سرعت حدی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Nimbus
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سرعت حدی

به نقل از ErfanDK :
چرا بین هر مفهوم تو فیزیک و ریاضی تناظری یک به یک هست.به اون سرعت حدی نمی رسه.خیلی نزدیک میشه و نه کاملا،حتی ممکنه که تو اندازه گیری ها عددی بیاریم که دقیقا همون عدد حدی باشه ولی مطمئن باشید به اون سرعت هیچ وقت نرسیده
من هم همين رو ميگم! رياضي ميگه هيچ وقت نميرسه ولي به قول شما اندازه گيري فيزيكي ميگه ميرسه.

نه من می گم که چون دقت اندازه گیری فیزیکی کمه پس ما فکر می کنیم که می رسه

به نقل از ErfanDK :
موافقم. یه گزاره که از نظر منطقی غلطه تو فیزیک هم اتفاق نمی‌افته طبعا!(مگر اینکه مدل بدی برای توجیح پدیده ها انتخاب شده باشه)
اگه اتفاق بیفته خطای آزمایشه.

به نقل از ErfanDK :
هر دو تامون يك چيز رو ميگيم. فقط بيان ها متفاوته. به هر حال حرفتون رو قبول دارم قبلا هم گفتم.

به نقل از ErfanDK :
اگر دقت بکنید من گفتم که وقتی نیروی پیشران (در حرف شما نیروی جاذبه) و نیروی مقاوم (مقاومت هوا در سقوط آزاد) برابر بشن جسم دیگه شتاب نخواهد داشت و به سرعت حدی رسیده.لطفا مطالب رو با دقت کامل بخونید
راست میگه

همونطور که آرش هم گفته سرعت حدی سرعتیه که در اونجا نیروی پسا یا درگ (که نیروی درگ وابسته به سرعت جریان سیال می باشد) با نیروی جاذبه یا هر نیروی پیشران یا تراستی برابر شود. بالطبع جایی که برآیند نیروها صفر باشد شتاب هم صفر است. این سرعت برای انسان در حین سقوط ازاد در حدود 53-54 متر بر ثانیه است.

ببینید بچه‌ها سرعت حد اون‌قدر مفهوم پیچیده‌ای نیس که شما دارید روش بحث می‌کنید : یکی‌ از دوستامون خوب اشاره کرد وقتی‌ که تو سقوط آزاد سرعت به حدی میرسه که نیروی مقاومت هوا و نیروی گرانش با هم برابر میشن دیگه سرعت تغییر نمی‌کنه ولی‌ شاید اینو نگفت که درسته که ما تو فیزیک روی کاغذ میگیم سرعت اصلا تغییر نمی‌کنه ولی‌ به مقدار خیلی‌ خیلی‌ کم تغییرات داره که ما اونو در نظر نمیگیریم و در واقع میگیم که جسم به سرعت حد خودش رسیده.....

فکر میکنم که بحث کلا به نتیجه رسیده باشه!
دلیلی نمیبینم که ادامه پیدا کنه!.....بحث اصلی تاپیک فهموندن مفهوم سرعت حدی بود که انجام شد!
اگر مایل به باز شدن تاپیک هستید با ارائه ی دلیل به مدیر(ان) انجمن پ.خ بدید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا