- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ن.ج.ب.ا.د
- سال فارغ التحصیلی
- 94
پاسخ : پوست و مو
!قرمزن ولی اصن درد ندارن!
فک میکنم نصفش مال اعصاب باشه نصفش برای گرمی!
درس خوندن؟
دقیقا رفتارایی که گفتین در من صدق میکنه!حدود2-3ساحتی بهش خیره میشم،تحرکم ندارم،نورشم به چشم آسیب میرسونه!ولی این چیزی که میگم کتاب نیس !صفحه گوشی یا لپ تاپه! 
دلیلشم ارثی نیس پس!چون مامان بابام هیچ کدوم اینطوری جوش نزدن تو دوره نوجوونی!
+پوست صورتم در ناحیه پیشانی و بینی چربه و در قسمت گونه خشک!
که ناحیه پیشانیم جوشای زیر پوستیه که به مرور زمان خودش میره!بینی هم سر سیاه!
اون جوشای عصبی که میگین رو قسمت گونه هام زده و دقیقا از موقعی زیاد شده که فعالیتم تو سایت زیاد شد ینی اوایل اردیبهشت!
ممنون کمکم کرد بسی :)
یه سری از جوشام هیچ کدوم از اینا نیستندبه نقل از King daiMon :خب جوشای صورت طی نوجوانی(آکنه)3نوعن:
1.عصبی(بدون سر و حالت کروی هستن...زمانی ک دست میزنین روشون درد میگیرن...دیرم میرن...)
2.سرسفید(ترشحات زیر پوستن...خیلی طبیعیه...معمولا مانعی نداره دراوردنش جاشم بمونه سریع میره...خودشم یکی دوشبه بوجود میاد سریعم از بین میره)
3.سر سیاه(جوشای خیلی ریزین ک حاصل التهابن)
خب حالا بریم سر کاربرد داروها آخرش خودتون مشکلتونو متوجه میشین...
کرمهای لایه بردار و آنتی بیوتیکها لازمه اولیه پوستهای آکنه دارن...دکترا داروهایی ک میدن پوستو چند روز خشک میکنه(حالت التهابی داره)و بعد یهو خیلی خوبو صاف میشه...کرمهای لایه بردار بیشترین تاثیرشون روی جوشای سرسفیدوسرسیاهه...صابوناو فوم های شستشوی صورت هم معمولا کمی صورتو میخشکونن و یه خاصیت ضد التهابی همشون دارن...صابون گوگردو خرچنگو اینا همشون التهابو کاهش میدن...
آنتی بیوتیکها چیزایین ک جوشای سریاهم نابود میکنن...حتی چندید سال بعداز خوردن آنتی بیوتیکها جوش سرسیاه نمیزنیم(معمولا)محلولیم ک دکتر میده تنها چیزیه ک میتونه جوشای عصبیو از بین ببره...معمولا مواد مشتق شده از الکل دارن ک پوستو خشک میکنه...با خشک کردن پوست همه جوشا نابود میشن...
جوشای سرسیاهو سرسفید ک عادیه و معمولا میزنه برای همه...اما جوشای عصبی...جوشای عصبی ربط مستقیمی ب هورمونها,اعصابو اینا دارن...مواد گرمیم باعث این جوشا میشن...هورمونهایی مثه هورمونای جـنسی و هیجانی(اپی نفرین اینا)مقدار جوشارو زیاد میکنن و ملاتونینم تو یه مجله خوندم کم میکنه...اعصاب اما مقوله پیچیده ایه...آدمای عصبیو ک میدونیم...اما آدمایی ک درسم زیاد میخونن بهشون فشار عصبی وارد میشه...معمولا دیدیم اطرافمون ک آدمایی ک زیاد درس میخونن پرخاشگرن(نه همه ولی عموما اینطوریه)...نور سفید تاثیر شدیدی روی اعصاب میذاره...تحرک نداشتنم تاثیرش شدیده...خیره شدنم ب مرور زمان اعصابو میریزه بهم...حالا فرض کنین هر3تا(شایدم دوتاش)موقع درش خوندن هست...پس میشه گفت ک درس خوندنم تاثیر داره...دیگه چیزای دیگه هم ک خودتون میدونین...
دلایل جوش زدن ممکنه ارثی باشه...استعداد چاق شدنو ک شنیدین؟؟؟اینم همونه...حالا افرادی ک مادر و پدرشون جوش زیاد میزدن با یه چیز کوچیک جوش میزنن(من میمیرم برای سسو ادویه ولی همون شبش جوش میزنم)
مسلما هر کسی درمان داره جوشاش...دکتر پوست حتما برین زیر یه ماه مشکلتون حل میشه...
اینم بگم کمبود خوابو پوستای چربم تو جوش صورت موثرن...
اون صابون خرچنگم بگم مخصوص پوستای چربه...برای پوستای معمولیو خشک معمولا از فوم شستشوی صورت استفاده میکنن...برای پوستای حساسم همینطور...صابون گوگردم برای پوستای معمولیو چربه...
!قرمزن ولی اصن درد ندارن!فک میکنم نصفش مال اعصاب باشه نصفش برای گرمی!
درس خوندن؟
دقیقا رفتارایی که گفتین در من صدق میکنه!حدود2-3ساحتی بهش خیره میشم،تحرکم ندارم،نورشم به چشم آسیب میرسونه!ولی این چیزی که میگم کتاب نیس !صفحه گوشی یا لپ تاپه! 
دلیلشم ارثی نیس پس!چون مامان بابام هیچ کدوم اینطوری جوش نزدن تو دوره نوجوونی!
+پوست صورتم در ناحیه پیشانی و بینی چربه و در قسمت گونه خشک!
که ناحیه پیشانیم جوشای زیر پوستیه که به مرور زمان خودش میره!بینی هم سر سیاه!
اون جوشای عصبی که میگین رو قسمت گونه هام زده و دقیقا از موقعی زیاد شده که فعالیتم تو سایت زیاد شد ینی اوایل اردیبهشت!
ممنون کمکم کرد بسی :)

) سشوار داغ باعث این ریزش شده یا استفاده از چسب مو و تافت ؟ یا هیچکدومشون ؟ (آخه شنیدم هر چندسال موها میریزه و دوباره موی جدید رشد میکنه)
سشوار داغ،آب داغ،چسب مو،تافت و ... همه از عواملیه که باعث میشه ریزش مو بیشتر شه!!این یه چیز بدیهیه!بیچاره موهات!!!