چـه کاری از دست ما بر میاد آخــه ... ؟به نقل از empress :نباید بذاریم این طوری پیش بره...
حالا تا 6 تا خیلی هم زیاد نیست...
ولی قراره بیش تر هم بشه...
خودمون باید جلوشو بگیریم... :-ss
کی دعوا کرد ؟؟؟؟اقلا همه پست ها رو بخونید بعد این حرفو بزنید ...من که با کسی دعوا نداشتم ...به نقل از Farhad_ka :ایول یه نفر حرف درستی زد.فعلا مرکز ها همین طور دارند اضافه می شن ما هم که کاری نمی کنیم پس چرا باهم دعوا دارید؟؟؟من خودم خیلی ناراحتم ولی این کار شما ها هم درست نیست.حالا به نظرتون مرکز ها بیشتر هم می شن؟![]()
من شنیدم حلی 6 قراره تو باشگاه دانش پژوهان باشه درسته؟؟؟؟ :-s :-s
اوناـم می گــن چشـم هر چی شما بگــید ...به نقل از empress :می تونیم با مدیر مدارسمون صحبت کنیمیه جلسه بذاریم و مراکز رو با هم هماهنگ کنیم...
اگه خودمون دست به کار نشیم خدا می دونه اینا چه کارا بکنن... :-s
ما رو در رو با خود مدیر سمپاد حرفیدیم!فقط عین بز می خندید!به نقل از empress :به امتحانش می ارزه...
اگه دلایل منطقی بیاریم قبول می کنن...
خوب می تونن یه نامه به آموزش پرورش بنویسن ^-^
البته بستگی به آدمش داره![]()
ببینید من با حرفی که محسن...! تو یکی از ارسالا گفته بود موافقم. به نسبت جمعیتی که تهران داره شاید این مقدار ورودی لازم باشه. اما به شرط اینکه همه فرزانگان ها سطح درسی و امکاناتشون با هم یکی باشه (والبته سطح همه بالا). اینطوری تا فرزانگان اشکالی نداره که. من نمیگم چند تا باشه خوبه. اما نسبت ورودی ها به جمعیت باید تو همه شهر را یکی باشه تا واقعا عادلانه به حساب بیاد.به نقل از گلی :ولی خوب الان دیره دیگه کاری نمی شه کرد الان 6 تا فرزانگان زدن دیگه!نمی تونن که درشو ببندن تازه اگه بخوان!
بعد ما با که مثلن جز 200 تای اول تهران بودیم با کسایی کـه جز 1000 تای اول بودن ؛ دوتاییمون اسممون "تیزهوش" ـه ...به نقل از ROzhiN :ببینید من با حرفی که محسن...! تو یکی از ارسالا گفته بود موافقم. به نسبت جمعیتی که تهران داره شاید این مقدار ورودی لازم باشه. اما به شرط اینکه همه فرزانگان ها سطح درسی و امکاناتشون با هم یکی باشه (والبته سطح همه بالا). اینطوری تا فرزانگان اشکالی نداره که. من نمیگم چند تا باشه خوبه. اما نسبت ورودی ها به جمعیت باید تو همه شهر را یکی باشه تا واقعا عادلانه به حساب بیاد.
بعد دقیقا این شعبه ی شیش کجاس؟به نقل از کیمیا.پ :حتي يك ثانيه هم به تغيير دادن اين تصميم فكر نكنيد :)
بله فرزانگان ٦ شعبه ي ١ هستش!
اين چند روزه همش ميان مدرسه ي ما براي ثبت نام!
جالبيش اينجاس كه حتي كسايي كه فرزانگان ٦ قبول شدن مدرسه ي ما ثبت نام ميكنن!!
راستش منم دقیق نمیدونم... ولی مثکه تو همون امیر آباد یه شعبه ی دیگه زدن با همون کادر که فرزانگان 6ه!به نقل از empress :یعنی چی؟یعنی تو شعبه یک جمعیت داره در حد یه مدرسه ی دولتی می شه؟؟؟!![]()
تازه اینارو یه جا نمی ذارن پخششون می کنن تو کلاسا!به نقل از MHSNSR :ولي امروز فهميدم چن نفر واقعا اضافه مي شن : 80 تازه انتقالي از 2و3و4و5 هم مي گيرن چون تو دبيرستان پناهي با تلفن حرف مي زد گف نه خانم همينجوريش كه هر سال 30 نفر اضافه ميشدن امسال 80 نفر اضافه شدن...!
مـن نمی تونم ابوریحانی جماعت ُ تحمل کــنمبه نقل از گلی :تازه اینارو یه جا نمی ذارن پخششون می کنن تو کلاسا!![]()