hos-killer
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- شهید مدنی1
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
به نظر من مهم نیست که سریع تر بخونیم بازده شما مهم تره
خیلی حرفت مفید بود، واقعا مرسی. حتما میرم سراغ کتابه.سلام،خب ببین،من رشته ریاضی هستم و در مورد کمپیل و کلا زیست اطلاعاتی ندارم،سوالتون به کمپبل منتهی نمیشه جوابش،خب برای این کار که ما سریع یک صفحه رو در یک کتاب بخونیم تکنیک های حافظه وجود داره که واقعا کاربردیه و کتاب های مختلفی در مورد آن نوشته شده،من برای شما مطالعه کتاب حافظه نامحدود رو توصیه میکنم،شما مهارت تند خوانی رو میخواین گسترش بدین باید اول سر حافظتون برید،یک خلاصه ی کلی هم بگم برای بخشی از کتاب،داستان سازی و تصویر سازی ذهنی هست،اگر این تکنیک هارو استفاده کنید،میتونه موثر براتون واقع بشه که راحت در 5 دقیقه 1 صفحه رو مطالعه کنید
امید وارم مفید واقع شده باشه
بازده که مهمه ولی من کمتر از ۱۲۰ روز وقت دارم که ۱۶۰۰ صفحه رو بخونم و بعد از اول یک یا دوبار مرورش کنم همشو(۱۸۰۰). بعدش سوال حل کنم و زیست سه سال دبیرستان رو بخونم.به نظر من مهم نیست که سریع تر بخونیم بازده شما مهم تره
توصیه من اینه که خودتونو زیاد درگیر این قبیل مسائل نکنین اینکه هرکی هر صفحه رو تو چند دیقه می خونه بستگی به خیلی از فاکتورا داره مثلا اینکه بار چندمش که کمپبل و می خونه، چندمه، خلاصه نویسی می کنه یا نه، هایلایت میزنه یا نه و... پس من میگم اگه در حین مطالعتون تایم از دست نمیدین و فقط تمرکزتون روی مطالعتونه پس شما دارین راه درست و میرین لازم نیست نگران کند بودن خوندنتون باشین... درضمن اگه بار اولتونه که کمپبل و می خونین بهتره مرورتون و به زمان بعد موکول نکنین یعنی مثلا همون روز فرداش یه مرور کنین و مرور بعدیتونو بندازین هفته ی بعد چون اگه مدت زمان زیادی از خوندنتون بگذره خیلی از چیزارو فراموش می کنین و ادامه مطالعه واستون سخت میشه واینکه اگه کمپبل و تا یه مقدار خوندین توصیه من اینکه موازی با خودن کمپبل سوال هم حل کنین تا بدونین دقیقا طراح ازتون چی می خواد یه موقع تو خوندن مطالب اشتباه نکنین، در مورد کتاب درسیم اگه هدفتون اینه که واسه المپ بخونیدش از نظر من خیلی مهم نیست و می تونین ازش فاکتور بگیرین ولی اگه می خواین وایه کنکور بخونین تا یه موقع اونطرف به مشکل بر نخورین این دیقه بحثش فرق می کنه...بازده که مهمه ولی من کمتر از ۱۲۰ روز وقت دارم که ۱۶۰۰ صفحه رو بخونم و بعد از اول یک یا دوبار مرورش کنم همشو(۱۸۰۰). بعدش سوال حل کنم و زیست سه سال دبیرستان رو بخونم.
سلام اين مهارت به مرور زمان بدست میاد و خب فعلا تمرکزت رو کیفیت باشه (چون راه میفتی خود به خود) و از این نظر چون اول راهی جای نگرانی نیست.سلام =)
بعضیا که کمپبل رو میخونن صفحه ای رو(میانگین) توی ۵-۱۰ دقیقه میتونن مطالعه کنن. ولی خوب من هر کاری میکنم غالبا نمیشه از ۱۰-۲۰ دقیقه صفحه ای رو زودتر بخونم.
میدونم سوالم خیلی کلیه، اطلاعات زیادی نیست که بتونم بدم. اگه کسی ایده ای داره خوشحال میشم بگه.
پ.ن: خیلی اهل انجمن نیستم، واسه همین نتونستم متنمو عین بقیه کول بنویسم، ساری.
به این مسائل اصلا فکر نکنید فقط روی اصل کاری تمرکز کنید دوست من المپیاد مرحله ی اول رو توی 3 ماه تموم کرد و قبول شدبازده که مهمه ولی من کمتر از ۱۲۰ روز وقت دارم که ۱۶۰۰ صفحه رو بخونم و بعد از اول یک یا دوبار مرورش کنم همشو(۱۸۰۰). بعدش سوال حل کنم و زیست سه سال دبیرستان رو بخونم.
خیلی ممنونم از راهنماییت. اتفاقا یه مقدار زیادی تایم رو حروم میکنم، باید اون رو هم کم کنم.توصیه من اینه که خودتونو زیاد درگیر این قبیل مسائل نکنین اینکه هرکی هر صفحه رو تو چند دیقه می خونه بستگی به خیلی از فاکتورا داره مثلا اینکه بار چندمش که کمپبل و می خونه، چندمه، خلاصه نویسی می کنه یا نه، هایلایت میزنه یا نه و... پس من میگم اگه در حین مطالعتون تایم از دست نمیدین و فقط تمرکزتون روی مطالعتونه پس شما دارین راه درست و میرین لازم نیست نگران کند بودن خوندنتون باشین... درضمن اگه بار اولتونه که کمپبل و می خونین بهتره مرورتون و به زمان بعد موکول نکنین یعنی مثلا همون روز فرداش یه مرور کنین و مرور بعدیتونو بندازین هفته ی بعد چون اگه مدت زمان زیادی از خوندنتون بگذره خیلی از چیزارو فراموش می کنین و ادامه مطالعه واستون سخت میشه واینکه اگه کمپبل و تا یه مقدار خوندین توصیه من اینکه موازی با خودن کمپبل سوال هم حل کنین تا بدونین دقیقا طراح ازتون چی می خواد یه موقع تو خوندن مطالب اشتباه نکنین، در مورد کتاب درسیم اگه هدفتون اینه که واسه المپ بخونیدش از نظر من خیلی مهم نیست و می تونین ازش فاکتور بگیرین ولی اگه می خواین وایه کنکور بخونین تا یه موقع اونطرف به مشکل بر نخورین این دیقه بحثش فرق می کنه...
اتفاقا یه مدت تندخوانیم کار کردم. ولی اره بنظرم درسته که به مرور بهتر میشم، خیلی متشکر .سلام اين مهارت به مرور زمان بدست میاد و خب فعلا تمرکزت رو کیفیت باشه (چون راه میفتی خود به خود) و از این نظر چون اول راهی جای نگرانی نیست.
+تمرینات تند خوانی و تمرکز هم میتونن در تسریع این امر کمک کننده باشن.
پ. ن:بهتر نیست این تاپیک به " مشاوره المپیاد زیستی با دیگر اعضا" منتقل شه؟!!!!
اره، اتفاقا یکیو میشناسم توی هفت روز خوند و قبول شد. یکی از دلایلم واسه افزایش سرعتم همینه. به هرحال مرسی =)به این مسائل اصلا فکر نکنید فقط روی اصل کاری تمرکز کنید دوست من المپیاد مرحله ی اول رو توی 3 ماه تموم کرد و قبول شد
درود برت. ایده هات عالین. واقعا متچکرم =***مهمترین کار اینه که یه سری جملات کلیدی رو حفظ کنی و بقیه شو روزنامه وار بخونی. اینکه یاد بگیره چشم هات که مطالب سطحی رو اسکیپ کنه و جملات بولد تر رو نگه داره ، خیلی به افزایش سرعت کمک میکنه. این رد شدن از جمله ها واقعا مهم هست.
هایلاتر هم اگر داری روی جملت کلیدی( در حد دو سه جمله حداکثر در یک صفحه) خط بکش.
پیشنهاد میکنم ده صفحه ده صفحه باهم بخونی. یعنی یه ضرب بخونی چند صفحه رو و بلند نشی. ( این باعث میشه مجاب شی که سریعتر بخونی مطالب مهمتر رو.) بعد برای چند دقیقه برگرد مرور کن پیش خودت که قصه ی ۱۰ صفحه ای که خوندی چی بوده؟ نکات کلیدیشو یا بنویس یا حاشیه نویسی کن.
و اینکه بنظرم اتفاقا سرعت خوانی توی المپیاد زیست خیلی خیلی مهم هست.
سلام کمپبل ها رو خوندید؟سلام
می خواستم ببینم،کسی می دونه چه مباحثی توی المپیاد مرحله اول مهم تره؟بیشتر از کجا ها سوال میاد؟
چیکار کنیم توانایی حل مسئلمون بهتر بشه؟بعد از دروس دبیرستان و کمپبل چه منابعی رو پیشنهاد می کنید؟
کلاس های آیریسک خوبه اگه شرکت کنیم یا با کلاس های مدرسه فرقی نداره؟
قلبم تیر کشید اصن=))کسی ایده ای برای راحت تر هندل کردن گیاهی نداره؟ =]
اهمممم ...بسم ا.. الرحمن الرحیمتا الان چقدر از منابعو خوندین؟
امسال چندمین؟
@امیرحسین ش ، @negaar_mgd , @پریا :) و سایر دوستان (((:
جلد چندی؟ :)اهمممم ...بسم ا.. الرحمن ارحیم
بنده امسال دهمیم
تازه کمپبل گرفتم و دارم میخونم...
هنوز تازه جوجویم تو این راه ...
میگم که جوجویم !جلد چندی؟ :)
تا الان چقدر از منابعو خوندین؟
امسال چندمین؟
@امیرحسین ش ، @negaar_mgd , @پریا :) و سایر دوستان (((:
نهم، اگه خدا بخواد از هفته دیگه میرم جلد پنج=)