• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nz
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مراکز سمپاد تازه تاسیس، سمپاد روبه نابودی ؟

امسال مدرسه ماورودی اول دبیرستان نداره B-)ولی ای کاش پارسال نداشت.یه نکته ای که برام جالبه درسته که5تازرنگ اصلی مدرسه ماهایی هستیم که از راهنمایی سمپادبودیم ولی اکثر ورودی های اول دبیرستان از اونایی که ورودی اول راهنمایی بودن نمراتشون بالاتره چرا؟واقعا چرا؟ :-?

واقعا همه دارن تو فرزانگان می خونن از بس ک پذیرش اینجا زیاده

از وقتی ک سوالات هم استانی شدن با چند تا کلاس تقویتی قبول میشن

در حالی ک استعداد درخشان نیستن فقط ب زور و بازو ی کتاب های کمک اموزشی

اظهار تاسف دارم....

گویا امسال دکتر شجاعی به فکره :دی
ما فقط دوتا ورودی میگیرم برای اول دبیرستان،آزمون شیشم ها هم که میخان بیان هفتم گویا خیلی سخت بوده،من ندیدم ولی دوستم دیده بود میگفت سوالاش از سوم راهنمایی هم بالاتر بوده چ برسه به شیشم!

به نقل از ایلیا :
گویا امسال دکتر شجاعی به فکره :دی
ما فقط دوتا ورودی میگیرم برای اول دبیرستان،آزمون شیشم ها هم که میخان بیان هفتم گویا خیلی سخت بوده،من ندیدم ولی دوستم دیده بود میگفت سوالاش از سوم راهنمایی هم بالاتر بوده چ برسه به شیشم!
نه من ازمون شیشم رو دیدم سخت نبود صفحه اول ریاضیشو حل کردم چند صفحه از عمومیاش(هدیه و فارسی و ...) رو هم خوندم چیز خاصی نبود

به نقل از roya kharkhon :
مدرسه ما خیلی بزرگه...خیلی ام امکانات داره...اما متاسفانه بعضی دبیرامون باید مدارس خاص که چه عرض کنم مدارس عادی ام زیادی شونه...
همین امسال یکی از بچه های ما رفت یه مدرسه دیگه....یا چند تااز بچه های سوم پارسال مون رفت غیرانتفاعی....خو چرا؟

به خاطر اینکه حداقلش می دونه اونجا پول میده معلم های خوبی هم داره...به نظر من سمپاد فقط اسمش سمپاده
فقط یکی ؟؟؟
خوبای مدرسه ما همه میرن هیشکی به هیشجاشم نیس :|
بریم حال کنیم با سمپادمون D:

سومو دیدم،حقیقتا سخت بود :-"
بعد شما میگی راحت بود؛با اجازه دوم دبیرستانیا!معلومه برات باید راحت باشه،ولی هفتمای الان ما که پارسال آزمون دادن میگفتن امسالیه خیلی سخت تر ازونی بوده که اینا دادن!

لطفا اقلا عنوان تاپیک رو عوض کنید.ب دلیل داشتن اشنا حلی5رو چندین بار دیدم و حلی2 3هم رفیق داریم حلی4 هم بامون رد و بد میکنه دانش آموز و چندوقت پیش هم رفتم واحد لشگر دیدم حلی1رو..
قبلا اصرار داشتم حلی شماره نداره و یدونست و اون یدونه عالیه و..الان مطمئن هستم همشون عین هم شدن و اشغال.

به نقل از mahsa98 :
نه من ازمون شیشم رو دیدم سخت نبود صفحه اول ریاضیشو حل کردم چند صفحه از عمومیاش(هدیه و فارسی و ...) رو هم خوندم چیز خاصی نبود

هدیه مگه میدادن ؟

قضیه این هدیه چیه ؟‌

هدیه آسمان=پیام آسمان=دین و زندگی=دینی :-" اگه سوالت این بود که هدیه چیه که اینه :-"
اما اگه سوالت این که:مگه از هدیه هم سوال میدن تو آزمون؟بعله میدن :| از حرفه هم بوده و قرآن گویا :-?

Back
بالا