قابل مقایسه نیستن! البته کتاب های ترجمه ی فارسیش به حد قابل توجهی افتضاحه! فوق العاده هم سانسور داره!به نقل از Shine_girl :منم فیلم توآیلایت و ماه نو رو دیدم خیلی قشنگ بودن میشه گفت موضوعشون تقریبا جدید بود حالا هم منتظرم تا قسمت بعدی فیلماشم به بازار بیاد البته بعضی از دوستام که کتاباشو خوندن میگن کتاباش بهتره .
من تا آخرش خوندمبه نقل از negin.kh3 :آخرش چی میشه؟
من حوصله ندارم پشت کامپیوتر بشینم بخونم.چشمم درد میگیره.
قبول دارم نسخه ترجمه شدش افتضاحه اما نمیفهمم اگه هر فصلی 15 صفحه داشته باشه حداقل 30 دقیقه طول میکشه من هر چی حساب میکنم میبینم نمیشهبه نقل از Death :من تا آخرش خوندم
بلا و ادوارد ازدواج میکنن بچه دار میشن بلا ومپایر میشه ( خیلی خیلی خیلی خلاصه!)
کتاب 5 هم همون twilight از زبون ادوارد هست اسمش midnight sun هست
خیلی مجموعه باحالی بود! حال کردم! منم پشت کامپیوتر و البته انگلیسیش رو خوندم بعد دست دوستم ترجمه فارسیش رو دست دوستم دیدم از سر و تهش زده بودن! مخصوصن breaking dawn از همش جالب تر بود! کتاب 39 فصلی رو یه روزه پای کامپیوتر خوندم! پدر چشمم در اومد!
ماشاالله به این همتبه نقل از negin.kh3 :آخرش چی میشه؟
من حوصله ندارم پشت کامپیوتر بشینم بخونم.چشمم درد میگیره.
ایزابلا "بلاً سوآن از شهر آفتابی فنیکس به شهر بارانی فرکس برای زندگی در کنار پدرش سفر میکند. او اینکار را میکند تا مادرش بتواند با همسرش که یک بازیکن بیسبال است به مسافرت برود. مدرسه جدیدش در شهر فُورکس نظر او را جلب میکند و با تعدادی از دانش آموزان ارتباط بر قرار میکند.به نقل از Backstreetboy :کتابش درباره ی چیه.....؟؟؟؟
راستش من نخوندمش میخواستم ببینم ارزش خریدن رو داره یا نه!!!!!
چرا مگه چقد فرق می کنه ؟! ( کی حوصله داره ترجمه کنه ! ! اگه خیلی فرق داره یکی برا من ترجمه کنه بفرسته ! مرسی ! )به نقل از Death :ایزابلا "بلاً سوآن از شهر آفتابی فنیکس به شهر بارانی فرکس برای زندگی در کنار پدرش سفر میکند. او اینکار را میکند تا مادرش بتواند با همسرش که یک بازیکن بیسبال است به مسافرت برود. مدرسه جدیدش در شهر فُورکس نظر او را جلب میکند و با تعدادی از دانش آموزان ارتباط بر قرار میکند.
روز اول مدرسه، زمانی که بلا برای اولین بار کنار ادوارد کالن مینشیند، او وی را کاملا تحت تاثیر قرار می دهد
خودم حوصله نداشتم خلاضه کنم از ویکی پدیا کپی کردم!
در کل جالبه البته نه ترجمه فارسیش
خیلی زیاد!کتابی که دسته بچه ها دیدم همش رو سانسور کرده بود! اسما رو هم خیلی زشت ترجمه کرده بود! مثلن Esme رو نوشته بود اسم!به نقل از SOUL KEEPER :چرا مگه چقد فرق می کنه ؟! ( کی حوصله داره ترجمه کنه ! ! اگه خیلی فرق داره یکی برا من ترجمه کنه بفرسته ! مرسی ! )
نه ماله من نداشت! البته من انگلیسیش رو خوندم شاید ترجمش سانسور داشته باشه!به نقل از MaVaRa :اگه کتاباشو از سایت دانلود کنیم هم سانسور داره؟!؟!؟!؟!؟!
چرا به ترتیب نمی خونین؟حتما 2فیلمشو دیدی کتاب 3 رو خوندی!؟به نقل از antares-nick :قشنگ می نویسه البته من فقط کسوفو خوندم