مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    52
حالا یه توضیحی من بدم شاید به درد یه نفر بخوره شایدم به درد هیچ کس نخوره !...اما به هر حال باید گفت...
منظورم شخص خاصی نیست فقط چون دنیز گفت که بعضی زنگ هارو میرم و بعضی هارو نمیرم اینو میگم....
.......................................

آخرین ویرایش:
جدا شما چرا اینقد ساعت مطالعتون بالاست ؟!/
من بیشتر از ۴ ساعت نمیخونم دیگه ! مهم اینه که مرور پیوسه داشته لاشی و تمام مطالبی که یه روز انتخاب میکنی رو خوب یاد بگیری و گرنه اگر این باشه که روزی ۶_۷ ساعت لخونی ولی ۲ ساعتشو یادت بمونه و واقعا یاد گرفته باشی که به درد نمیخوره
البته جدا هنر خاصی میخواد که ۶_۷ ساعت بخونی و تمام مطالبم یاد بگیری ولی به نظرم شاید خیلی مقدور نباشه چون اصلا مطالب رو قاطی میکنی مگر اینکه مثلا نصف این تایم برای مرور مطالب قبلی باشه
در کل به نظرم صرفا ساعت مطالعه نمیتونه دلیل بر موفقیت باشه و این کار فقط بچه های تازه واردو یکم مضطرب میکنه !

عاقا من یک مشکل جدی دارم.از یه طرف به المپیاد خیلی علاقه دارم و از یه طرفی هم درسم خیلی قویه و معمولا تو ازمون های قلم چی جزو صد تای اولم.الان من بین یه دو راهی موندم.واقعا دلم نمیاد درسو ول کنم و دوازدهم سفت بهش بچسبم و از یه طرفی تو مدرسه تحلیل های زیست شناسیم خیلی بالا تر از بقیس و معلم زیست سال قبل هم به من گفت المپ بخون.من الان واقعا نمیدونم باید چی کار کنم.نظرتون چیه؟؟
من بقیه جاها رو خبر ندارم ولی میدونم تو اصفهان ۹۹ درصد مدال دارا قبل المپیاد درسشون خیلی خوب بوده ینی برا المپیادی شدن حتما نباید از درس مدرسه متنفر باشی همون طور که خود منم عاشق درس مدرسه بودم
به نظرم یه مدتی بخون و اگه دیدی علاقه و ریسکشو داری ادامه بده.بعد یه مدت واست عادی میشه تاپ نبودن تو ازمونا
من قلمچی نمیدادم ولی تو ازمون های پیشرفت و غیره رتبه میاوردم الان اصن ازمونا رو شرکت نمی کنم: ))
استرس نداشته باش و به خودت فرصت بده برای انتخاب
هرکدومو انتخاب کردی توش محکم و جدی باش
موفق باشی

سلام من سال دهمم و می خوام المپیاد زیست شرکت کنم سایت معتبری برای خرید هفت جلد کمپبل ترجمه هست در ضمن آیا کمپبل سال نود چهار درد می خوره

سلام من سال دهمم و می خوام المپیاد زیست شرکت کنم سایت معتبری برای خرید هفت جلد کمپبل ترجمه هست در ضمن آیا کمپبل سال نود چهار درد می خوره
اره بدرد می خوره
از هر سایتی میگیری بگیر
فست بوک تخفیفم میده
کتابرسان هم همینطور

لطفا پست خارج از موضوع ندید.
اگه سوال مرتبط دارید بپرسید،
اگه جواب مرتبط با سوالی که پرسیدن، دارید، پیشنهاد بدید.

سلام دوباره :)

به طرز خیلی بی خبرانه ای من تا الان نمیدونستم
مرحله یک و دو هم سوال زبان اصلی میاد

و در واقع هیچی نشنیده بودم راجبش و ندیده بودم:)

میشه بگین الان باید چیکار کنیم درواقع؟
چند تا میاد و چقدر تاثیر داره ؟
و برای بدبختی مثل من که تا حالا یه کتاب تخصصی زبان اصلی نخونده چه راهکاری دارید؟=)

پروموتور چیه تو شبیه ساز المپیاد امسال دیدم

توای های خاصی توی DNAهستن نشان دهنده مکان های آغاز و پایان رونویسی هستن.به توالی های شروع که RNAپلیمراز به اون متصل میشه پروموتور(Promoter)میگن.

توای های خاصی توی DNAهستن نشان دهنده مکان های آغاز و پایان رونویسی هستن.به توالی های شروع که RNAپلیمراز به اون متصل میشه پروموتور(Promoter)میگن.
مال چندم

بچه ها میانگین دوره های قبلو چند درصد میزنید ؟

آره جدی تخم مرغ صبحونه ام آدم زوری سیر میشه :))
برنج نخورم جدی ؟! چی بخورم خب !:(
من ناهار قبل مرحله یک مُرغ پلو خوردم با ماست و دوغ.
مرحله دو هم سبزی پلو با ماهی خوردم.
مرحله اول بنیادی هم قرمه سبزی با شور خوردم.
سخت نگیر

من ناهار قبل مرحله یک مُرغ پلو خوردم با ماست و دوغ.
مرحله دو هم سبزی پلو با ماهی خوردم.
مرحله اول بنیادی هم قرمه سبزی با شور خوردم.
سخت نگیر
من بهت افتخار می کنم

Back
بالا