• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    55
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

ایشون هنوز هم مسایل ساسان امینیو حفظن.تازه هر چقدر برای ما سخته برای ایشون خیلی کمتر سخت بوده.

اگه تو هم چند دور اون کتابو بخونی دیگه برات سخت نیست :) :>

من فردا امتح اسید وباز دارم یه چیزی کتابی چیزی بگین که بشه مسائلشو برای دوره کردن حل کرد...ترجیحا جزوه باشه یا سایت

آقا یه سوال خیلی مهم. من کمپبل رو خوندم. بعد تا 21 مهر اکولوژی و ژنتیک استنسفیلد میخونم. بعد گایتون تا امتحانا. بعد امتحانا بیوشیمی لنینجر بعد هم زیست شناسی سلولی فاطمی و تا روز امتحان مرور و گیاهی و اکولوژی رفتار.
فک نکین دارم لاف میزنم دوماهه کمپبل رو تموم کردمه و فولم. بقیه هم همین طوری میزنم.
اینا برای موفقیت کافین یا نه؟ یا مثلا باید ژنتیک ساسان امینی هم بخونم؟ ( خودم که فک نکنم نظر شما رو میخام بدونم)

آقا یه سوال دارم. تو کنکور 93 تجربی سوال 158 یه مشکلی هست . سوال اینه :

158)انتخاب طبیعی در جمعیت شیر های آفریقا نمیتواند......
1) در بروز رفتار افراد، نقش داشته باشد. 2) بر فنوتيپ افراد جمعيت مؤثر باشد.
3) فراواني اللهاي نامطلوب را كاهش دهد. 4) سبب پيدايش اللهاي سازگار شود

خوب بر اساس کتاب درسی هم که بریم جلو و بر اساس تعریف های کتاب درسی انتخاب طبیعی بر الل هایی اثر گزاره که تو جمعیت هستند و باعث بوجود اومدنشون نمیشه بلکه باعث تثبیت اونها توی جمعیت میشه اما تو پاسخنامه سازمان سنجش زده گزینه 3 نه 4. در حالی که کار انتخاب طبیعی گزینه 3 هست و تخصصش اینه که الل های نامطلوب رو کم کنه. الان نمیدونم چه کنم؟ :( :( :( :| :| :| :| :|
اگه به نظرتون اشتباه میگم لطفا بگین ( اینو اینجا نوشتم که دوستان المپیادی که اطلاعاتشون زیاده کمک کنن)

ی سوالی:
کسایی ک با عربی مشکل دارن چی پیشنهاد میشه؟

به نقل از ...ELINOR... :
ی سوالی:
کسایی ک با عربی مشکل دارن چی پیشنهاد میشه؟
برادر یا خواهر محترم مسخره نکن. این سوال به اکولوژی که تو المپ هم هست مربوط میشه. اینو اینجا مطرح کردم چون دوستان المپیادی بیشتر بلدن تا کنکوری ها و ...

به نقل از خ شین الف ی الف ر :
برادر یا خواهر محترم مسخره نکن. این سوال به اکولوژی که تو المپ هم هست مربوط میشه. اینو اینجا مطرح کردم چون دوستان المپیادی بیشتر بلدن تا کنکوری ها و ...
دعوا نداره ک سوال بود...
الانم اگه کسی میدونه بگه.دوسم نداش تو پ.خ بگه

آغا این کمپبل دیگه شورشو در آورده یه جا مینویسه در فصل ۵۶ بحث خواهیم کرد یه جا مینویسه در فصل ۵۱ بحث خواهیم کرد کمپبل مگه ۴۹ تا فصل نداره!؟ اینا چین پیس؟؟؟؟؟؟ X_X :-?

به نقل از SDP_MD :
آغا این کمپبل دیگه شورشو در آورده یه جا مینویسه در فصل ۵۶ بحث خواهیم کرد یه جا مینویسه در فصل ۵۱ بحث خواهیم کرد کمپبل مگه ۴۹ تا فصل نداره!؟ اینا چین پیس؟؟؟؟؟؟ X_X :-?
کمپبل اکولوژی هم داری گه خانه زیست شناسی ترجمش نکرده. فصل 56 که میگه مربوط به اکولوژیش هست

Back
بالا