مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
سلام =)
بعضیا که کمپبل رو میخونن صفحه ای رو(میانگین) توی ۵-۱۰ دقیقه میتونن مطالعه کنن. ولی خوب من هر کاری میکنم غالبا نمیشه از ۱۰-۲۰ دقیقه صفحه ای رو زودتر بخونم.
میدونم سوالم خیلی کلیه، اطلاعات زیادی نیست که بتونم بدم. اگه کسی ایده ای داره خوشحال میشم بگه.
پ.ن: خیلی اهل انجمن نیستم، واسه همین نتونستم متنمو عین بقیه کول بنویسم، ساری.
سلام اين مهارت به مرور زمان بدست میاد و خب فعلا تمرکزت رو کیفیت باشه (چون راه میفتی خود به خود) و از این نظر چون اول راهی جای نگرانی نیست.
+تمرینات تند خوانی و تمرکز هم می‌تونن در تسریع این امر کمک کننده باشن.

پ. ن:بهتر نیست این تاپیک به " مشاوره المپیاد زیستی با دیگر اعضا" منتقل شه؟!!!!

بازده که مهمه ولی من کمتر از ۱۲۰ روز وقت دارم که ۱۶۰۰ صفحه رو بخونم و بعد از اول یک یا دوبار مرورش کنم همشو(۱۸۰۰). بعدش سوال حل کنم و زیست سه سال دبیرستان رو بخونم.
به این مسائل اصلا فکر نکنید فقط روی اصل کاری تمرکز کنید دوست من المپیاد مرحله ی اول رو توی 3 ماه تموم کرد و قبول شد

توصیه من اینه که خودتونو زیاد درگیر این قبیل مسائل نکنین اینکه هرکی هر صفحه رو تو چند دیقه می خونه بستگی به خیلی از فاکتورا داره مثلا اینکه بار چندمش که کمپبل و می خونه، چندمه، خلاصه نویسی می کنه یا نه، هایلایت میزنه یا نه و... پس من میگم اگه در حین مطالعتون تایم از دست نمیدین و فقط تمرکزتون روی مطالعتونه پس شما دارین راه درست و میرین لازم نیست نگران کند بودن خوندنتون باشین... درضمن اگه بار اولتونه که کمپبل و می خونین بهتره مرورتون و به زمان بعد موکول نکنین یعنی مثلا همون روز فرداش یه مرور کنین و مرور بعدیتونو بندازین هفته ی بعد چون اگه مدت زمان زیادی از خوندنتون بگذره خیلی از چیزارو فراموش می کنین و ادامه مطالعه واستون سخت میشه واینکه اگه کمپبل و تا یه مقدار خوندین توصیه من اینکه موازی با خودن کمپبل سوال هم حل کنین تا بدونین دقیقا طراح ازتون چی می خواد یه موقع تو خوندن مطالب اشتباه نکنین، در مورد کتاب درسیم اگه هدفتون اینه که واسه المپ بخونیدش از نظر من خیلی مهم نیست و می تونین ازش فاکتور بگیرین ولی اگه می خواین وایه کنکور بخونین تا یه موقع اونطرف به مشکل بر نخورین این دیقه بحثش فرق می کنه...
خیلی ممنونم از راهنماییت. اتفاقا یه مقدار زیادی تایم رو حروم میکنم، باید اون رو هم کم کنم.
ایده مرورتون هم خوب بود متشکر.
اخه شنیده بودم طراح المپیاد فرضش اینه تمام مطالب کتاب درسیو بلدی یه مروریش میکنم.
سلام اين مهارت به مرور زمان بدست میاد و خب فعلا تمرکزت رو کیفیت باشه (چون راه میفتی خود به خود) و از این نظر چون اول راهی جای نگرانی نیست.
+تمرینات تند خوانی و تمرکز هم می‌تونن در تسریع این امر کمک کننده باشن.

پ. ن:بهتر نیست این تاپیک به " مشاوره المپیاد زیستی با دیگر اعضا" منتقل شه؟!!!!
اتفاقا یه مدت تندخوانیم کار کردم. ولی اره بنظرم درسته که به مرور بهتر میشم، خیلی متشکر :-*.
تاپیکم جایی ندیدم بشه دسته بندیشو عوض کرد، اگه ادمینا دیدن ممنون میشم...
به این مسائل اصلا فکر نکنید فقط روی اصل کاری تمرکز کنید دوست من المپیاد مرحله ی اول رو توی 3 ماه تموم کرد و قبول شد
اره، اتفاقا یکیو میشناسم توی هفت روز خوند و قبول شد. یکی از دلایلم واسه افزایش سرعتم همینه. به هرحال مرسی =)

مهمترین کار اینه که یه سری جملات کلیدی رو حفظ کنی و بقیه شو روزنامه وار بخونی. اینکه یاد بگیره چشم هات که مطالب سطحی رو اسکیپ کنه و جملات بولد تر رو نگه داره ، خیلی به افزایش سرعت کمک میکنه. این رد شدن از جمله ها واقعا مهم هست.
هایلاتر هم اگر داری روی جملت کلیدی( در حد دو سه جمله حداکثر در یک صفحه) خط بکش.
پیشنهاد میکنم ده صفحه ده صفحه باهم بخونی. یعنی یه ضرب بخونی چند صفحه رو و بلند نشی. ( این باعث میشه مجاب شی که سریعتر بخونی مطالب مهمتر رو.) بعد برای چند دقیقه برگرد مرور کن پیش خودت که قصه ی ۱۰ صفحه ای که خوندی چی بوده؟ نکات کلیدیشو یا بنویس یا حاشیه نویسی کن.
و اینکه بنظرم اتفاقا سرعت خوانی توی المپیاد زیست خیلی خیلی مهم هست.

مهمترین کار اینه که یه سری جملات کلیدی رو حفظ کنی و بقیه شو روزنامه وار بخونی. اینکه یاد بگیره چشم هات که مطالب سطحی رو اسکیپ کنه و جملات بولد تر رو نگه داره ، خیلی به افزایش سرعت کمک میکنه. این رد شدن از جمله ها واقعا مهم هست.
هایلاتر هم اگر داری روی جملت کلیدی( در حد دو سه جمله حداکثر در یک صفحه) خط بکش.
پیشنهاد میکنم ده صفحه ده صفحه باهم بخونی. یعنی یه ضرب بخونی چند صفحه رو و بلند نشی. ( این باعث میشه مجاب شی که سریعتر بخونی مطالب مهمتر رو.) بعد برای چند دقیقه برگرد مرور کن پیش خودت که قصه ی ۱۰ صفحه ای که خوندی چی بوده؟ نکات کلیدیشو یا بنویس یا حاشیه نویسی کن.
و اینکه بنظرم اتفاقا سرعت خوانی توی المپیاد زیست خیلی خیلی مهم هست.
درود برت. ایده هات عالین. واقعا متچکرم =***

سلام><
می خواستم ببینم،کسی می دونه چه مباحثی توی المپیاد مرحله اول مهم تره؟بیشتر از کجا ها سوال میاد؟
چیکار کنیم توانایی حل مسئلمون بهتر بشه؟بعد از دروس دبیرستان و کمپبل چه منابعی رو پیشنهاد می کنید؟
کلاس های آیریسک خوبه اگه شرکت کنیم یا با کلاس های مدرسه فرقی نداره؟

سلام><
می خواستم ببینم،کسی می دونه چه مباحثی توی المپیاد مرحله اول مهم تره؟بیشتر از کجا ها سوال میاد؟
چیکار کنیم توانایی حل مسئلمون بهتر بشه؟بعد از دروس دبیرستان و کمپبل چه منابعی رو پیشنهاد می کنید؟
کلاس های آیریسک خوبه اگه شرکت کنیم یا با کلاس های مدرسه فرقی نداره؟
سلام کمپبل ها رو خوندید؟

کسی ایده ای برای راحت تر هندل کردن گیاهی نداره؟ =]

آخرین ویرایش:
باسلام دوستان
من سال دوم دبیرستان هستم و می خوام المپیاد زیست بخونم .اما مدرسمون اونقدر درس میگه که زمانی برای خوندن ندارم حتی برای درسای خود مدرسه. برای همین تصمیم گرفتم تو عید و تابستان به طور فشرده بخونم.می خواستم ببینم با این روش احتمال قبولیم چقدره؟ اگه بخونم چقدر بخونم؟ چی بخونم و چقدر بخونم ؟ چه منابعی رو اول بخونم؟ لطفا راهنماییم کنید . با تشکر

چجوريش رو با يه مشاور مشورت كن اما به نظرم از سرى كتاباى كمپبل شروع كنى خيلى خوبه.البته تعداد كتاباش زياده ولى بايد همشو بخونى اگه هدفت المپياده.در ضمن چون قيمت كل سرى كمپبل خيلى زياد ميشه اگه خواستى بگو بهت ادرس انتشارات رو ميدم اونجا ارزون تر در مياد و با قيمت بهترى بهت ميدن.
بهترين كتاب واسه شروع كمپبله چون كتاب جامع زيسته و خيلى كامل.ادرس انتشارات رو هم خواستى حتما بگو چون اگه بخواى بيرون انتشارات و تو كتابفروشى ها بگيرى خيلى قيمتش بالا ميره.من خيلى قبل خواستم بخرم كل سرى تو كتابفروشى ها نزديك پونصد تومن بود الان كه حدا ميدونه.ولى تو انتشارات به نسبت قيمت بهترى داره.

ممنون از راهنماییتون. بله اگه میشه آدرسش رو برام ارسال کنید.

سلام وقتتون بخیر . ببینید اول اینکه واقعیت اینه که المپیاد زیست شناسی تعداد شرکت کننده های خیلی بیشتری داره و این یکم سختش میکنه . اما شدنیه . دو تا منبع اولیه داریم برای المپیاد زیست شناسی که بیولوژی کمپبل و سولومون هستن . یکیشونو تا آزمون مرحله اول بخونید کافیه . اگه مرحله اول رو قبول بشید برای مراحل بالاتر به یسری کتب دانشگاهی هم نیاز پیدا میکنید مثل بیوشیمی استرایر ، فیزیولوژی گایتون و ... . بهتون پیشنهاد میکنم قبل از اینکه کمپبل یا سولومون رو شروع کنید حتما کتاب زیست دوازدهمتون رو بخونید اگه نخوندین تا حالا . توی بحث ژنتیک که جلد سوم کمپبل میشه یا مثلا فتوسنتز که توی جلد دوم بود اگه اشتباه نکنم خیلی میتونه کمک کننده باشه اگر دید خوبی نسبت به ژنتیک و فتوسنتز ندارین . راجع به مدرستون هم باید حتما با مدیرتون صحبت کنین . از اونجایی که سمپادی هستین مدیرا معمولا چون خیلی دوست دارن المپیادی بدن باهاتون راه میان . واقعیتش اینه که المپیاد زیست المپیاد سنگینیه . شما نمیتونید هم به فکر 20 ریاضی باشین هم المپیاد زیست . واقعا باید براش وقت بزارین . من منظورتونو از دوم دبیرستان متوجه نشدم اگه دهم هستین المپیاد تا اردیبهشت و خرداد سال بعد ( معمولا اردیبهشت برگزار میشدن المپیادا نمیدونم الان تغییر کردن یا نه ) وقت دارین که یکسال تایم خوبیه اگر واقعا المپیادی ازش استفاده کنین . اگه یازدهم هستین چند ماه بیشتر وقت ندارین تا المپیاد که کارو سخت میکنه یکم . چون قانونش این بود که دوازدهم ها نمیتونستن شرکت کنن ( مگر امسال قانون رو عوض کرده باشن ) . اینو هم در نظر بگیرین که یکسری رو مطالب رو شاید مجبور باشید چند بار بخونید و به سادگی زیست دبیرستان نیست . باید این ریسک رو بپذیرید . و البته این رو هم مطمئن باشید که نمرات دبیرستان به هیچ دردتون نخواهد خورد . نه توی کنکور تاثیر گذاره نه توی هیچ آینده ی دیگری . میارزه آدم وقت بزاره روش . ولی بهرحال بازم نظر خودتونه . اگه زبانتون هم قوی هست میتونید از پی دی اف کتابای زبان اصلی که توی فضای اینترنت معمولا موجود هست استفاده کنید .

سلام دوستان
انتشارات استرایر برای المپیاد زیست کدوم بهتره ؟
۱. اطمینان
۲. اندیشه رفیع
۳. خانه زیست شناسی
لطفا با دلیل نظرتون رو بگین

Back
بالا