خوب اگه موسیقیم جزو هنر به حساب بیاد که میاد من گیتار میزنم ...
رشته ی اصلیم که الآن یه مدته فقط اونو ادامه میدم نقاشیو رنگ روغنه اما یه سر رشته ای هم توی سیاه قلم و طراحی دارم
خطمم بد نیست ، یعنی اگه ادامش بدم و کلاس خط برم حتما به جاهای خوبی میرسم اما خوب آنچنان علاقه ای بهش ندارم !
ولی هیچ استعدادی توی آشپزی ندارم تنها چیزی که بلدم درست کنم سیب زمینی سرخ کرده و نیمروئه حتی املتم بلد نیستم درست کنم
من استعداد بازیگری دارم که خب خودش یه هنره
فقط این استعداد زیاد مفید استفاده نمیشه . برا معلما تاتر اجرا میکنم از گریه ی الکی گرفته تا اینکه خانوم من دارم میمیرم و از این حرفا یا مثلا من الان غش میکنم و....
گریه هایی کردم در ارض (املا ؟!) یک دقیقه که اسکار داشت به قرعان
ولی حیف امکانات نیست
وقتی راهنمایی بودیم باهامون نقاشی و خوشنویسی کار میکردن.نقاشی م شاید خیلی قوی نباشه ولی از خطم راضی ام.:د
تئاترُ هم تا حدی توش سررشته دارم.
+پیانو هم شروع کردم چند وقتی ِ.
سلام من از 2 سالگی استعداد خاصی نشون می دادم توی نقاشی مامانم اینا می گن!!!!!!!!!!!!!! بعد از 4 سالگی رفتم کلاس
و از 6-7 سالگی حرفه ای شروع به نقاشی کردم. و الان همه بهم می گن اعجوبه ام!!!!!!! اما تو مسابق شرکت نمی کنم! تو ابتدایی شرکت میکردم همش اول استان بودم دیگه را ه رو باز کردم برا بقیه!!!!!!!!!!!!(کشوری نداشت؟!!)
راستشو بخواین من طراحی و نقاشیم فوق العاده (البته تعریف از خود نباشه آ چون پرسیدین گفتم)
یه سبک جدید طراحی هم خودم ایجاد کردم که مثل سبک نامجو در موسیقیه
سبکش عالیه ایشالا نشونتون میدم
از هر انگشت یه هنر
انگشت اول: آشپزی
انگشت دوم : حل مسائل
انگشت سوم : نقاشی رو بوم
انگشت چهارم : طراحی چهره
انگشت پنجم : کار با رایانه
انگشت ششم : اذیت کردن دوستا
انگشت هفتم : بچه داری
انگشت هشتم: تلفن زدن و حرف زدن به مدت یه ساعت
انگشت نهم: دکوراسیون در حد اتاقم
و بالاخره انگشت دهم: درس خوندن
بچه ها!
ببینید اینجا انجمن هنر ِ و اگر چنین تاپیکی زده شده یعنی شما بیاین بگید که مثلاً:من نقاشی و طراحی م تو فُلان سبک خوب ِ ، خوشنویسی ِ فُلان بلدم (مثلاً با قلم نی) ، تئاترُ فرضاً چند دفعه رفتم منطقه و... خدایی گول زدن ِ مردم و خالی کردن ِ جیبِ بابا هنر حساب نمیشه دیگه.
من تا قبل از دبیرستان تو تئاتر بودم ... هم کمیک و هم جدی! حالا سال بعد شاید دوباره برم! نقاشیم هم زیاد بد نیست! به شرط حوصله البته!
موسیقی هم تازه شروع کردم به زدن پیانو و گیتار! (دقت کنین یکیش باید ناخنت بلد باشه و اونیکی کوتاه )
هرچی بخوای میتونی...من عاشق طراحی ونقاشیم چون بابامم نقاشه به این کارازبچکی علاقه داشتم وتئاترهم خیلی دوس دارم وتئدوره ی ابتداییم مقامای زیادی کسب کردم ولی بخاطربیماری ای که گرفنه بودم مجبورشدم ولش کنم چون صداموازدست میدادم.بعدازاون به ورزش علاقه مندشدم ووالیبال روتاحدکشوری ادامه دادم الانم که هنرتعطیله وهمش شده درس ولی گاه گاهی واسه خودم اهنگ میخونم