جالبه برام که چقدر دختر طرفدارشن اما اینجوریام که میگید نیست
موضوع کتاب رومنس بین یه دختر خوشگل و یه خون آشام خوشگله ! رابطه ی بین خون آشام ها که به اندازه ی N تا کتاب ازش نوشته شده از چند قرن پیش (آثار کلاسیک بخصوص )
و اینکه فیلمش محشره یا نه بازم بر میگرده به اینکه شما دخترید و رومنس دوست دارید وگرنه بیاید امتیاز های IMDB سه تا فیلمو ببینید !
امتیاز Twilight :
5/6 از 10
امتیاز New Moon
4.5 از 10
امتیاز Eclipse
4.8 از 10
که همه ی اینا در حد متوسط حساب میشن نه حتی خوب ! چه برسه به محشر !
یه سوال که تو یاهو انسرز دیدم و جالب بود برام گفته بود که چرا تویلایت از هری پاتر محبوب تره ؟ بست انسر این شده بود :
"Twilight" is not more popular. It's audience is basically limited to teenage girls (who are very vocal, especially on the internet, about things they like). "Harry Potter" has sold 375 million copies and made J.K. Rowling one of the richest women in the world. It has been translated into more than 60 languages and enjoyed a broad swath of popularity across genders and age groups. It has amazing market power to this day. "Twilight" cannot even touch these figures, which are the only accurate way to measure the "popularity" of books on a cultural level.
You're right that "everyone" seems to be reading "Twilight" now, but that's just because it's new, it's trendy, and everyone has already read "Harry Potter." And like you said, the "everyone" reading "Twilight" is mostly girls, in middle and early high school.
"Twilight" is the hot new thing right now. Fifty years from now, though, it will barely be a blip on the radar, whereas people interested in market penetration will still be talking about "Harry Potter."
منم موافقم باش ! عمده مخاطب این سری کتاب دخترای نوجونن و این طبیعیه من باش حال نمیکنم .
به هر حال تویلایت شاهکار ادبی نیست اما کتاب قشنگیه !
فقط پلیز به فیلماش نگید محشر ... چون نه دیوید اسلید نه کریس ویتز چیزی نساختن که بشه با کارای رومنس مقایسش کرد . مثل فیلمای هری پاتر که مردم بخاطر کتاباش میخرنش !
اما خوب فیلمای تویلایت یه نکته مثبت قوی داره ! صدا گذاری و میکسش خیلی قشنگه سوند ترکای فیلما رو من خیلی دوس دارم !
به هر حال نظرمو گفتم و به نظر تک تک دخترخانومای فروم احترام میزارم امیدوارم بی احترامی تلقی نشه چون سلیقه ی همه محترمه
منابع:
IMDB
Yahoo Answers
Associatedcontent