• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاوره المپیاد زیست با اعضا

اول کدوما رو بخونم

• رای‌دهندگان
    55
پاسخ : مشاوره با دیگر اعضا

این کمپبل جلد چهار این دسته بندی های باکتری ها و آغازیان و کلراراچنیوفیت (!) ها و اینا رو باید حفظ کنیم؟؟ کلا این اسم های عجیب غریب کدوماشون مهم ان؟؟
ممنون

اقا یه چیزی ... من کمپبل جلد یکشو خریدم بعد امروز رفتم کتابخونه ی مدرسه دیدم کمپبلی که تو کتابخونه اس کلا جلدشو حالتشو اینا فرق داره بعد قطور تر هم هست ... قضیه چیه؟ اشکال داره اگه اینو بخونم؟ برم ورژن قدیمی بگیرم یعنی؟

به نقل از Suspicious Girl :
اقا یه چیزی ... من کمپبل جلد یکشو خریدم بعد امروز رفتم کتابخونه ی مدرسه دیدم کمپبلی که تو کتابخونه اس کلا جلدشو حالتشو اینا فرق داره بعد قطور تر هم هست ... قضیه چیه؟ اشکال داره اگه اینو بخونم؟ برم ورژن قدیمی بگیرم یعنی؟
نه همین آخرین ادیشنش خوبه.

سلام من عضو جدیدم و درباره منبع سوالهای المپیاد و کتابهای المپیاد هیچ چی نمیدونم . من تا حالا تو المپیاد زیست شرکت نکردم و نمی دونم چی باید بخونی که قبول شی . برای قبول شدن باید انگلیسی هم بلد بود ؟ لطفاً راهنمایی کنید ~X(

سلام من عضو جدیدم و می خوام جزو المپیادی ها بشم و تا حالا تو المپیادزیست شرکت نکردم و درباره اون هیچ چی نمیدونم میشه بگی برای شروع از صفر چی باید خوند و چی باید بلد بود

به نقل از omid77 :
سلام من عضو جدیدم و می خوام جزو المپیادی ها بشم و تا حالا تو المپیادزیست شرکت نکردم و درباره اون هیچ چی نمیدونم میشه بگی برای شروع از صفر چی باید خوند و چی باید بلد بود

شما برای شروع باید اول کتابای چهارسال دبیرستانو بخونی .. تو یه سال :-" بعدش میتونی بری سراغ کتابایی مثل کمپبل و سولومون و وقتی اینا رو خوب مسلط شدی برو سراغ کتابایی مثل گایتون یا لنینجر .. کناز کتابای وزارتی کتابایی که توضیحات اضافه دارن هم بخون

من الان دومم باید مطالب کتبهای سوم و چهارم رو هم بلد باشم ؟ توی سوالات المپیاد سوالات انگلیسی هم هس و باید انگلیسی بلد باشم ؟
کتابهای گایتون و لنینجر و کمپبل و سولمون متنشون فارسیه

به نقل از omid77 :
من الان دومم باید مطالب کتبهای سوم و چهارم رو هم بلد باشم ؟ توی سوالات المپیاد سوالات انگلیسی هم هس و باید انگلیسی بلد باشم ؟
کتابهای گایتون و لنینجر و کمپبل و سولمون متنشون فارسیه
بله باید بلد باشی.بله هست.
متن فارسی هم هست بله.

ممنون از راهنماییت من چطوری می تونم کتابهای فارسی گایتون یا لنینجر رو پیدا بکنم ؟ علاوه بر اینا منابع دیگه ای برای المپیاد هس ؟ کتابهای نشر دانش پژوهان جوان خوبه

به نقل از omid77 :
ممنون از راهنماییت من چطوری می تونم کتابهای فارسی گایتون یا لنینجر رو پیدا بکنم ؟ علاوه بر اینا منابع دیگه ای برای المپیاد هس ؟ کتابهای نشر دانش پژوهان جوان خوبه
کتاب دانشگاهی فروشی:-" یا فروشگاه اینترنتی.
هس خیلی زیاد کتاب قاعدتن،ولی الان کمپل از همه مهم تره :/

Back
بالا