- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
با کمپل شورو کن.. البته در صورتی ک درسای مدرسه ارو خوب بلدی....
چرا نمیتونم پیدا کنمفقط خلاصه فصل ها هسآخر هر جلد پاسخ سوالات همون جلد هست.
خلاصه هر فصل که آخر هر فصله. اصلا مال کدوم انتشاراته کتابت؟ و کدوم ادیشن؟چرا نمیتونم پیدا کنمفقط خلاصه فصل ها هس
آها آخه فصلی که من دیدم یکم خیلی زیاد نوشته بود فکر کرده بودم جواب اون نیست خیلی خیلی ممنونم ازتون ترجمه آفتاب هنر و ویرایش دوازده هستخلاصه هر فصل که آخر هر فصله. اصلا مال کدوم انتشاراته کتابت؟ و کدوم ادیشن؟
پیدا شد؟آها آخه فصلی که من دیدم یکم خیلی زیاد نوشته بود فکر کرده بودم جواب اون نیست خیلی خیلی ممنونم ازتون ترجمه آفتاب هنر و ویرایش دوازده هست
پیدا شد؟
اگه پیدا نشد باید کمپبل زبان اصلی رو دانلود کنی و از اونجا ببینی.
آلبرتس حجیمه و امیری بیش از حد چیزای بی ربط گفته.اول به کمپبل۲ و ۳ مسلط شو و با امیری و حل سوال ادامه بده فقط تلاش کن خیلی به جزئیات توجه نکنی.یکم که با مدل سوالای سلولی آشنا شی خودت راه درستو پیدا میکنی.۳۵ ساعت برای دهم خیلی خوبه.و تلاش کن از الان با مدل سوالا بیشتر آشنا شی تا اینکه فقط بخونیسلام؛
یه سوال
برای مبحث سلولی مولکولی کتاب آلبرتس بهتره یا امیری؟ نیازه هر دوش خونده بشه یا یکیش کافیه:-؟
و اینکه ۳۵ ساعت مطالعه در هفته، برا دهم اوکیه آیا:"؟
مرسیی ازت=)آلبرتس حجیمه و امیری بیش از حد چیزای بی ربط گفته.اول به کمپبل۲ و ۳ مسلط شو و با امیری و حل سوال ادامه بده فقط تلاش کن خیلی به جزئیات توجه نکنی.یکم که با مدل سوالای سلولی آشنا شی خودت راه درستو پیدا میکنی.۳۵ ساعت برای دهم خیلی خوبه.و تلاش کن از الان با مدل سوالا بیشتر آشنا شی تا اینکه فقط بخونی
سمپاد!؟ی سوال ک شاید چندان ب اینجا مربوط نباشه...
کسی اطلاع داره کدوم مرکز تهران(دخترونه) بهتره..
برای المپیاد؟
سمپادسمپاد!؟
غیرانتفاعی؟
سمپاد
میخواد انتقالی بگیره بره یکی از مرکز های تهران
فقط سوالش اینه کدوم مرکز فرز تهران برای یک المپیادی زیست خوبه؟
کادر فرزانگان یک و دو توی زیست اگر اشتباه نکنم یکیهسمپاد!؟
غیرانتفاعی؟
اگه میخوای المپیاد زیست بخونی باید با کمپبل شروع کنی. کمپبل یکی از مهمترین منابعه که اول از همه باید به اون مسلط بشی و بعد هم بری سراغ منابع تخصصی.من امسال میرم نهم و بنظرتون خوبهکه کمپبل رو شروع کنم؟اصلا منبع خوبی برای شروع هست یا با چیزای دیگه باید پیش برم؟
فکرکنم سال ۲۰۲۰ بودکه میگفتن مرحله یک اصلاکمپبل نداشته و این یکم نگرانم میکنه ، اگر همه جلدهای کمپبل رو تا تابستون سال نهم بهدهمتموم کنم خوبه؟چون ازمون تعیین مرکز هم دارم و معدلمم مهمه یکم دست و پام واسه سریعتر خوندن بستس احتمالا، اگر تعیین مرکزو بردارن و قرار بر ازمون تیزهوشان دوبارهباشهکه دیگه باید برم بیل بگیرم دستم قبر بکنم.
و اینکه میدونید کدوم مرکز سمپاد فرزانگان دوره دوم مشهد واسه المپیاد بهتره؟
مرسییی خیلی لطف کردین .اگه میخوای المپیاد زیست بخونی باید با کمپبل شروع کنی. کمپبل یکی از مهمترین منابعه که اول از همه باید به اون مسلط بشی و بعد هم بری سراغ منابع تخصصی.
اینکه مرحله یک اصلاً کمپبل نداشته رو نمیدونم کی بهت گفته ولی واقعیت اینه که با خوندن هفت جلد کمپبل و حل سوال میتونی مرحله یک قبول بشی. و البته رقابت اصلی المپیاد سر مرحله دوـه.
سولومون هم هست برای اینکه بیولوژی عمومی بخونی ولی خب پیشنهاد نمیشه حقیقتاً و ۹۹ درصد بچهها کمپبل میخونن. بهتره با همون کمپبل شروع کنی.
نه، به نظرم خوبه اگه تا آخر نهمت بتونی کمپبل رو خوبِ خوب بخونی و مسلط بشی. آدمهای زیادی هستن که دیرتر از شما یا زودتر از شما شروع میکنن ولی بهتره کار خودت رو پیش ببری بهجای اهمیت دادن به این موضوع چون این زمان شروع کردن تعیینکننده چیزی نیست در نهایت و خیلی فاکتورهای دیگه دخیل هستن.مرسییی خیلی لطف کردین .
الان یکسری تاپیکای دیگه ای رو خوندم ، مثلهاینکه یکسری نهما گایتون و فلان اینارو هم همرو تموم کردن من یکم کند پیش نمیرم اگه تا اخر نهم فقط کمپبل بخونم؟بعد اگر المپیادی ای که مدال اورده رو هم میشناسید میشه بهم معرفی کنید که بشهباهاشون صحبت کرد راجب روش مطالعه؟
سوالات انگلیسی زیاد نیستن. یکی دوتا ممکنه باشه. دورههای قبل بیشتر بود ولی الآن کمتر شده. فکر نمیکنم بخاطر سطح زبان به مشکل بخوری و لازم نیست نگران باشی بابت این.چه مقداری از سوالات ازمون انگلیسیه؟ منتا دهم یا یازدهم که بخوام ازمون رو بدم انگلیسی رو تا حد خوبی پیش میبرم ولی خب در حد کلاس رفتنه یعنی پاسخگو هست واسه المپیاد؟مرحلهدو چطور؟یعنی مثلا ممکنه بخاطر سطح زبان پایین ازمونو بد بدم بعد پرتم کنن بیرون؟.