فرد جدید در پایه ی خودمون منظورم بودبه نقل از ستایش !! :ما بوقیم ؟![]()
آخه هر کی رو دیدم می گفت میرم فرزانگان ۲به نقل از violet :نه, فرزانگان 1, 2 و 3 پخش میشن!!
ولی نمیدونم بر حسب چی!![]()
به نقل از آرمیتا ثابتی اشرف :فرد جدید در پایه ی خودمون منظورم بود![]()
آخه هر کی رو دیدم می گفت میرم فرزانگان ۲
حتی افرادی که خونشون کریمخان بوده و خیلی به مدرسه ی ما نزدیک هستن !!
من میتونم با اطمینان 80 درصد بگم که توی اون لیستی که دیدم منطقه ی 6 هم فرزانگان 2 بودن.به نقل از nili :منطقه 6و 11 و 10 و 12 و 13 یکن
منطقه 1و2واینا دو ان
منطقه 3و 4 و ... 3
به خونه هم ربطی نداره بر حسب مدرسه است!!!البته یه ذره الکیه خودتم میتونستی هر منطقه ای دلت خواست بزنی!!
تو اون فایل ضمیمه که به ما دادن منطقه 6ایی ها اف یکی بودن که یکن!!!!به نقل از violet :من میتونم با اطمینان 80 درصد بگم که توی اون لیستی که دیدم منطقه ی 6 هم فرزانگان 2 بودن.![]()
به نقل از nili :منطقه 6و 11 و 10 و 12 و 13 یکن
منطقه 1و2واینا دو ان
منطقه 3و 4 و ... 3
به خونه هم ربطی نداره بر حسب مدرسه است!!!البته یه ذره الکیه خودتم میتونستی هر منطقه ای دلت خواست بزنی!!
واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید فرستادن 3 ؟به نقل از قاصدک :ظاهرا همه ي انتقالي ها رو فرستادن فرزانكان 2 ! نه!؟![]()
انتقالی چیه؟راهنمایی فرزنگان نبودام.ولی از اول تهران زندگی کردم.به نقل از violet :سلام.
انتقالی هستی دیگه؟ از چه شهری؟؟
به نقل از فرزاد ** :بچه های فرزانگان1 مدیر جدیدتون چه جوریه؟ کاربلده؟
مگه فرزانگان 3 هم داریم؟به نقل از Ni@ :واقعا ؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید فرستادن 3 ؟
خیلی خوبهبه نقل از افـــرا ! :نه ! انتقالیا بیشترشون رو فرستادن 3 ، بقیه رو هم 2 !
1 هم که داره میترکه ! جا نداره !![]()
به نقل از آبجي مرضيه :____________________________________________________________
ولی فکر کنم بر اساس آدرس خونه هم میفرستن.الان ف۲ بیشتر از شمال شهران چون به ف۲ نزدیکه. من یکی رو میشناسم اونم از دبیرستان رفت فرزانگان خونش پیروزی بود فرستادنش ف۱ چون نزدیکتره.
به من گفتن 1 ميخواي بري يا دو
گفتم دو
مگه انتخابي نيست؟
هر كي بنا به نزديكي انتخاب ميكنه دلبخواهيه
يكي كه نزديكه به ف 2 مگه بيكاره بره ف1
به نقل از افـــرا ! :توی اون فایل ضمیمه بر حسب منطقه ، گفته بودند که باید بری کدوم مرکز ( منطقه 6 هم فرزانگان 1 میرن ....)
البته بچه های راهنمای فرزانگان 1 بدون استثناء ( مگه خود طرف بخواد بره مرکز دیگه ) دبیرستان 1 ثبت نام کردن .
یکسری ظرفیت اضافه هم فرزانگان 1 داشت که اون رو هم با بچه های منطقه ی خودش ( طبق فایل ضمیمه ) ثبت نام کرد.
مابقی هم بر اساس منطقه محل زندگی و فایل ضمیمه ثبت نام کردند . ( منطقه 1 و 2 و 7 و 8 ---> فرزانگان 2 )
+ این اطلاعات نتیجه مراجعه سمجانه ما به سازمان بود !![]()
![]()