پاسخ : آزمون ورود به دبیرستان
به نقل از Q U E E N :
اولا که معــلومه کی داره از حد میگذرونه . همین بی نزاکتیتون توی حرف زدن معلومه کی منطقی حرف می زنه !
به نقل از Q U E E N :
پس لطفا برای اینکــه گــمان عدم توانایی صحبتتون نره ، حرف نزنید !تاپیک قفل نشه بهتره !
من در مبحث احترام، به خصوص به خانوم ها، حساس و محتاط هستم؛ اما در پست خودم، توهین، بی نزاکتی و این صفت های زیبایی رو که به من نسبت می دید نمی بینم !!!
توصیه می کنم به جای آموزش نزاکت به بنده، این بچه بازی ها و عدم توانایی انتقادتون رو تحت یک دوره ی فشرده و ترجیحاً یک ماهه به سطح Normal برسونید و سعی نکنید شعور و نزاکت من رو زیر سوال ببرید !!!
من کاملاً محترمانه نظرم رو بیان کردم؛ حالا اگر شما خوددرگیری دارید یا احیاناً سادیسمتون اوت کرده، مشکل خودتونه !!!
به نقل از Q U E E N :
واقعـــا خوشحـــالم که نمی فهمین من چی گفتم و پست میدین !
وای مامانم اینا !!!!!!!!!!
در مورد باقی حرف ها :
1. اگر آزمونی وجود داشته باشه، برای همه و
همه ی مدارس سمپاد کشور هست؛ اگر هم نباشه،
هیچ مرکزی آزمون نمی ده !
2. @
پردیس : معلم ها
خیلی چیزا می گن ! شما باور نکنید !!!!!
3. هنوز هیچ بخشنامه و سند رسمی ای مبنی برحذف آزمون وجود نداره ! همه چیز بر پایه ی یک حرف هست ! اون هم حرف رئیسی که حالا از آموزش و پرورش حساب می بره !
پیارسال که آزمون حذف شد، سمپاد کاملاً مستقل بود ! اما حالا که جزئی از آموزش و پرورش هستیم، تا امضای وزیر پای اون بخشنامه نباشه، این حرف و حذف آزمون رو هواست !!!
این ها شب یک حرفی می زنند، صبح که بیدار می شن نظرشون عوض می شه !!! تا بخشنامه ای نباشه، هیچ چیز بعید نیست !
4. تکرار می کنم : حرف رئیس سمپاد هم سند نیست ! سمپاد زیر نظر آموزش و پرورشه ! برای همه چیز اجازه و امضای وزیر آموزش و پرورش لازمه !
همین آرم سمپاد هم از سردر مدرسه وردارن، دیگه هیچ چیز نداریم !!!!!
5. اینقدر خودتون رو دسته بالا نگیرید ! فکر نکنید سطح درکتون بالاتر از بقیست ! مگه سال پنجم که وارد سمپاد شدیم، چه چیزی بیشتر از بقیه داشتیم ؟!!
با حفظ کردن 4 تا فرمول ریاضی و 6 تا مطلب علوم، سطح درک کسی بالا نمیره !!!!!
6. جوگیری تا چه حد ؟!! چه ربطی به سیاست داره ؟!! چرا الکی شلوغش می کنین ؟!! بس کنید دیگه !!!