• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پوست و مو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع M.1373%
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پوست و بیماری های آن

با توجه به استقبال شدید از تاپیک :-" خودم در مورد میخچه یه اطلاعات میدم به امید اینکه کس دیگه ای هم بعدا بیاد و در بحث مشارکت داشته باشه .

`میخچه یه زایده ی تقریبا ضخیم و دردناک در پوست پاست که دلیل ایجادش هم میتونه بیشتر ساییده شدن پوست پا با کف کفش ها باشه.
بیشتر هم بالای انگشتای پا میخچه در میاد :دی

به نظر من میخچه چون به دلیل کفش ها به وجود میاد بهتر اینه که از کفش های خوب و مناسب استفاده کرد که یه جورایی از این موضوع پیشگیری کرد.`
نظر شما چیه؟ :-"

و سوالات :
میخچه رو دست هم در میاد؟ کسی شنیده چیزی؟ و اگر اره نمیدونید دلیلش چیه؟ ;D

بعد بهترین روش برای درمان و از بین بردن میخچه چیه ؟ با توجه به انواعش که مثلا ممکنه یه ریشه ی قوی داشته باشه !

اثرات منفی نداره میخچه؟ عفونتی چیزی؟

(کسی اصلا تجربه نداشته؟!!)

اثر منفی خاصی ندارن جز ظاهر نه چندان جالبش و دردی که در اثر کوچکترین فشار داره...! :دی

در مورد درمانش:
داروهای شیمیایی مختلفی هست٬ اونی که دکتر به من داد اسمش Duofilm بود و ترکیبات اصلی که پشتش نوشته بود اینا بودن: لاکتیک اسید و سالیسیک اسید
مکانیسم کار کردنش هم احتمالن باید این باشه که اسید لایه های فشرده شده رو طی چند هفته از بین میبره...!
به من گفت خیلی هم باید مواظب باشم که دارو به جایی غیر از میخچه برخورد نکنه...! :دی

درمان سنتیش هم که سنگ پا بوده :-"

• لایک
امتیازات: HTC

من کف پام اون بالا(آدرس دقیق میدم : - ") میخچه درآورده بود، بعد اولا درد نمیکرد، اصلا معلوم نبود چیه و اینا :-" بعد از یه مدتی هم درد میکرد هم یکم قیافش شبیه میخچه شده بود.

بعد دکتر یه دارویی داد که فک کنم همون که موبینا گفت بود چون گفتن به قسمت دیگه ای نزنی و اینا :-" ولی خب اونم جوابگو نبود و انواع و اقسام چسب های میخچه(چسب میخچه س چیه؟ همون) رو هم امتحان کردم اما خوب نشد. :-"
بعد با جراحی درش آوردن (سه تا بخیه هم خُرد :-""") بعد یه ریشه ی خیلی طولانی داشت و عمیق و اینا بود :-"
+
یکی از دوستای من گفت که یکی رو دیده که میخچه رو دستش درآورده(در میارن میزنن چی میکنن؟همون :-") ، ما من فکر نمیکنم اون میخچه بوده باشه چون فقط پا میخچه در میاره/میزنه :-" نه؟؟

روش هم با توجه به عمق و ریشه میخچه داره ، اگه کم باشه و ساده با چسب میخچه و اون دارو ها و اینا حله اگه نه با جراحی..

ریشه ی میخچه ینی چی؟ :-"

خب بعضی از میخچه ها زیاد حاد نیستن و با چسب میخچه و درمان های عادی غیر جراحی ، درمیان! اونا ریشه ی عمقی تو پا یا محلی که قرار دارن ندارن
اما بعضی از میخچه ها با چسب یا مثلا همون سنگ پا در نمیان ، اونا داخل پا ریشه دارن و اون ریشه باعث میشه که یا به سختی در بیان یا اصلا در نیان و به جراحی نیاز باشه.
اگه میخچه داخل پا ریشه داشته باشه و با چسب میخچه یا درمان های دیگه در بیاد و ریشش بمونه باعث میشه بعد از مدتی دوباره همون جا میخچه دربیاد پس بهتره که اگه برای بار دوم این اتفاق افتاد جراحی بشه و ریشه رو کامل تا جایی که نفوذ کرده در بیارن که بعدا دوباره میخچه در نیاد. ;D

در مورد ترک های پوستی ..

آیا راهی واسه درمانش هست؟

چه عللی باعث تشدید (گسترده تر شدن یا عمیق شدن)ترک های پوستی میشه؟

واینکه چطوری میشه از به وجود اومدن یا گسترده تر شدنش جلوگیری کرد؟

پوست و مو نه ! اما توی ِ این می تونیم مطرحش کنیما ! ;D

• لایک
امتیازات: HTC

به نقل از SaϔnA.M :
پوست و مو نه ! اما توی ِ این می تونیم مطرحش کنیما ! ;D
اون رو هم دیدم ولی فکر نکنم ترک پوستی یه جور "بیماری" باشه

چرا دیگه اینم جزو بیماری ها محسوب میشه یه جورایی و میشه تو همون تاپیک که ساینا گفت بررسی و بحث شه! ;D

× تاپیکا ترکیب شدن;)

خب باعشه :دی
چاق شدن ناگهانی باعث میشه بافت پوست باز شه و ترک به وجود بیاد . مثلا توی حاملگی یه روغنای خاص میدن که چرب کنن پوست رو که کمتر شه . الآن از مامانم پرسیدم درمانش چه شکلیه ، خیلی خونسرد برگشت گفت : کار حضرت فیل :-"
ظاهرا با لیزر میشه نسبتا درمانشون کرد
:-?

Back
بالا