Sampadik کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,666 امتیاز 7,045 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تــهران 2010/4/23 #21 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران این که تکراریه
farzad.e کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 104 امتیاز 90 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه کارشناسی ارشد معماری و انرژی 2010/4/24 #22 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران میخواستم خودم رو در اینجا معرفی کنم. من فرزاد دانش آموز پایه دوم دبیرستان علامه حلی 1 تهران از آشنایی باهاتون خوشبختم
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران میخواستم خودم رو در اینجا معرفی کنم. من فرزاد دانش آموز پایه دوم دبیرستان علامه حلی 1 تهران از آشنایی باهاتون خوشبختم
poolia کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 193 امتیاز 197 نام مرکز سمپاد شهيد رجايي شهر اسلامشهر مدال المپیاد كامپيوتر & شيمي دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2010/4/24 #23 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران *نكته مهم : ما بچه تهرانيم ولي مركز ما اسلامشهره!!!
khormaloooooo کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 512 امتیاز 904 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 90 دانشگاه الزهرا رشته دانشگاه بيوتكنولوژي - معارف اسلامی 2010/4/25 #24 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران حالا بايد چي كار كنيم اينجا؟ سلام
baroon کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 750 امتیاز 579 نام مرکز سمپاد یه زمانی فرزانگان تهران بودم! شهر تهران دانشگاه ولیعصر رشته دانشگاه معماری 2010/4/25 #25 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران منم اومدم سلام
Atieh کاربر فوقحرفهای ارسالها 827 امتیاز 118 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران 2010/4/25 #26 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران قرار بود معرفی نباشه که... ببحثیم؟! خب "فقط فرزانگان" اهم.. شاید درست نباشه... منم دوست ندارم دعوا بکنم... محض شوخی عرض میکنم : "فقط حلی ... سوراخه!" "علامه حلی یادت باشه... فرزانگان سرورته! " (باور کنید بحث خاصی نمیشه کرد... همون معرفی باشه سنگینتره!! "دی)
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران قرار بود معرفی نباشه که... ببحثیم؟! خب "فقط فرزانگان" اهم.. شاید درست نباشه... منم دوست ندارم دعوا بکنم... محض شوخی عرض میکنم : "فقط حلی ... سوراخه!" "علامه حلی یادت باشه... فرزانگان سرورته! " (باور کنید بحث خاصی نمیشه کرد... همون معرفی باشه سنگینتره!! "دی)
جوجه کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 986 امتیاز 1,999 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 تهران شهر کرج . ری. تهران سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه دانشگاه تهران و دانشگاه ع.پ. ایران رشته دانشگاه روان شناسي باليني 2010/4/26 #27 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران بی خیال بابا ! بقول همه تو نمایشگاه شریف . فقط سمپاد تهران ! (البته من به نظرم فقط سمپاد همه جا . آخه تو دو تا مرکز دیگه هم بودم) من هم دومی ام و فرزانگان دویی (الان سال 88-89 ) _ه
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران بی خیال بابا ! بقول همه تو نمایشگاه شریف . فقط سمپاد تهران ! (البته من به نظرم فقط سمپاد همه جا . آخه تو دو تا مرکز دیگه هم بودم) من هم دومی ام و فرزانگان دویی (الان سال 88-89 ) _ه
جوجه کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 986 امتیاز 1,999 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 تهران شهر کرج . ری. تهران سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه دانشگاه تهران و دانشگاه ع.پ. ایران رشته دانشگاه روان شناسي باليني 2010/4/26 #28 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران من هم هستم .
pegah.nodet کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 465 امتیاز 8,149 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1390 دانشگاه علامه طباطبایی رشته دانشگاه حسابداری - Finance 2010/4/27 #29 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران خب ما هم فرزانگان 1 هستیم! الان چی شد مثلا؟! اونی که اینجا رو درست کرد هدفش چی بود؟
پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران خب ما هم فرزانگان 1 هستیم! الان چی شد مثلا؟! اونی که اینجا رو درست کرد هدفش چی بود؟
khormaloooooo کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 512 امتیاز 904 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 90 دانشگاه الزهرا رشته دانشگاه بيوتكنولوژي - معارف اسلامی 2010/4/27 #30 پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران خب حالا جدی یه کاری بکنیم دیگه! حوصلمون سر رفت!