• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

این فرازنگان 5 رو که میگن مشهد زده 120 تا ورودی گرفته امسال فرز 4و3 80 تا فکر کنم 1.2 هم 40 تا
یعنی این قدر ما تیزهوش داریم ؟

دیگه بابا بچه های حلی 4 و حلی 2 و فرزانگان شیش و اینا چرا اعتراض میکنن؟؟؟؟؟
بابا اگه مدارسو زیاد نمیکردن که شما سمپادی نبودین
سعی کنین خوب بودن خودتونو تو عمل نشون بدین

حسین راست میگه!

باو هرچی مدرسه بوده زدن! کلا با فرق گذاشتن مخالفن و به مساوات اعتقاد دارن!

باز خدارو شکر ما تقریبا آخرین نسل سمپادیمو حلی! ولی دلم برا سال پایینی هامون میسوزه! و مدرسه ای که کلی از زندگیم در اون بودم!

در باب تایید سخنان دو تن از حلی های واقعی :-"(صدرا و حسین)
ببینید دقیقا یادمه زمانی ک ما(یعنی هم ما بچه های حلی دو هم حلی 1 ها)وا3 راهنمایی امتحان دادیم 2 تا راهنمایی بیشتر نبود...سال بعدش راهنمایی های دیگه ب نام طلایه داران زده شد و توی ورودیها هم اون تقلب و نمیدونم اشتباه بودن سوالا و اینا اگه یادتون باشه پیش اومد :)
برای ورود ب دبیرستان هم فکر کنم زمان ما این عدد دو شد 3...یعنی حلی 2 و 3 اضافه شدن(باز من خودم حلی 2 رو قبول ندارم ولی واقعا حلی3 مدرسه ی خیلی خوبی هست)...
سال بعدش شروع شد ک نمیدونم حلی 4 و 5 و 6 و بعدش هم تا 10 :|
خوشحالم ک آخرین نسل حلی واقعی هستم #:-S :x

ميدونيد چيه؟سال ديگه اين بچه هاىفرز٩وحلى ١١هم ميان اينجا ميگن چه وضعشه و سمپاد رو بامدارسى كه امسال(يعنى سال ديگه)زدن نابود كردن و اينا :|

منم هم ناراحت و هم خوشحالم كه اخرين ورودى دكتر اژه اى بودم [-(

من یکیو میشناختم که به خنگی ش ایمان داشتم همیشه اخرین نمره کلاس(دبستان) مال اون بود امسال در کمال تعجب دیدم همکلاسیمه
اصن دیگه تیزهوشان اون تیزهوشان قبل نیست خداییش تو کلاس خودمون چن نفر واقعا تیزهوشن؟

همه اینا هم بخاطر اینه که میخوان تیزهوشانو تضعیف کن تا کم کم برش دارن که همه بچه ها در یک سطح اموزش ببینن شنیدین که میخوان معلمای ممتازو بین تمام مدارس یکسان پخش کنن؟
یعنی ما احمق بودیم که اینهمه درس خوندیم
یه جایی خوندم دلیل منطقی شونم اینه که اینجوری بچه هایی که تیزهوشان نیستن افسرده میشن اخه اینم شد دلیل که کل سمپادو بردارن؟

بالاخره گندش اون بالا ها درمیاد
اصل قانون اساسی که آموزش تا دیپلم باید رایگان باشه رو دارن زیرآبی میرن
سمپاد هست و بزرگ میشه چون منبع درآمد خوبیه
سازمان مدارس نیمه دولتی با آزمون ورودی
سمناو!
ولی یکچیزی,درسته حیثیت سمپاد زیر سوال رفته ولی سمپاد اگر برنامه خوب تحصیلی برای بچه هاش بذارن کار خودش رو میکنه
خروجی.خودش رو داره
الان نبود برنامه مناسب درسی و گزینشی از افزایش مدارس مهم تره

تومدارس نمونه دولتی هم یه مدرسه فرزانگان و یه علامه حلی هست ولی اونا هیچ ربطی به سمپادنداره فقط نمونه دولتیه!

درسته ! و به همین دلیل مدرسه ما که مثلا فرزانگان 5 هست با اسم "شایستگان" شناخته میشه...چرا؟ چون تو منطقه مدرسه ای با این اسم هست...وما علنن دیگه شایستگانیم نه فرزانگان... :-<

به نقل از h@dis :
تومدارس نمونه دولتی هم یه مدرسه فرزانگان و یه علامه حلی هست ولی اونا هیچ ربطی به سمپادنداره فقط نمونه دولتیه!

درسته ! و به همین دلیل مدرسه ما که مثلا فرزانگان 5 هست با اسم "شایستگان" شناخته میشه...چرا؟ چون تو منطقه مدرسه ای با این اسم هست...وما علنن دیگه شایستگانیم نه فرزانگان... :-<
شما منطقه 18 هستین ... نه ؟؟؟!
اره دیگه دبیرستان فرزانگان دارین .. بعد شما شدین شایستگان ! دیگه فرزانگان هم نیستین (دو ساعت داشتم با یکی دعوا می کردم که شما فرزانگانین ولی اون می گفت شایستگانین ! (:|)

دقیقا یادمه وقتی آزمون تیزهوشان دادیم تیزهوشان یه اسم و رسم خاصی داشت که از توی هر کلاس دبستان شاید دو یا سه نفر اونم از مدارس خوب دبستان قبول میشدن خودم یادم از کلاس ما 6 نفر قبول شدیم و با هزار امید و آرزو آمدیم سمپاد ! (آخرین ورودی دکتر اژه ای بودیم ) الان توی دبیرستان همه دوستان وآشنایان از دختر
دوست مامان گرفته تا بچه تنبلای دبستان همه کس هایی که می شناختیم و نمی شناختیم در مدرسه هستن! بعد چیز جالب اینه ظرفیت رو بردن بالا ولی امکانات قبلی هست و مثلا یه مدرسه عادی تو شهر ما (یه مدرسه است) امکانات هوشمند داره معلم هم داره بعد ما مثلا تیزهوشیبم در حد یه مدرسه عادی امکانات داریم! :oولی خلاصه روز اول دبیرستان خیلی دیدنی بود کلا علامت تعجب شده بودم وقتی دیدم همه هستن! 8-| 8-|ای خدااااا :|

Back
بالا