• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    55
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

به نقل از خ شین الف ی الف ر :
سلام دوستان. خواستم بپرسم اگه من کمپبل و لنینجر و گایتون و رست و استنسفیلد و کوشا پایداری و زیست شناسی سلولی رو بخونم (دقیق دقیق ;D) شما که کتاب معرفی کردین تضمین میکنین که من مدال طلا رو بزنم تو رگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ;D ;D ;D ;D ;D
به هیچچچچچ وجه نمیشه حتی قبول شدن تو مرحله دو رو نضمین کرد...به قول یکی از دوره رفته های پارسال المپیاد مث یک غماره...راستش تقریبا هیچکس به حقش نمیرسه..خودمو نمیگم ک قبول نشدم...چندییین نفرو میشناسم ک الان میان کلاس کنکور با اینکه حقشون تو دوره بودنه...چون بهشون نمرشونو ندادن..و بازم کسایی رو میشناسم ک الان تو دورن ولی هر رو از بر تشخیص نمیدن...دیگه خود دانی...این نصیحت من بود...اینم بگم ک خیلیا با خوندن اینا رفتن دوره طلاشدن و خیلی ها هم هیچی نشدن..و بعضیام با خوندن کمتر از نصف اینا جهانیم رفتن...ولی اگه ادم هیچی نخونه و هیچیم نشه،حسرت میخوره ک چرا نخونده..

از MHO و hamed.yas عزیز به خاطر جواب خوبشون متشکرم. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
یه سوال دیگه هم داشتم. چطور از فراموشی جلوگیری کنم؟ یعنی چطور بخونم که یه دقیقه ای یادم نره؟ چه شرایطی باید مطالعه ی من داشته باشه؟

از MHO و hamed.yas عزیز به خاطر جواب خوبشون متشکرم. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
یه سوال دیگه هم داشتم. چطور از فراموشی جلوگیری کنم؟ یعنی چطور بخونم که یه دقیقه ای یادم نره؟ چه شرایطی باید مطالعه ی من داشته باشه؟
صفحه 42ی چیزایی نوشتم..برین اونجا بخونید...برای منکه بدرد خورد شاید ب درد شمام بخوره..ی چیز دیگم هست که تا همه ی مطلبو نفهمیدی رد نشو میتونی از کسی بپرسی .شده دو ساعت بشین پای نت جوابو دربیاری .اونطوری فک نکن وقتت تلف میشه بلکه در زمان سرچیدن علاوه بر اینکه جواب سوالتو میگیری،ی چنتا چیز جدیدم یاد میگیری ک بیشتر کمکمت میکنه یادت بمونه مطالب...هی هم وسط درس اینور اونور نرین..وسط مطالعه هم چیزی نخورید بهتره و اگه کتابخونه رفتین زیاد با دوستاتون نحرفین...دیگه همین.اینا چیزایین ک یا خودم تجربه کردم یا تجربه های دوستامن..استفاده کنی ب نفعتونه.. ;)

به نقل از MHO :
صفحه 42ی چیزایی نوشتم..برین اونجا بخونید...برای منکه بدرد خورد شاید ب درد شمام بخوره..ی چیز دیگم هست که تا همه ی مطلبو نفهمیدی رد نشو میتونی از کسی بپرسی .شده دو ساعت بشین پای نت جوابو دربیاری .اونطوری فک نکن وقتت تلف میشه بلکه در زمان سرچیدن علاوه بر اینکه جواب سوالتو میگیری،ی چنتا چیز جدیدم یاد میگیری ک بیشتر کمکمت میکنه یادت بمونه مطالب...هی هم وسط درس اینور اونور نرین..وسط مطالعه هم چیزی نخورید بهتره و اگه کتابخونه رفتین زیاد با دوستاتون نحرفین...دیگه همین.اینا چیزایین ک یا خودم تجربه کردم یا تجربه های دوستامن..استفاده کنی ب نفعتونه.. ;)
ولی به نظر من هر چی رو نفهمیدین اول روی کاغذ یاد داشت کنین و مواقع بیکاری به جای علافی برین جوابتونو پیدا کنین.چون اینطوری وسط مطالعه رشته بحث از دستتون میره.

در این مورد؛ ببین زیست حفظیاش اونقدر زیادم نیست...اینطور نخون که بخوای هر اسمی رو حفظ کنی...مثلا فک نکن که اگه حفظ کنی که پلاسمید ti چیه به دردت میخوره..اینارو بخون که یه چیزی تو ذهنت بمونه که اگه بهش خوردی یادت بیاد که چی بوده.چون اون طرز خوندن به درد کنکور میخوره که مثلا حفظ کنی که چمیدونم فلان چیز صفحه ی چنده کتابه و اینا. ;D ;Dمفهومی بخون حفظ نکن.

به نقل از hamed.yas :
ولی به نظر من هر چی رو نفهمیدین اول روی کاغذ یاد داشت کنین و مواقع بیکاری به جای علافی برین جوابتونو پیدا کنین.چون اینطوری وسط مطالعه رشته بحث از دستتون میره.
نه اتفاغا.چون همون لحظه اهمیت اون برای شخص زیاده ولی بعد از اون موضوع براش بی اهمیت میشه...حالا هردوتاشو امتحان کنید ببینید کدوم بهتره بیاین اینجا هم بگین :)

به نقل از hamed.yas :
در این مورد؛ ببین زیست حفظیاش اونقدر زیادم نیست...
مطمینین؟؟؟؟؟!!!!! :o :o :o :o :o

به نقل از MHO :
مطمینین؟؟؟؟؟!!!!! :o :o :o :o :o
منظورم نسبت به زیست کنکوره واقعا نسبت به اون کمتره!!! شاید واسه دوره بخواد خیلی چیزارو حفظ کنیم اما واسه قبل دوره به جز گیاهی و یه قسمتایی از فیزیو و یکم سلولی و....کجاش حفظیه؟؟ ;D ;D ;D

به نقل از hamed.yas :
منظورم نسبت به زیست کنکوره واقعا نسبت به اون کمتره!!! شاید واسه دوره بخواد خیلی چیزارو حفظ کنیم اما واسه قبل دوره به جز گیاهی و یه قسمتایی از فیزیو و یکم سلولی و....کجاش حفظیه؟؟ ;D ;D ;D
یکم سلولی؟؟؟ ;)کلی مکانیسم هست ک نمیشه استدلالی باهاش برخورد کرد...چ فیزیو چ عمومی و چ خیلی چیزای دیگه ;D

من کلا بحث های تکاملی رو نمیفهمم. مثلا تو کمپبل تو هر چپتر، در مورد اون موضوع یه قسمت کوچیکی داره که مارک evolution زده بهش و بحث تکاملی میکنه. من اون هارو یکی دو بار میخونم. کلا هیچی نمیفهمم، اعصابم خورد میشه، میزنم صفحه بعد :-" :-".
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ~X( ~X( :-L :-\ :-< :-/ :| :| :-?? :-??

Back
بالا