• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پوست و مو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع M.1373%
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پوست و مو

شامپوهای مخصوص توصیه میشه

گل سر شور هم خوبه .

دوستان برای کک و مک و جای جوش با هم توصیه ای دارید؟

هم میتونی از کرم های لایه بردار استفاده کنی، هم لیزر اما بستگی به نوع جای جوش داره، اگه لک شده باشه با لایه بردار درست میشه اما اگر فرورفته یا برجسته باشه فک کنم فقط با لیزر حل میشه. در هر صورت حتما با متخصص پوست مشورت کن.

به نقل از یغما :
اول اینکه مگه نمیگن موهارو فقط با شامپو اونم یه بار و به مدت کم بشورید؟؟ من شنیدم که کلا صابون برا پوست مخربه چه برسه به مو و پوست سر ک کلا داغون میکنه
صابون معمولي كه ميزني به دستت،اره درسته واسه پوست و مويه سر نيست مطمئنا،و اثرات مخرب داره...
اما يه صابونايي هستن كه مخصوصه پوسته سرن و خاصيتشون هم تثبيته رنگه مو هست...
حالا اين تثبيته رنگه مو يعني چي؟
توضيح ميدم.من خودم مو هام بچه كه بودم قهوه اي روشن بوده الانم هست اما كمكم داره خرمايي ميشه...
پرسو جو كردم كه چيكار كنم رنگه موهام بمونه؟گفتن يه صابونايه مخصوصي هست كه بايد موهاتو با اون بشوري تا رنگه موهات از بين نره...و كلن شامپو به خصوص ضده شوره باعثه از بين رفتنه رنگ مو ميشن!

در مورده ريزش مو،چربيه پوسته سرم ميتونه باعثش بشه!يا كلن ارثي موهايه چرب داريد يا به خاطره بد شستنه پوسته سر يا دير به دير ميريد حموم!
در مورده اون بد شستنه پوسته سر يه بار رفتم ارايشگاه بهم گفت اگه موهايه چربي داري وقتي داري سرتو شامپو ميزني با انگشتات پوسته سرتو مالش نده فقط با كفه دست،چون باعثه چرب شدنه پوسته سر ميشه!

نقل قول:یه سوال
کسی که هرروز حموم میره باید موهاشو یه بار شامپو بزنه یا همون دو بار آسیبی نمیزنه؟؟(موی معمولی)

هر روز شستنه مو هايه معمولي ميتونه باعث خشك و شكننده شدنشون بشه...پس سعي كن همون يه بار بزني و از نرم كننده مو و سِرُمه مو استفاده كني >:D<

می گن سرتون رو با سرکه ی رقیق یا روقن زیتون هم ماساژ بدید خیلی موسره (املا بلدم)

نمیدونم قبلاً پرسیدن یا نه!
من یکی دوسالیه سرم عین چی شوره میزنه!
جالب اینکه موهامو بلند میکنم، شوره نمیزنه!
کلی خارش میگیره که معمولا به حموم درست میشه ولی خیلی وقتا مثل همین حالا، تازه از حموم اومدم ولی بازم میخاره!
وقتی هم که عرق کنم آی میسوزه آی میسوزه!
----------------------------------------------------------------------------------
اوایل گفتیم شامپوئه! کلی شامپو عوض کردیم نشد!
گفتیم شپشه! بالش عوض کردیم! شامپو مخصوص زدیم نشد!

همین قبل از شما سوال شوره بود!

آخه این از شوره دیگه گذشته!

شما روقن زیتون و سرکه رو امتهان کن!

Back
بالا