Daimon
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- helli 4.تا چشه یکیم دراد اینومیذارم:x
- شهر
- اونجایی ک مردمش نمیخوابنو همیشه زندگی درجریانه
- مدال المپیاد
- شیمیو زیست بود.بد شد زیست...برای ادبی اسم نوشتم آخرم سر جل3 نرفتم...یهو دیدم قبول شدم!!
- دانشگاه
- فقط HarVard
- رشته دانشگاه
- شناختوساخت سس مایونز(داریم)
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا
من جاتون باشم این کارارو میکنم:
1.وزارتیارو کنکوری میخونمو تستاشم میزنم(خیلی سبز یا خانه زیست)میبندمشون در حد لالیگا(خودم همین کارو کردم پارسال قبولیدم)
2.عمومیا...کمپبلو سولومونو لایفو میدر کلا یه چی گفتن...من کمپبلو سولومونو ترجیح میدم...باید ببندین عمومیتونو حالاکه وقت دارین...تقریبا یه ماهه میشه بست(روزی2بخش)یه دور بخونین ولی خوب بخونینش...
3.لنینجرو بقیه اختصاصیا نیاز به پیش نیاز داره...عمومیا پیش نیازارو برطرف میکنن...ولی من پیشنهاد میکنم قبل رفتن به سمت اختصاصیا برین پیش نیازای ریاضیو بخونین(لگاریتم...تابع...احتمال...ترکیبیات)اینا کافیه واسه قدمای اولتون...بعدش میتونین برین طرف اختصاصیا...
این طوری هم میفهمین همه چیشو هم درکش میکنین...
با تشکر از This is me به خاطر تشکرش ازمن...به نقل از behnaz_s :سلام
منم اولیم اینا رو خوندم
من وزارتی ها رو خوندم سولو. هم اخراشم. لنینجر رو سرسری خوندم +ژنتیک(ساسانو..)
من جاتون باشم این کارارو میکنم:
1.وزارتیارو کنکوری میخونمو تستاشم میزنم(خیلی سبز یا خانه زیست)میبندمشون در حد لالیگا(خودم همین کارو کردم پارسال قبولیدم)
2.عمومیا...کمپبلو سولومونو لایفو میدر کلا یه چی گفتن...من کمپبلو سولومونو ترجیح میدم...باید ببندین عمومیتونو حالاکه وقت دارین...تقریبا یه ماهه میشه بست(روزی2بخش)یه دور بخونین ولی خوب بخونینش...
3.لنینجرو بقیه اختصاصیا نیاز به پیش نیاز داره...عمومیا پیش نیازارو برطرف میکنن...ولی من پیشنهاد میکنم قبل رفتن به سمت اختصاصیا برین پیش نیازای ریاضیو بخونین(لگاریتم...تابع...احتمال...ترکیبیات)اینا کافیه واسه قدمای اولتون...بعدش میتونین برین طرف اختصاصیا...
این طوری هم میفهمین همه چیشو هم درکش میکنین...