تبدیل سیگنال گیرنده های غشایی پیامبر های ثانویه و تنظیم پیام ژن.سلام
اعصاب در حد کمپبل کفایت میکنه
از برن قلب و کلیه رو بخون نمودارای قلبشم خوب بررسی کن...
یادم نمییاد فصل سومش چی بود؟
دنیز برو سوالای فیزیو مر1 و 2 و جهانی رو بزن ببین چقد میتونی بهشون درست جواب بدیتبدیل سیگنال گیرنده های غشایی پیامبر های ثانویه و تنظیم پیام ژن.
اعصاب گایتونم لازم نیست؟
عضله و گردش خون و سیستم تنفسی و اندوکرین و گوارش هم از برن نخونم؟
تنفس هم نخونم ازش ینی="؟دنیز برو سوالای فیزیو مر1 و 2 و جهانی رو بزن ببین چقد میتونی بهشون درست جواب بدی
بعدش بر حسب نیاز بیا از گایتون و برن مباحث مربوطه رو بخون
ولی اعصاب گایتون اصلا برا مر2 نیاز نیس و با کمپبل میشه به همه سوالای اعصاب مر1 و 2 جواب داد(هرچند که تو دوره های اخیر تو مر2 چندان سوالی از اعصاب ندیدیم!)
از برن همین قلب و گردش خون به اضافه ی کلیه شو بخون بقیه لازم نیس واقعا مگر اینکه تایم آزاد زیادی داشته باشی و خودت دوس داشته باشی بخونی
من ساعت مطالعم خیلی پایینه و سرعت خوندنم پایینه. میانگین مطالعم 4_5 ساعته.میدونم خیلی سوال مسخره ایه ولی چون دارم برا پاییزم برنامه ریزی روزانه میکنم میخوام ببینم حدودا چند ساعت از روز رو باید برا المپیاد بزارم؟وقتم تقریبا ازاده و در هفته فقط یکی دو روز میرم مدرسه
کم کم زیادش میکنی نگران نباشمن ساعت مطالعم خیلی پایینه و سرعت خوندنم پایینه. میانگین مطالعم 4_5 ساعته.
ولی خب روزایی ک مدرسه نمیری منطقیش اینه ک 10 ساعت رو تایم بزاری=)
من خیلی خوشحالم ک کم میخونم=)
امروز در حد دو سه ساعت بود =)کم کم زیادش میکنی نگران نباش
چرا؟خسته یی؟امروز در حد دو سه ساعت بود =)
هم پایینه ساعت مطالعم هم اینکه بشدت کندم.
چرا نمیتونم بیشتر ۸ ساعت بخونمممم؟من ساعت مطالعم خیلی پایینه و سرعت خوندنم پایینه. میانگین مطالعم 4_5 ساعته.
ولی خب روزایی ک مدرسه نمیری منطقیش اینه ک 10 ساعت رو تایم بزاری=)
من خیلی خوشحالم ک کم میخونم=)
از اول نمیشه که ساعت مطالعه ی بالایی داشته باشیچرا نمیتونم بیشتر ۸ ساعت بخونمممم؟
تازه اون هشت ساعتم به زور میرسم
گوشیمم تو طول درس خوندن خاموشه.اخر شب روشنش میکنم
چجوری؟رسیدن از 8 به 10 اینقدر سخته؟از اول نمیشه که ساعت مطالعه ی بالایی داشته باشی
کم کم باید ساعت مطالعه تو ببری بالا
وای منم. من شیش هفت ساعت بزووووور. البته من مدرسة هم میرم.چرا نمیتونم بیشتر ۸ ساعت بخونمممم؟
تازه اون هشت ساعتم به زور میرسم
گوشیمم تو طول درس خوندن خاموشه.اخر شب روشنش میکنم
عاه ما امسال سال اولمون نیستا=(از اول نمیشه که ساعت مطالعه ی بالایی داشته باشی
کم کم باید ساعت مطالعه تو ببری بالا
فک کنم تو سه چهارماه بشه تمومش کرداممم
منم یه سوال مسخره دارم:)
خوندن 7 تا جلد کمپبل معمولا چقدر طول میکشه ؟ یا به عبارتی
تو چه مدت باید بخونیم ؟؟
میدونم برا هرکس فرق داره ولی میخوام ببینم مثلا تو حالت تو چه مدت خوندینش؟
خب اگه مدرسه میری که خیلی خوبهوای منم. من شیش هفت ساعت بزووووور. البته من مدرسة هم میرم.
من از مهر پارسال که شروع کردم تا قبل مرحله یک تمومش کردم البته حدود ۵-۶ تا فصل مونده بود و هنوزم نخوندم اونا رو:/اممم
منم یه سوال مسخره دارم:)
خوندن 7 تا جلد کمپبل معمولا چقدر طول میکشه ؟ یا به عبارتی
تو چه مدت باید بخونیم ؟؟
میدونم برا هرکس فرق داره ولی میخوام ببینم مثلا تو حالت معمولی تو چه مدت خوندینش؟
بعضی روزا یه زنگ از چهار زنگو نمیرم بعضی روزا دو زنگ یا مثلا یک هفته در میون یک روز سه زنگ نمیرم. و بعضی روزا همشو میرم(=خب اگه مدرسه میری که خیلی خوبه
هر روز میری؟ با مدرسه رفتن که اصلا نمیشه هفت ساعت
به تدریج باید زیادش کنیچجوری؟رسیدن از 8 به 10 اینقدر سخته؟
شما تا اخر ابان به تدریج زیادش کنین بعدش ثابت نگه دارین میرسین همه چییو ببندین نگران نباشینوای منم. من شیش هفت ساعت بزووووور. البته من مدرسة هم میرم.
عاه ما امسال سال اولمون نیستا=(
دومین ساله و آخرین سال=(
فک کنم تو سه چهارماه بشه تمومش کرد