سرعت حدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

زرينه

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان اهواز
پاسخ : سرعت حدی

به نقل از ErfanDK :
چرا بین هر مفهوم تو فیزیک و ریاضی تناظری یک به یک هست.به اون سرعت حدی نمی رسه.خیلی نزدیک میشه و نه کاملا،حتی ممکنه که تو اندازه گیری ها عددی بیاریم که دقیقا همون عدد حدی باشه ولی مطمئن باشید به اون سرعت هیچ وقت نرسیده
من هم همين رو ميگم! رياضي ميگه هيچ وقت نميرسه ولي به قول شما اندازه گيري فيزيكي ميگه ميرسه.

ErfanDK

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه

نه من می گم که چون دقت اندازه گیری فیزیکی کمه پس ما فکر می کنیم که می رسه

arashbm

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد نجوم یه هفته خوندم مرحله دوم چهار تا سوال از هفت تا نوشتم
دانشگاه
دانشگاه شهید بهشتی
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از ErfanDK :
موافقم. یه گزاره که از نظر منطقی غلطه تو فیزیک هم اتفاق نمی‌افته طبعا!(مگر اینکه مدل بدی برای توجیح پدیده ها انتخاب شده باشه)
اگه اتفاق بیفته خطای آزمایشه.

زرينه

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان اهواز

به نقل از ErfanDK :
هر دو تامون يك چيز رو ميگيم. فقط بيان ها متفاوته. به هر حال حرفتون رو قبول دارم قبلا هم گفتم.

شذس

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان
دانشگاه
شهید باهنر
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از ErfanDK :
اگر دقت بکنید من گفتم که وقتی نیروی پیشران (در حرف شما نیروی جاذبه) و نیروی مقاوم (مقاومت هوا در سقوط آزاد) برابر بشن جسم دیگه شتاب نخواهد داشت و به سرعت حدی رسیده.لطفا مطالب رو با دقت کامل بخونید
راست میگه

7988

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
Allame Helli 1
شهر
تهران
رشته دانشگاه
سیستم تعلیق ترمز و فرمان

همونطور که آرش هم گفته سرعت حدی سرعتیه که در اونجا نیروی پسا یا درگ (که نیروی درگ وابسته به سرعت جریان سیال می باشد) با نیروی جاذبه یا هر نیروی پیشران یا تراستی برابر شود. بالطبع جایی که برآیند نیروها صفر باشد شتاب هم صفر است. این سرعت برای انسان در حین سقوط ازاد در حدود 53-54 متر بر ثانیه است.

grifis

مهمان

ببینید بچه‌ها سرعت حد اون‌قدر مفهوم پیچیده‌ای نیس که شما دارید روش بحث می‌کنید : یکی‌ از دوستامون خوب اشاره کرد وقتی‌ که تو سقوط آزاد سرعت به حدی میرسه که نیروی مقاومت هوا و نیروی گرانش با هم برابر میشن دیگه سرعت تغییر نمی‌کنه ولی‌ شاید اینو نگفت که درسته که ما تو فیزیک روی کاغذ میگیم سرعت اصلا تغییر نمی‌کنه ولی‌ به مقدار خیلی‌ خیلی‌ کم تغییرات داره که ما اونو در نظر نمیگیریم و در واقع میگیم که جسم به سرعت حد خودش رسیده.....

Backstreetboy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

فکر میکنم که بحث کلا به نتیجه رسیده باشه!
دلیلی نمیبینم که ادامه پیدا کنه!.....بحث اصلی تاپیک فهموندن مفهوم سرعت حدی بود که انجام شد!
اگر مایل به باز شدن تاپیک هستید با ارائه ی دلیل به مدیر(ان) انجمن پ.خ بدید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا