به نقل از محمد رضا :من فكر ميكنم علت اينكه اولين گزينه f2 هستش اينكه احتمالا جاي بيشتري داره و بچه هاي f1 رو خورده بچه هاي راهنمايي فرزانگان تشكيل ميدن مثله علامه حلي.
الان حلي 1 داره از دانش آموز ميتركه و اصلا جا نداره ولي حلي 3 دبيرستان خاليه و اكثرا كسي كه تو حلي نبوده ميره حلي3.
ولی حلی 1 دبیرستان ترکیب حلی 1 و 2 راهنمایی بود و ورودی جدید اصلا نداشتیمبه نقل از ســتــایــش :آره اینم هست . الان من دیروز دقت کردم دیدم شاید 20 تا ورودی جدید داشتیم بقیش خودمون بودیم . از ف2 هم یه سری بودن . بقیه ف2 ها میرن همون ف2 . ورودیهای جدید هم عده کمی ف1 ، بعد ف3 بعد ف2 . انتقالیها هم برعکس همین .
آره شرایط تو فرزانگان هم نسبتا مشابه حلیه .
به نقل از BAX :ولی حلی 1 دبیرستان ترکیب حلی 1 و 2 راهنمایی بود و ورودی جدید اصلا نداشتیم
به نقل از محمد رضا :من فكر ميكنم علت اينكه اولين گزينه f2 هستش اينكه احتمالا جاي بيشتري داره و بچه هاي f1 رو خورده بچه هاي راهنمايي فرزانگان تشكيل ميدن مثله علامه حلي.
الان حلي 1 داره از دانش آموز ميتركه و اصلا جا نداره ولي حلي 3 دبيرستان خاليه و اكثرا كسي كه تو حلي نبوده ميره حلي3.
به نقل از punez :ولی من فک نمیکنم سطح درسیهامون با ف1 یکی باشه ....
به نقل از افـــرا ! :من خودمو کُشتم ( امسال ورودی سال اول دبیرستان بودم) بیام 1 ... حتی امتیازمم درآوردن به یک میخورد ، ولی گفتن جا نداره ، فقط منطقه 6 و بچه های راهنمایی فرزانگان (1و2) رو میگیره !
اره داشبه نقل از ali9674 :سلام
اردو آشنایی هم تموم شد
تائیدبه نقل از BAX :خیلی خسته میشدیم اما باحال بود!
اوهبه نقل از ali9674 :تائید
مخصوصا روز تجوم
يِكم؟؟؟؟؟؟؟به نقل از legend :ما که فعلا با حلی 2 ها مشکل داریم؟!!
البته من با 2 تا شون رفیق شدم!؟! البته کم؟!!
ولی کلا هم بچه های ما اون هارو قبول ندارن و هم تقریبا اون ها؟!!
ولی به قول معلممون اشکال از ما حلی 1 هاست!؟! یکم مغروریم!؟!
به نقل از afroDt :يِكم؟؟؟؟؟؟؟
يكي از فاميلامون...بچه دومه راهنماييه...از كله سمپاد فك كنم فقط ميدونه مخفف چيه!!!...
همش رو اعصاب من دو استقامت ميره!
ارهبه نقل از legend :ما که فعلا با حلی 2 ها مشکل داریم؟!!
البته من با 2 تا شون رفیق شدم!؟! البته کم؟!!
ولی کلا هم بچه های ما اون هارو قبول ندارن و هم تقریبا اون ها؟!!
ولی به قول معلممون اشکال از ما حلی 1 هاست!؟! یکم مغروریم!؟!
شلوغ كرديم...به نقل از ســتــایــش :بچه های راهنمایی 1 ...
چه خبره تو مدرستون ؟ چرا شلوغ کردین ؟ موضوع این شورش علیه خانم کوچکی و هویدا چیه ؟ چرا ما رو روشن نمیکنین ؟ [-(
به نقل از afroDt :شلوغ كرديم...
شلوغ نكرديم كه...يه اعتصاب كوچولو بود!!!
رفتيم حلقه حلقه نشستيم وسط حياط...تقريبا كله زمين بسكتبال پر شد....
خيلي هم كوچولو بود جونه خودمون...
در حد همين شعارا:
ما اينجا ميميريم....سر كلاس نميريم
سمپادي ميميرد ..........ذلت نميپذيرد
بعضي از شعر هارو هم خونديم: خونه ي ما اينجاست ، دنياي من ، يار دبستاني!!!
علوي هم كلي داد بيداد كرد تنها نتيجش بلند شدن صداي خوندنمون بود!
يوسفي هم اون بالا نشسته بود ع چي گريه ميكرد!
رفت ....