پاسخ : مسائل مربوط به سمپاد تهران
با عیرضه اینجانب، بیسمیلااله رحیم هستم
بچه ها:
اوفففففففف... از همه جورش داریم، از 35 کیلو تا 120 کیلو، از 130 تا 201!!! از خرخون تا جالباش. از شتلنگ تا باکلاس، از اسکل تا باحال...
مثه همه جا...
مگه نه؟
از درس طبیعتا باید شروع کرد، نه؟
خوب اینجا جو جالبه، همه یا نوبن، یا اینکه خرخان! معدل 11.5 داشتیم، معدل 20 داشتیم تو هر 5 پایه... (3تا راهنمایی و 2تا دبیرستان). کوییز همه ی معلما میگیرن در حد همه گیریه آنفلانزا!!! هیچ وقت جواب کوییزامونو نمیدن. همیشه و هر هفته شصتاد تا امتحان میدیم که معمولا همه گند میزنن(به به) هیچ وقتم نمره ها نرم نیستش، یا بالائه یا کفه...
معلما:
بسی بسیار جالبن! پیش دانشگاهی خالی کردن رو ما!!! شیمی یک معلم مخی داریم که دومی نداره، ولی درس دادنش از اون ور چپ کرده... ریاضی کاتا تیمی آقای فتاحی اگه نمره کم بیاری میزنتت... دکتر اکبری که سروره جدیدا گیر داده به دراژه جریمه داده بود 5 تومن ورشکست شدم!

دینی آقای وزن داریم... کلی باحاله تو این زمینه... تا حالا معدل دینی پایه زیر 20 نبود امسال اومد رو 16!!!
امکانات:
چون شما بزرگین بده به شما امکانات بدیم، باید الگوی راهنمایی ها باشید به امکانات دست نزنید

به زور میشه فول امکاناتو ازشون گرفت. کم نذاشتن...امکاناتشون عالیه
سیستم مدیریت همه جوره:
عجب...به طور خلاصه توضیح میدم، دماغ، دعوا و پیچش. سه رکن اصلی مدیریته، ما تو سومیش تبحر خاصی داریم...
اردو؟
عمرا!!!
دیگه چی مونده بگم؟ آها خود ساختمونو یادم رفت بگم و منطقش:
جای جالبیه، از تهران خارجه، خیلی سرده!!! همیشه سفید پوشه، زمین والیبال نداره، زمینای دیگرو در حد خدا داره، 2 تا سایت گنده داره. یه سالن مرگ بار خیلی گنده!!! n تا کلاس!!! یه پشت حیاط که جون میده برای دعوا با دو مدرسه ی بقلی و کشیدن گرافیتی رو دیواراش! B-)
دیوارا کاغذی، اگه سوراخ شه onlyیه لپ تاپ جریمشه!(مدرسمون زیاد تا لپ تاپ از بچه ها به دلیل سوراخی دیوار گرفتن) عایق گرما تو تابستون و عایق سرما اندر زمستون...

دو تا مکان دارم داریم جالبن، مشاورا اونجا زندگی میکنن...
چیز دیگه هست به جز داستان نمایشگاه؟
خدا رو شکر داستانایی که تو حلیای دیگه هستو تونستیم اینجا غالب کنیم دل گیری نگیریم!!

نمایشگاهم داریم عین باقیه دوستان تو اردیبهشت.
واقعا چیزی مونده بگم؟؟؟