مشاوره برای انتخاب ساز ، استاد و ...

Mozartine

کاربر حرفه‌ای
پاسخ : مشاوره برای انتخاب ساز، استاد و ...

علاوه بر اون دليلي كه مُحسن كفتن كوك بيانو فك كنم خيلي متفاوت باشه...برا اينكه در هم كه بره نت خارج به اون صورت نميزنه...كلا اهنك ادم بد صدا ميشه ( اينو كاملا تجربي ميكم، برا اينكه حدودا ٥ ساله كه كوك و ركلاز ( بخوانيد: reglazh :D) نكردم بعد واقعا صداش و طنينش تغيير كرده ..البته با جارو برقي بهتر ميشه ولي در كل عوض شده مغاديري )

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

ویلنسل 4 تا سیم داره، کوک کردن کلیش سریعه، ولی سه ساعت با اون یارو های پایین سیم (اسمش چیه؟ :-") ور میرن که دقیق تر کوک بشه. همون وقت میبره.
بعدشم ویلنسل همچین موجود کوچولویی نیست، میذاریش تو ماشین کوکش در میره :D اگرم جعبه محکم داشته باشه، کوکش در نمیره ولی تو ماشین جا نمیشه :-" اصن دردسر هایی داره برا خودش! نمیدونم چرا انتخابش کردم :))

• لایک
امتیازات: L.E

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

سـتاره ویلنسـل چه قـده ؟ :-" یـنی ابعاد ِ دقیق :D
بــعد سـخت ِ بردن و اوردنش ؟ #S-:
سـنگیــنه ؟ #S-:

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از 'SaYnA' :
سـتاره ویلنسـل چه قـده ؟ :-" یـنی ابعاد ِ دقیق :D
بــعد سـخت ِ بردن و اوردنش ؟ #S-:
سـنگیــنه ؟ #S-:

مال من چهار چهارمه (اندازه اصلی) . قدش 1.36 ِ ، پهن ترین قسمتش هم نیم متره تقریبا :-"
بسیار! به زور تو ماشین جا میشه :))
وزن کردم، 7 کیلوئه :D

اصولا گذشته از این موارد و دردسر هاش، من ویلنسل ُ برای زدن (مخصوصا برای شروع ، اونم تو 14 - 15 سالگی) بهت توصیه نمیکنم.
تقریبا همه از 5 - 10 سالگی شروع میکنن.
دردسر ساز های زهی و این که صدای بوق اتوبوس میده (به قول محسن :D) و اینا رو هم داره . #-o

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از ـــــتاره :
مال من چهار چهارمه (اندازه اصلی) . قدش 1.36 ِ ، پهن ترین قسمتش هم نیم متره تقریبا :-"
بسیار! به زور تو ماشین جا میشه :))
وزن کردم، 7 کیلوئه :D

اصولا گذشته از این موارد و دردسر هاش، من ویلنسل ُ برای زدن (مخصوصا برای شروع ، اونم تو 14 - 15 سالگی) بهت توصیه نمیکنم.
تقریبا همه از 5 - 10 سالگی شروع میکنن.
دردسر ساز های زهی و این که صدای بوق اتوبوس میده (به قول محسن :D) و اینا رو هم داره . #-o
بـــاو شروع کـردن کـه ما خودمون ساز داریم چـــی فک کـــردی :-" :-" ;;)
کــلا" واسـه اطلاعات عمومی می خواســتم :D چــون ساز ِ شیکــیه !
بعــد ؛ آموزشگــاه یا معلم خصوصی ؟ :D چرا ؟ :-" :-"
چون شنیدم معلم ِ خوب کم گیر میاد واسه ویلنسل :-?

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از 'SaYnA' :
بـــاو شروع کـردن کـه ما خودمون ساز داریم چـــی فک کـــردی :-" :-" ;;)
کــلا" واسـه اطلاعات عمومی می خواســتم :D چــون ساز ِ شیکــیه !
بعــد ؛ آموزشگــاه یا معلم خصوصی ؟ :D چرا ؟ :-" :-"
چون شنیدم معلم ِ خوب کم گیر میاد واسه ویلنسل :-?
کلا چند تا معلم ویلنسل هست که تازه یه عده شونم بخوان خوب باشن؟ :))
من آموزشگاه پارس شروع کردم، همون جا یه بار استادم ُ عوض کردم (زمانم به اون قبلیه نمیخورد) ؛ بعد 6 ما هم رفتم خصوصی، خونه استادم . الانم صحیح و سالم همون جام . :D
استاد اسماعیلی از بهترین نوازنده ها و استادای ویلنسله ولی شاگرد از یه حدی بچه تر / مبتدی تر قبول نمیکنه ( OMG ! ) . (:| شاگردای قدیمیشم از نوازنده های ارکستر سمفونیک و معلم های خوب و اینان. (استاد خودم، و استاد قبلیم)
امابهترین نوازنده های ویلنسل ایران خارج از کشورن.

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از مُحسن :
ویلنسل خوبم قیمتش در حد یه پیانو خوبه :D حالا باز ویلنسل خوبه.

یه زمانی در دوران جهالت تصمیم بر این بود که برم سراغ کنترباس (سایز اصلی) بعد دیدم قدش از من بلندتره دیگه ترسیدم، ضمن اینکه نیاز به یه وانت نیسان هم برای جابه جایی داره :D ولی ساز خوبیه.. :-"
سایز اصلی ُ کسی با قد ُ قواره ما نمیزنه ها ! :-"
منم اولش کنترباس میخواستم ... دو چهارم باید میگرفتم، ولی استاد خوب و سایز دو چهارم و اینا نبودن . خانواده هم یه مقدار گیر دادن، دیگه به ویلنسل راضی شدم. :-"

× اون عهد بوق که من سازم ُ گرفتم، (بهار 87) ارزون ترین نوعش (ساز دانش آموزی، که هنوزم عوضش نکردم) 340 هزار تومن بود. بقیه مدل هاش همه دست ساز بودن و بالای 600 تومن. (مارک t.f) فکر کنم الان قیمت ساز دانش آموزیش بیش از 500 باشه. :-"

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

من نمیدونم برم گیتار الکتریک یا سنتور ؟ :-??
بعد استاد خوبم اگه میشناسین واسه اینا پیشنهاد بدین ! ممنون ! :)

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از ریــحــانــه :
من نمیدونم برم گیتار الکتریک یا سنتور ؟ :-??
بعد استاد خوبم اگه میشناسین واسه اینا پیشنهاد بدین ! ممنون ! :)
سنتور واقعا" قشنگ نیست :D با احترام به تمام کسانی که کار می کنن و علاقه دارن ، ولی ساز رسمی و بین المللی و معمول نیست (تا اونجایی که من میدونم ، شایدم هست)
ویولون یا گیتار خوبه ، اما گیتار رو اگه میخواید شروع کنید ، توصیه می کنم با کلاسیک شروع کنید ، الکتریک رو از صفر شروع کردن هم خوب نیست هم سخت میشه براتون ، کلاسیک هم خوبه هم راحت تره براتون

البته با پست محسن خیلی موافقم ، شما اول باید ببینی چی میخوای ، چون این دوتا خیلی با هم فرق دارن

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از Amir - Eblis :
سنتور واقعا" قشنگ نیست :D با احترام به تمام کسانی که کار می کنن و علاقه دارن ، ولی ساز رسمی و بین المللی و معمول نیست (تا اونجایی که من میدونم ، شایدم هست)
ملاک جالبی برای رد کردن ساز نبود (:|
آدم باید سازش رو دوست داشته باشه ، یه نوازنده بیشتر از این که به بین المللی بودن سازش فکر کنه به علاقه خودش فکر میکنه . اگه من قوپوز هم دوست داشته باشم ، کاری ندارم که چند نفر تاحالا اسمشو شنیدن .

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

خب تقریبا" درسته ، ولی این چیزام مهمه ، بعدشم کارایی کمتری هم داره ، میزان صداها و استفاده ش فرق میکنه ، هر چند میشه ازش بیشتر استفاده کرد ولی خب فعلا" اینجوری نیست ...
شاید شما اینجوری اید ، من ترجیح میدم اگه میخوام یه سازی یاد بگیرم یه ساز شناخته شده و بهتر (از لحاظهایی که گفتم) باشه (سلیقه ایه تا حدی)

xxfairladyxx

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 -
شهر
مشهد

من گیتار کلاسیکو کامل بلدم :D بعد دلم هوای ویولون رو کرده :-" میخوام برم ویولون ! برم ؟ ^-^ :D معلمم میگه نرو :D

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
میدونی، من بین ارتباط این دو تا در شگفتم :D مدل آهنگی که دوستداری با سنتور بنوازیش رو اینجا بزار تا ببینم الکتریک بری بهتره یا سنتور..چون این دو تا واقعا زمین تا آسمون متفاوتن
آره خیلی فرق داره ! :D
چون خیلی علایقم گوناگونه ! :D :-"
مثلا بعضی آهنگایی که با سنتور زده میشه رُ خیلی دوس دارم و همین طور یه سری که با گیتار الکتریک میزنن !
میخوام ببینم کودوم بیشتر به دردم میخوره در حد حرفه ای دنبالش کنم ؟
بعد هرکودوم چقد زمان نیاز داره که کامل یاد بگیرمش ؟

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از ریــحــانــه :
آره خیلی فرق داره ! :D
چون خیلی علایقم گوناگونه ! :D :-"
مثلا بعضی آهنگایی که با سنتور زده میشه رُ خیلی دوس دارم و همین طور یه سری که با گیتار الکتریک میزنن !
میخوام ببینم کودوم بیشتر به دردم میخوره در حد حرفه ای دنبالش کنم ؟
بعد هرکودوم چقد زمان نیاز داره که کامل یاد بگیرمش ؟
ساز ، "کامل" یاد گرفتن نداره ... 8->
ببین من فکر میکنم الکتریک واقعا آینده ای نداره برات ! مگر این که بخوای بری متال باز بشی / تو گروه های راک بزنی / تو عروسی ها بزنی (!!!) و از این چیزا :)) ینی در نهایت هرچی بزنی برای دل ِ خودت ِ .
سنتور هم که استاد محسن این جا نشسته خودش بیاد بگه . :-"

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ستـاره‌ :
ساز ، "کامل" یاد گرفتن نداره ... 8->
ببین من فکر میکنم الکتریک واقعا آینده ای نداره برات ! مگر این که بخوای بری متال باز بشی / تو گروه های راک بزنی / تو عروسی ها بزنی (!!!) و از این چیزا :)) ینی در نهایت هرچی بزنی برای دل ِ خودت ِ .
سنتور هم که استاد محسن این جا نشسته خودش بیاد بگه . :-"
ینی چی کامل یاد گرفتن نداره ؟ :D
من منظورم حرفه ایه ! :D
راس میگی . :-?

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از ریــحــانــه :
ینی هرچقدر هم که حرفه ای باشی، هنوز میتونی چیزای جدید یاد بگیری .
بعدم بستگی به خودت (علاقه ، تمرین ، استعداد) ـت داره .

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

به نقل از ریــحــانــه :

اساسا" یادگیری ها با آهنگ یا ملودیه ، مثلا" یه استاده گیتار ، کسیه که رون و راحت بزنه و آهنگ ها و ملودی های زیادی رو بلد باشه ، یاد گرفتن ساز که کار خاصی نداره ، روون شدن هم با یکم تمرین دست آدم را میفته ولی اینکه بتونی تشخیص بدی خودت آکورد آهنگی که میشنوی رو بنویسی و بتونی بزنی و ... اینا همش باعث میشه بفهمی که یاد گرفتی و به صورت حرفه ای یک ساز رو میزنی ، اما اون موقع هم هست آهنگا یا ملودی هایی که تو تاحالا نشنیدی یا نمیتونی راحت بزنی ، باید تمرین کنی اونارو ...
کلا" این داستان همواره ادامه داره ، خط پایانی نیست

محسن@ : من اون پست رو در جواب ستاره دادم ، درسته من زیاد سنتور رو نمیشناسم ، فقط نظر شخصیمو گفتم ، (راهنمایی ! بعدشم نوشتم سلیقه ایه)

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
یه مثال از اون آهنگایی که با سنتور زده میشه رو بزار تا بگم..

سنتور دوره آکادمیکش موسیقی ملی و ایرانی هست، یعنی با ردیف سر و کار داری، بعد از یک دوره میتونی سبکت رو انتخاب کنی که مثلا چجور سبکی کار کنی..معاصر یا ..؟ یه سری از اون قطعه ها رو بزار تا بگم بری سنتور یا نه!
الان بگم مسخره میکنین ؟! :D
من از آهنگای فیلم سنتوری خیلی خوشم میاد دقیقا اون فیلم بود که باعث شد علاقه مند شم به سنتور ! :-"

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از مُحسن :
مسخره چی؟ :D
خوب قطعات علی سنتوری کار استاد من هست، یعنی اردوان کامکار، اگر بخوای تو اون سبک کار کنی اولا باید بهت بگم مسیر خیلی دشواری هست، شما حداقل باید 3 سال خوب رو ساز تمرین کنید تا قدرت کافی رو برای اون اجرا به دست بیارید، توی این سه سال باید چیز هایی غیر از آهنگ های شبیه علی سنتوری رو تحمل کنید و بزنید، شاید لازم باشه گه گاه قطعات مسخره!
ولی عموم کارتون با آواز و چهارمضراب خواهد بود، بعد هم باید بیاید پیش خود اردوان تا حسابی تکنیکتون رو با این قطعات قوی کنه و شما نهایتا طی 4 5 سال میتونید چیز هایی رو که دلتون میخواد مثل قطعات همین علی سنتوری رو اجرا کنید..
ولی یادتون باشه، تو کل ایران یک استاد و چند تا از شاگرداش یعنی همین اردوان و شاگرداش توی این سبک کار می کنند، سبک اصلی سنتی یا موسیقی ملی هست. حالا اگه بازم پایه شروع این ساز هستید بگید تا بیشتر کمک کنم!
مرسی ! :)
الان که سال داره شرو میشه ولی قطعا میخوام از تابستون سال دیگه شرو کنم . آموزشگاه دارن ایشون ؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از ریــحــانــه :
مرسی ! :)
الان که سال داره شرو میشه ولی قطعا میخوام از تابستون سال دیگه شرو کنم . آموزشگاه دارن ایشون ؟
ریحانه چرا انقد دیر ؟ ساز واقعن به درس صدمه نمی زنه ! خــــیلی بخوای براش وقت بزاری روزی یکی دو ساعت تمرینه ! کلاسا هم که آموزشگاها معمولا 20 تا 30 دقیقه در هفته هستن ! بعدم هر چی زودتر شروع کـنی زودتر علاقه مند می شی ! من سنتور ُ نمی دونم ... ولی کـلا ساز کنار درس خیلیم خوبه به نـظر مـن !

بالا