- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد ۱
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران/جامعهشناسی
پاسخ : آزمون ورود به دبیرستان
@ Q U E E N :
خانم محترم، شما چرا انقدر شلوغش می کنی ؟!!
من نمی دونم « استرس » توی فرهنگ لغت شما چی معنی شده، ولی دیگه کاسه ی داغ تر از آش نشید !!!
اگر 3 سال توی این مدارس درس خوندی، حالا وظیفته برای اون 3 سال آزمون بدی ! اگر اون دانش آموز معمولی، با اینکه درس های ما رو نداشته، تونسته اون 3 سال رو بهتر امتحان بده، لزومی نداره من و شما دوباره شانس نشستن پشت این میز ها رو داشته باشیم !
فکر کردید لغو آزمون به نفعتونه ؟!! فکر کردید با این وضعیت، بهتر به درساتون می رسید ؟!!
چه سندی برای حرفتون دارید ؟!!
نمونه ی زنده اش : سروش اینجاست !
سروش جان، اون سالی که شما بدون آزمون رفتید دبیرستان، خدا وکیلی براتون بهتر شد ؟!!
چند نفر پارسال از دبیرستان اخراج شدن ؟!!
پایه های درسیتون اون طور که باید بود ؟!!
البته که نه !
وقتی کسی انگیزه ای برای درس خوندن نداره، دلیلی نداره درس بخونه !!!!!
هیچ فشاری هم به من و شما وارد نمی کنه !
کسی که بخواد درس بخونه، توی هر مدرسه و هر شرایطی درس می خونه !
اون کتاب ریاضی و فیزیکی هم که می فرمایید، فقط بهانه های غیر قانع کننده ای هستند که دلیلی بر « بدبختی » و « بدشانسی » و « موش آزمایشگاهی » و هر اسم دیگه ای که روش میذارید نمی شه !!!
من خودم هم این دوره های « بدشانسی » شما رو گذروندم و با شما حُکمی برابر دارم؛ ولی برای چند لحظه هم که شده، منطقی رفتار کنید !
می تونستند آزمون رو با هر سهمیه و شانس اضافه و تقلبی برگزار کنند، ولی برداشتنش حماقت محضه !!!
@ Q U E E N :
خانم محترم، شما چرا انقدر شلوغش می کنی ؟!!
من نمی دونم « استرس » توی فرهنگ لغت شما چی معنی شده، ولی دیگه کاسه ی داغ تر از آش نشید !!!
اگر 3 سال توی این مدارس درس خوندی، حالا وظیفته برای اون 3 سال آزمون بدی ! اگر اون دانش آموز معمولی، با اینکه درس های ما رو نداشته، تونسته اون 3 سال رو بهتر امتحان بده، لزومی نداره من و شما دوباره شانس نشستن پشت این میز ها رو داشته باشیم !
فکر کردید لغو آزمون به نفعتونه ؟!! فکر کردید با این وضعیت، بهتر به درساتون می رسید ؟!!
چه سندی برای حرفتون دارید ؟!!
نمونه ی زنده اش : سروش اینجاست !
سروش جان، اون سالی که شما بدون آزمون رفتید دبیرستان، خدا وکیلی براتون بهتر شد ؟!!
چند نفر پارسال از دبیرستان اخراج شدن ؟!!
پایه های درسیتون اون طور که باید بود ؟!!
البته که نه !
وقتی کسی انگیزه ای برای درس خوندن نداره، دلیلی نداره درس بخونه !!!!!
هیچ فشاری هم به من و شما وارد نمی کنه !
کسی که بخواد درس بخونه، توی هر مدرسه و هر شرایطی درس می خونه !
اون کتاب ریاضی و فیزیکی هم که می فرمایید، فقط بهانه های غیر قانع کننده ای هستند که دلیلی بر « بدبختی » و « بدشانسی » و « موش آزمایشگاهی » و هر اسم دیگه ای که روش میذارید نمی شه !!!
من خودم هم این دوره های « بدشانسی » شما رو گذروندم و با شما حُکمی برابر دارم؛ ولی برای چند لحظه هم که شده، منطقی رفتار کنید !
می تونستند آزمون رو با هر سهمیه و شانس اضافه و تقلبی برگزار کنند، ولی برداشتنش حماقت محضه !!!