معلم خوب و با تجربه هم زیاد داریم، همه چیز از نسبت جمعیت پیروی میکنه، در ثانی موفقیت یه عده به دبیر هاشون نیست! دبیر شاید 30 درصد کار رو انجام بده، مهم اون محیط آموزشی هست که چقدر بچه ها رو وادار به فعالیت میکنه!
علامه حلی یک، الان تقریبا یه رسم هست که دیگه هر سال باید یه تعداد المپیادی هم داشته باشند، خوب بچه هاش هم این رو میدونند، طبیعیه از نظر اعتماد به نفس و شرایط کاری در بهترین حالت هستند و به هدفشون هم میرسند!
این وضعیت توی دانشگاه ها هم مطرح هست، دانشگاه شریف استاد هاش خیلی با تهران متفاوت نیستند، اما بچه هایی که تو شریف کار می کنند یه جور دیگه هستند، یه هدف دیگه ای دارن و محیطشون فرق می کنه و طبیعتا خیلی آدمای خفنی از توشون در میان..
ایراد به دبیر نیست، ایراد به ما و شرایطی هست که تو مراکز برقرار می کنیم، وقتی ما بچه های پویایی نباشیم دوره های پایین تر هم پویا نمیشن و این چرخه همینطور ادامه پیدا میکنه تا یه جایی میشه حلی و یه جایی میشه شهید بهشتی ما ..!اون یک بُعد دیگه قضیه هست، من هم قبلا در این مورد نظر دادم، توی تاپیک های همین انجمن، گفتم کیفیت آزمون ورودی کاهش پیدا کرده و .. اما من اون بحث رو وارد این قضیه نکردم، شاید اگر اون هم وارد میشد نظر من هم عکس میشد..
اگر ایراد کار از اونجاست پس چرا همه داریم به افزایش مراکز ایراد میگیریم؟ این که نشد راهش! راهش اعتراض به کیفیت آزمون ها هست! کم شدن تعداد فـیلتر ها و ... هست، این راهی که الان در پیش گرفتیم درست نیست..وقتی که آزمون ها ضعیف میشند ما که نباید با کم کردن مراکز کیفیت رو بالا بببریم..!
--------------------------------------------------------------
یه مسئله دیگه ای هم پراکندگی مراکز هست، الان ما هایی که جاهای نسبتا بالای تهران نشستیم هیچ به فکر پایینی ها هستیم؟ الان کدوماتون میدونستید که بچه های مناطق 13 تا 20 دارن میرن مراکز چهاردانگه و اسلامشهر و ری؟! در صورتی که این ها همه باید پذیرش تهران باشند..
الان اون فرزانگان 5 جای خوبی هست! چون کلا جنوب غربی تهران رو بچه هاش رو در بر میگیره..اون بدبختا دیگه نباید یک ساعت با سرویس علاوه بر هزینش توی راه باشند تا به ری و .. برند..اینقدر خودخواه نباشید! خیلی ها دارن زجر میکشن! از اون جاها به ری و ... یا حتی همین فرزانگان یک و دو رفتن خیلی دردسر و مشقت داره..من بینشون بودم..میدونم بعضی هاشون مجبورن برای اینکه پول سرویس زیادی ندند با اتوبوس و .. برند..این واقعا ظلمه!