایی واسه مو مضره !

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : تغییر جنس مو ؟

به نقل از نرگس² :
آقا آقا ، چي ميشه كه جنسِ مو عوض ميشه كلاً ؟

چرا مو های خشک چرب میشن یا برعکس؟ چرا موهای نازک یه چیزی شبیه به سیم :D میشن؟

اگه قبلا هم بحث شده در موردش مهم نیست (;

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

با توجه به استقبال شدید از تاپیک :-" خودم در مورد میخچه یه اطلاعات میدم به امید اینکه کس دیگه ای هم بعدا بیاد و در بحث مشارکت داشته باشه .

`میخچه یه زایده ی تقریبا ضخیم و دردناک در پوست پاست که دلیل ایجادش هم میتونه بیشتر ساییده شدن پوست پا با کف کفش ها باشه.
بیشتر هم بالای انگشتای پا میخچه در میاد :D

به نظر من میخچه چون به دلیل کفش ها به وجود میاد بهتر اینه که از کفش های خوب و مناسب استفاده کرد که یه جورایی از این موضوع پیشگیری کرد.`
نظر شما چیه؟ :-"

و سوالات :
میخچه رو دست هم در میاد؟ کسی شنیده چیزی؟ و اگر اره نمیدونید دلیلش چیه؟ :D

بعد بهترین روش برای درمان و از بین بردن میخچه چیه ؟ با توجه به انواعش که مثلا ممکنه یه ریشه ی قوی داشته باشه !

اثرات منفی نداره میخچه؟ عفونتی چیزی؟

(کسی اصلا تجربه نداشته؟!!)

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

اثر منفی خاصی ندارن جز ظاهر نه چندان جالبش و دردی که در اثر کوچکترین فشار داره...! :D

در مورد درمانش:
داروهای شیمیایی مختلفی هست٬ اونی که دکتر به من داد اسمش Duofilm بود و ترکیبات اصلی که پشتش نوشته بود اینا بودن: لاکتیک اسید و سالیسیک اسید
مکانیسم کار کردنش هم احتمالن باید این باشه که اسید لایه های فشرده شده رو طی چند هفته از بین میبره...!
به من گفت خیلی هم باید مواظب باشم که دارو به جایی غیر از میخچه برخورد نکنه...! :D

درمان سنتیش هم که سنگ پا بوده :-"

• لایک
امتیازات: HTC

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

من کف پام اون بالا(آدرس دقیق میدم : - ") میخچه درآورده بود، بعد اولا درد نمیکرد، اصلا معلوم نبود چیه و اینا :-" بعد از یه مدتی هم درد میکرد هم یکم قیافش شبیه میخچه شده بود.

بعد دکتر یه دارویی داد که فک کنم همون که موبینا گفت بود چون گفتن به قسمت دیگه ای نزنی و اینا :-" ولی خب اونم جوابگو نبود و انواع و اقسام چسب های میخچه(چسب میخچه س چیه؟ همون) رو هم امتحان کردم اما خوب نشد. :-"
بعد با جراحی درش آوردن (سه تا بخیه هم خُرد :-""") بعد یه ریشه ی خیلی طولانی داشت و عمیق و اینا بود :-"
+
یکی از دوستای من گفت که یکی رو دیده که میخچه رو دستش درآورده(در میارن میزنن چی میکنن؟همون :-") ، ما من فکر نمیکنم اون میخچه بوده باشه چون فقط پا میخچه در میاره/میزنه :-" نه؟؟

روش هم با توجه به عمق و ریشه میخچه داره ، اگه کم باشه و ساده با چسب میخچه و اون دارو ها و اینا حله اگه نه با جراحی..

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

ریشه ی میخچه ینی چی؟ :-"

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

خب بعضی از میخچه ها زیاد حاد نیستن و با چسب میخچه و درمان های عادی غیر جراحی ، درمیان! اونا ریشه ی عمقی تو پا یا محلی که قرار دارن ندارن
اما بعضی از میخچه ها با چسب یا مثلا همون سنگ پا در نمیان ، اونا داخل پا ریشه دارن و اون ریشه باعث میشه که یا به سختی در بیان یا اصلا در نیان و به جراحی نیاز باشه.
اگه میخچه داخل پا ریشه داشته باشه و با چسب میخچه یا درمان های دیگه در بیاد و ریشش بمونه باعث میشه بعد از مدتی دوباره همون جا میخچه دربیاد پس بهتره که اگه برای بار دوم این اتفاق افتاد جراحی بشه و ریشه رو کامل تا جایی که نفوذ کرده در بیارن که بعدا دوباره میخچه در نیاد. :D

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

در مورد ترک های پوستی ..

آیا راهی واسه درمانش هست؟

چه عللی باعث تشدید (گسترده تر شدن یا عمیق شدن)ترک های پوستی میشه؟

واینکه چطوری میشه از به وجود اومدن یا گسترده تر شدنش جلوگیری کرد؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

پوست و مو نه ! اما توی ِ این می تونیم مطرحش کنیما ! :D

• لایک
امتیازات: HTC

Parinaz.

پری‌ناز
نام مرکز سمپاد
فرزانگان قزوین
شهر
قزوین
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
آزاد تهران جنوب
رشته دانشگاه
طراحی لباس

به نقل از SaϔnA.M :
پوست و مو نه ! اما توی ِ این می تونیم مطرحش کنیما ! :D
اون رو هم دیدم ولی فکر نکنم ترک پوستی یه جور "بیماری" باشه

HTC

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بوشهر
دانشگاه
رشت
رشته دانشگاه
پزشکی

چرا دیگه اینم جزو بیماری ها محسوب میشه یه جورایی و میشه تو همون تاپیک که ساینا گفت بررسی و بحث شه! :D

× تاپیکا ترکیب شدن(;

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

خب باعشه :D
چاق شدن ناگهانی باعث میشه بافت پوست باز شه و ترک به وجود بیاد . مثلا توی حاملگی یه روغنای خاص میدن که چرب کنن پوست رو که کمتر شه . الآن از مامانم پرسیدم درمانش چه شکلیه ، خیلی خونسرد برگشت گفت : کار حضرت فیل :-"
ظاهرا با لیزر میشه نسبتا درمانشون کرد
:-?

بالا