• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

با همه این شرایط، بازهم سمپاد سمپاده به نظر من، جوش فرق داره، بچه هاش فرق دارن، نه؟

به نقل از ایلیا :
با همه این شرایط، بازهم سمپاد سمپاده به نظر من، جوش فرق داره، بچه هاش فرق دارن، نه؟
نه داداش ایلیا جوش هم خراب شده دیگه اون جو سمپادیو نداره شده جو "خر بزن ک بری دانشگاه"

خودمون کردیم که لعنت برخودمون باد!
خودمون باعث نابودیشدیم

یعنی چی؟ یکم توضیح بده حرفتو!

دوستم که تو مدرسه ی فرزانگان شهر x درس میخونه میگه زنگ کامپیوتر که کلا سرود و اینا کار میکنن الان کاملا پشیمونن که مدرسشون رو عوض کردن رفتن یه فرزانگان تازه تاسیس میگه اصلا معلما خوب درس نمیدن بچه ها میان دوباره ما بهشون درس میدیم تازه بعضی مدارس هم که اصلا شیمی تکمیلی درس نمیدن :-/ :-??

سلام به همتون
من از دانش آموزان سال اول فرزانگان 10 هستم.(به خدا اسمش دهه ولي معلمام عالين =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>)
تقريبا چند ماهه شايعه اي درباره ي منحل شدن بعضي مراكز سمپاد شنيدم كه بعدا فهميديم قطعي تر از شايعه است و سال ديگه مدرسه ما حتما نابوده ~X( ~X( ~X( ~X( ~X(
حالا ازتون خواهش دارم كه انتقاداتتون رو درباره ي مدرستون بنويسيد كه اگه خوب بود بيام هم كلاس شيم ;)) ;)) ;)) ;)) ;)) ;)) ;))

حالا شایعه رو شنیدی؟؟؟
مال ما سال بعد یعنی 1395 به واقیت تبدیل شده!
تو تبریز قراره به جای 8 دبیرستان فقط دو دبیرستان(علامه امینی و شهید مدنی 1و2) و فرزانگان1و2 بمونه...!!!
مدرسه ما قراره دولتی بشه...!!!
:-h :-h :-h

مث اینکه توی کرمانم قراره فقط همون دو تا مدرسه سمپاد قدیمی حلی و فرزانگان بمونن و اون دوتای دیگرو قراره اسم سمپادو از روشون بردارن
ضمن اینکه دوباره تعداد قبولیا هم به حالت قبلی باز میگرده از امسال ینی راهنمایی حدود 60 تا میگیرن( نه 150 تا :-w) ولی همچین که ما از این مدرسه میریم دوباره وضعیت درست و مث سابق میشه :(( :(( :((
جالبه ها پارسال من حالا درسته درس نمیخووندم ولی معدلم شد 18.98 بعد فک کنم شدم نفر 40 ام مدرسه حدودا امسال یکی از اولامون میگفت من شدم17.5 بیشتر از 30 نفر جلوم نیستن!
واقعا خدارو شکر که وضعیت سابق داره برمیگرده خداییش همه تیزهوش شده بودن.والا

بنظرم راهکارش اینا که در هر استان فقط قوی ترین مراکز سمپاد باقی بمونن نه مدارس چرتی به نام سمپاد همچنین این نمونه دولتیم بردارن که خیلی حالم ازش بهم میخوره ما راحت میشیم

Back
بالا