- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- Used to Bio
- رشته دانشگاه
- CS
دنیز مرررررسیییی بابت تک تک نکاتی که گفتی =)راجع به مرور کمپبل
کمپبل بیشترش واقعا عین الفباست.
وقتی مطالب فراتر میره جدا میبینی مرور کردن کل کمپبل شاید همش یه روز طول بکشه.اونم فقط مرور نکات خیلی ریزش.
از نظر من تو الان بیس رو داشته باش و خیلییییی ریز نشو رو حفظ جزئیات.تسلط به لپ مطلب مهمه.جوری که اگر بخوای برای خودت تو ذهنت مرور کنی اون مطلبو جاییش گیر نکنی و روون بتونی بری جلو.
یکاری که من میکردم این بود که کلمه های جدید و نا اشنا و اصطلاحات رو(تو هر کتابی نه فقط کمپبل) هایلایت میکردم و موقع مرور ورق میزدم تا برسم به اون کلمات و میدیدم اون کلمه هنوزم برام نااشناست یا نه
و یکار دیگه ای که میکردم این بود که تو کتابم خیلی کثافت کاری میکردم.و جواب میداد.یعنی هر پارتی رو متوجه نشده بودم کنارش مینوشتم.هر پارتی رو لازم بود حفظ باشم و حفظ نبودم هم مینوشتم.و تو هر بار مرور اگر اون مطالبو یاد گرفته بودم و اوکی بود پاکش میکردم.تا جایی که دیگه مشکلی نباشه.
راجع به حفظ گلیکولیز و دوستان.حقیقتا تو یه روز میشه فور اور حفظش کرد((= یه روز برای خودت تکرار کن هی و حفظ کن.بعد با صدای بلند دونه دونه بخونشون و روی یه کاغذ بنویس.یا تظاهر به تدریسش کن(((=و چیزی نیست که ادم یادش بره یبار حفظ کنی و یک ماه بعد دوباره برگردی بهش احتمالاتا مدت خیلی طولانی فراموشش نمیکنی.
اها.بانک تست کمپبل هم یادت نره.
دمت گرم خیلی خوب بودن =]]