- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- shk
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- مدال المپیاد
- متاسفانه به مدال نرسید :(
- رشته دانشگاه
- پزشکی
منابع رو سرچ بزنی یه سری سایتای المپیادی میاد که عموما منابع جامعی رو معرفی کردن
به نظرم اگه میخوای فقط برای المپیادت کتاب زیست دهمو بخونی اصلا لازم نیست تست بزنی و سراغ این جور چیزا بری. همون کمپبل رو بخونی تست بانکشو بزنی خیلی بهترهسلام بچه ها
من تصمیممو گرفتم و میخوام تابستون امسال برای شروع در کنار کتاب کمپبل جلد 1، زیست شناسی دهم رو هم بخونم
میشه یه نفر لطف کنه یه کتاب اضافه دهم زیست شناسی معرفی کنه که من همراه با کتاب وزارتی تستاشو بزنم و مطالب بهتر برام جا بیوفته
درسنامه هم داشته باشه که دیگه عالیه و ترجیحا مفهومی باشه
لطفا کمکم کنید
ممنون از راهنماییتبه نظرم اگه میخوای فقط برای المپیادت کتاب زیست دهمو بخونی اصلا لازم نیست تست بزنی و سراغ این جور چیزا بری. همون کمپبل رو بخونی تست بانکشو بزنی خیلی بهتره
t.me/BioQuoraسایت یا کانال و پیج خاصی در رابطه با المپیاد زیست میشناسین؟
هر جلدی جداست تقریباً.سایت یا کانال و پیج خاصی در رابطه با المپیاد زیست میشناسین؟
تمام جلد های کمپل مثل زنجیر به هم وصلن یا میشه هر جلدی رو خواست خوند؟
سلاممم من تازه شروع کردم دارم زیست دهم رو با نکات دقیق میخونم کع برم یازدهم بخونمسلام در حال حاضر کیا المپياد زیستیان؟
از کی شروع کردید و کجای کارید؟ =')
من تازه شروع کردمسلام در حال حاضر کیا المپياد زیستیان؟
از دو ماه پیش، جلد چهار کمپبل :"""سلام در حال حاضر کیا المپياد زیستیان؟
منقرض نشده بود ولی خب... =)مثل اینکه نسل المپیاد زیستی ها تو سمپادیا داره احیا میشه...
بخونین...و از این روز ها لذت کافی رو ببرین...
راجع به مرور کمپبلچطوری تو مدت زمان کم کمپبل رو مرور کنم؟
طوری که خیلی زمانبر نباشه.
+ چرخه ی گلیکولیز و مباحث این مدلی رو چه کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید :)
تو این چند سال اخیر ندیدم سوالی که نیاز به حفظ کردن یه مسیر متابولیسمی خاصی باشه، به نظر من تو مبحث متابولیسم تنظیم به مراتب مهمتر از مسیر واکنش، چرخه گلیکولیز هم به مرور تو ذهن ادم تثبیت میشه نیازی به حفظ کردنش نیست من خودم هنوز که هنوزه کامل حفظ نیستم...راجع به مرور کمپبل
کمپبل بیشترش واقعا عین الفباست.
وقتی مطالب فراتر میره جدا میبینی مرور کردن کل کمپبل شاید همش یه روز طول بکشه.اونم فقط مرور نکات خیلی ریزش.
از نظر من تو الان بیس رو داشته باش و خیلییییی ریز نشو رو حفظ جزئیات.تسلط به لپ مطلب مهمه.جوری که اگر بخوای برای خودت تو ذهنت مرور کنی اون مطلبو جاییش گیر نکنی و روون بتونی بری جلو.
یکاری که من میکردم این بود که کلمه های جدید و نا اشنا و اصطلاحات رو(تو هر کتابی نه فقط کمپبل) هایلایت میکردم و موقع مرور ورق میزدم تا برسم به اون کلمات و میدیدم اون کلمه هنوزم برام نااشناست یا نه
و یکار دیگه ای که میکردم این بود که تو کتابم خیلی کثافت کاری میکردم.و جواب میداد.یعنی هر پارتی رو متوجه نشده بودم کنارش مینوشتم.هر پارتی رو لازم بود حفظ باشم و حفظ نبودم هم مینوشتم.و تو هر بار مرور اگر اون مطالبو یاد گرفته بودم و اوکی بود پاکش میکردم.تا جایی که دیگه مشکلی نباشه.
راجع به حفظ گلیکولیز و دوستان.حقیقتا تو یه روز میشه فور اور حفظش کرد((= یه روز برای خودت تکرار کن هی و حفظ کن.بعد با صدای بلند دونه دونه بخونشون و روی یه کاغذ بنویس.یا تظاهر به تدریسش کن(((=و چیزی نیست که ادم یادش بره یبار حفظ کنی و یک ماه بعد دوباره برگردی بهش احتمالاتا مدت خیلی طولانی فراموشش نمیکنی.
اها.بانک تست کمپبل هم یادت نره.