به نقل از panther :ما كاملن به رسم مزخرف حلي 3 در گرافيتي كشيدن پي برديم! چه فكري كردين روبرو مدرسه ما نوشتين؟ رو ديوار ما ابي و اينا پر بود! از مديرمون چجوري جرات كردين؟ از نظر من خيلي كارتون زشت بود.
در ضمن آقاي مهراب با كسي شما دعوا دارين؟ چرا اينقدر زود جبهه مي گيرين؟ مگه چي گفت؟
اونا كوفت نبودن كه، خوب بودن!!!به نقل از panther :اما از كوفتايي كه در زمان انتخابات نوشتين ما طرفداري كرديم!!كلي حال مديرمون هرروز كه ميديد گرفته ميشد!!
نه اون از رو مي رفت نه شما!
به نقل از مهراب.ع. (Amore MeYo) :رو دیوار مدرسه خودمون زدیم از این همسایه هامون کتک خوردیم!
تو پارک قیطریه در حال خط خطی کردن ناظممون سبز شد... بیا جمش کن.
تو اتوبان رفته بودیم یه گوشه عین آدم یه طرحو تمرین کنیم اینبار بچه ها سر و کلشون پیدا شد.
حیف که اسپریارو مدرسه پولشونو پیچوند وگرنه ادامه میدادیم.
دیوار پشتی رو هم پاک کردن؟ اصلا اونو دیدین؟
كدوم 206؟ مگه اونجايي كه يه در هست تختش كردنو نميگي؟به نقل از violet :ديوار پشتي يعني كدوم؟؟؟ هموني كه هميشه يه 206 جلوش پاركه ؟ پشت درخت ها نوشته بودين، منظورت همونه يا جاي ديگه اي؟
همون ديوار يه ذره پايين ترش.به نقل از panther :كدوم 206؟ مگه اونجايي كه يه در هست تختش كردنو نميگي؟
به برادر ابی!به نقل از ابی :منم ابی ... دوم دبیرستان !!! حلی 3
به نقل از مهراب.ع. (Amore MeYo) :به برادر ابی!ابیجز!
206 اینارو نمیدونم من که پلاسه اونجا نیستم اینارو بدونم!
همون کوچه ای که دو طرفش در داره.
همون جایی که این نوشته هارو میدید(همینایی که پاک شدن)، همون کوچه هه وقتی تا تهش میرید، دست چپش یه دیوار گندست. اونارو ندیدید؟
تقریبا 15 متر اونجا خط خطی بازی کردیم!هنوز سالمن؟پشت باغه میشه تقریبا...
اونو من کشیدمبه نقل از violet :هموني كه يه نقاشي هم كشيده بودين؟؟؟ (نقاشي يه آدم كه داره f**c ميده.)
اگه اونو ميگي من يه روز كه داشتم ول مي گشتم ديدمش.
به نقل از ابی :اونو من کشیدم![]()
به نقل از مهراب.ع. (Amore MeYo) :ابی اون پشتیه عکساشو داری؟
تو اون کوچرو برید ببینید.
بهترین چیزی که میشه راهنمایی بشه اینه همون کوچه ای که این طرحارو دیدید تا ته برید بعد دست چپ اون دیواره. اونجا کلی چرت و پرت کشیدیم دستمون گرم شه.
بهش زمین تمرین میگیم
یه Train نوشت ابی، XIII و 13 رو دیوار هست، و باز هم علامه حلی هست، یه اسپری هست، اینا رو یادمه. اونجا میشد 2 دیقه نشست عین آدم یه چیزی نوشت. ولی بازم کامل نمی شد. اونجا بهتره. پس هنوز دست کسی بهش نرسیده! خداییشم خرابست!![]()
به نقل از مهراب.ع. (Amore MeYo) :![]()
این اولیش بود. خدا بیامرز زیره هاله های رنگ مدفون شده الان
سر دومیش از دست یه پلیسه در رفتیم بار سوم اومدیم دیدیم پشت این نقره ای شده ناراحت شدیم سوبل روش خط خطی کردیم!![]()