سوالات ریاضی

پاسخ : سوالات ریاضی

بله وجود داره ،به دست آوردنش هم روش داره با استفاده از تابع مولد دنباله ها !
http://mathworld-farzanegan.blogsky.com/1391/05/09/post-2/
اینجا فرمشو نوشته !

به نقل از mohammadreza7589 :
سلام من یه سوال داشتم از بروبچه ها آیا میتوان برای دنباله فیبوناتچی یک جمله عمومی غیر بازگشتی پیدا کرد؟؟؟؟؟

ممنون میشم اگه هر چه سریع تر به سوالم پاسخ بدید.

سلام

این جور معادلات بازگشتی حل می شن و براشون جواب غیر بازگشتی به دست میاد. راه حلش هم چندان سخت نیست. آن روزها تو کتاب گسسته پیش دانشگاهی بود.
:)

اگر همه ی اعضای یک مجموعه را به چند یا یک زیر مجموعه جدا از هم تقسیم کنیم می گوئیم ان مجموعه را افراز کردیم.به تعداد روش های گوناگون افراز یک مجموعه ی nعضویnامین عدد بل می گویند.
اولین عدد بل: 1
دومین:2
سومین 5
چهارمین؟
پنجمین
رابطه ای به دست اورید که با ان بتوان جواب صدمین یا هر عدد بل دیگری را حدس زد؟؟؟/ /m\ ~X( ~X(

یه سوال خیلی باحال:
یه زیر مجموعه ی نامتناهی داریم که بعضی از اعضاش 1 ویژگی رو ندارن ثابت کنید که زیر مجموعه ای nعضوی(دقت کنید نکته ی مهم اینه که این زیر مجموعه باید متناهی تا عضو داشته باشه) از مجموعه اول وجود داره که اعضاش اون ویژگیرو ندارن (نه همه ی اعضا یکی از اعضاش هم نداشته باشه میشه)

سوالي كه مخمان را پوساند

اين سواله مخمو پوسونند ~X( :-?? كمك [-o<جوابشو تا فردا لازم دارم :-??بفرماييد اينم سوال
راديكال( 1- + راديكال 3)رو رو محور نشون بدين . تا امشب برام بيابينش :-s :-< خواهش

دانش اموزی در امتحان جمله یزیر را نوشته نتیجه گیری و جمله اش غلط است چرا؟
AاشتراکBمساوی است با: Aاشتراک(A U B) و نتیجه گرفته Bمساوی A U B است.

به نقل از fatemeh.fa :
یه سوال خیلی باحال:
یه زیر مجموعه ی نامتناهی داریم که بعضی از اعضاش 1 ویژگی رو ندارن ثابت کنید که زیر مجموعه ای nعضوی(دقت کنید نکته ی مهم اینه که این زیر مجموعه باید متناهی تا عضو داشته باشه) از مجموعه اول وجود داره که اعضاش اون ویژگیرو ندارن (نه همه ی اعضا یکی از اعضاش هم نداشته باشه میشه)
من اینو در رابطه با ب.م.م دیده بـودم!البته یه شرطی هم اونجا داشت که میگفت اون مجموعه زیر مجموعه ی اعداد طبیعی است.
من فکر نکردم روش قبلا ولی الان به نظرم مثلا میشه یه کاری کرد:چون زیر مجموعه اعداد طبیعیه اون مجموعرو با اعداد طبیعی تناظر بدیمو همه ی اعضارو بر دی تقسیم کنیم و ...(صرفا یه فکره ممکنه به هیچ جا نرسه !)
+دوستان یه چیزی:اینجا و تاپیک المپیاد ریاضی خیلی سوتو کوره!!!مهم نیست که اگه کسی سوالی پرسید و جوابشو نمیدونستید نیاید چیزی بگید!بیاید با هم ایده بزنیمو فکر هامونو بریزیم رو هم!

سوال اثباتی

سلام بچها من کلاس اول دبیرستانم امروز معلمون اومد و چندتا سوال ریاضی داد که اثباتی بودند یکیش:حاصل ضرب2عدد"یکی گنگ و دیگری گویا همواره گنگ است؟اینو من چه جوری باید اثبات کنم؟؟ X-( X-(

پاسخ : سوال اثباتی

به نقل از pedram52 :
سلام بچها من کلاس اول دبیرستانم امروز معلمون اومد و چندتا سوال ریاضی داد که اثباتی بودند یکیش:حاصل ضرب2عدد"یکی گنگ و دیگری گویا همواره گنگ است؟اینو من چه جوری باید اثبات کنم؟؟ X-( X-(
فرض خلف بگير حاصلضرب بشه گويا . انوقت سمت راست معادله يك عدد گويا و سمت چپ يك عدد گنگ ضربدر يك عدد گويا خواهيم داشت . عدد گويا سمت چپ رو ببر سمت راست توي مخرج . پس داريم دو تا عدد گويا تقسيم بر هم ( كه ميشه يك عدد گويا ) برابر يك عدد گنگ ، كه كاملا متناقض ، پس فرض خلف هم باطل و حكم ثابت است .

پاسخ : سوال اثباتی

به نقل از smjty :
فرض خلف بگير حاصلضرب بشه گويا . انوقت سمت راست معادله يك عدد گويا و سمت چپ يك عدد گنگ ضربدر يك عدد گويا خواهيم داشت . عدد گويا سمت چپ رو ببر سمت راست توي مخرج . پس داريم دو تا عدد گويا تقسيم بر هم ( كه ميشه يك عدد گويا ) برابر يك عدد گنگ ، كه كاملا متناقض ، پس فرض خلف هم باطل و حكم ثابت است .
حلش رو هم بخوای تو ریاضی تکمیلی سال اول کتاب نوشته خودش!

يه چند تا سوال دارم اگه جوابشو برام بيابين ممنون ميشم ;D
1)فرض كنيد n عددي طبيعي و زوج باشد الف)اگر abضلعي از 1 n ضلعي منتظم باشد و o مركز تقارن آن ثابت كنيد كه اندازه ي 360 برn برابر است با زاويه ي aob .
ب)ثابت كنيد كه نسبت محيط 1 n ضلعي منتظم به بزرگي و كوچكي اضلاع بستگي ندارد :)

:-\
چند تا سوال داشتم در « بسط ها » لطفا كمك كنيد :-ss
1 . بزرگترين ضريب در بسط (x+1) به توان 100 چند رقمي هست ؟!
1) كمتر از 15
2) بين 25 تا 15
3)بين 35 تا 45
4) بين 25تا35
ياد آوري : بزرگترين ضريب معمولا در جمله وسط هست و در اينجا ميشه »» (100فاكتوريل) تقسيم بر (50 فاكتوريل ضربدر 50 فاكتوريل) \:D/

----------------------------------------

سوال 2 . در بسط (1+x) به توان 1000 بزرگترين جمله ، جمله چندم است ؟!!! ( در صورتي كه X=0/2 باشد )
:))

HelP Meeeeeeeeeeeee !!!
بچه ها من یه سوال دارم نمیدونم سخته یا آسون ولی دیگه مخم نمیکشه این یکی رو حل کنم ! :( :(
- مجموعه ی زیر را به زبان ریاضی بنویسید
c={-1/2,-1/7,1/82,1/257,-1/626,...}​
:((

سلام دوستان :)
این معادله چطور حل میشه؟
gif.download

تتا بر حسب رادیان هست... من به یه بدبختی جواب حدودیش رو با ماشین حساب پیدا کردم #:-S ولی مطمئنم یه راه حل داره؟
نمیشه از طریق هندسی حلش کرد؟

جواب حدودیش رو چند اوردی؟

با ماشین حساب --> α≈1.895494
البته یه روش تقریبی هم پیدا کردم:
می تونیم زاویه β رو بین -1 و 1 طوری انتخاب کنیم که:
gif.download
اما چون sinα<1 و α=2sinα پس همواره α<2 برقراره. در نتیجه نمی تونیم مقادیر 2 و بالاتر رو برای k انتخاب کنیم. حالا ادامه مسئله:
gif.download
gif.download
حالا بسط cosβ رو می نویسیم:
gif.download
چون β|<1| احتمالا می تونیم از جملات درجه 4 به بالا صرف نظر کنیم (درستی این فرض رو بعدا بررسی می کنیم). بعد از ساده سازی به دست میاد:
gif.download
(جواب دوم معادله درجه 2 چون با فرضمون در مورد β تناقض داره قابل قبول نیست...)
اگر جواب معادله بیشتر از 0.5 می شد باید برمی گشتیم و درجه چهارم بتا رو هم در معادله دخیل می کردیم که کار خیلی سخت تر میشد. البته از درجه های 6 و بالاتر با خیال راحت می تونیم صرف نظر کنیم چون درجه ششم این معادله حتی به ازای β=0.99 هم از مرتبه 1/1000 هست.
اگر در ابتدای مسئله k رو مساوی صفر قرار می دادیم به معنی این بود که باید از همون اول بسط sinα رو بنویسیم و پس از صرف نظر کردن از درجه های بالاتر دو تا جواب به دست میومد که هر دو تا بیشتر از یک بودند و این مخالف فرض راه حل برای صرف نظر کردن از جملات درجه بالا بود.
این راه خیلی خوبیه ولی تقریبیه دیگه کاریش نمیشه کرد... ;D
همچنان در انتظار راه حل دقیق هستیم :-?

به نقل از xfactor :
يه چند تا سوال دارم اگه جوابشو برام بيابين ممنون ميشم ;D
1)فرض كنيد n عددي طبيعي و زوج باشد الف)اگر abضلعي از 1 n ضلعي منتظم باشد و o مركز تقارن آن ثابت كنيد كه اندازه ي 360 برn برابر است با زاويه ي aob .
ب)ثابت كنيد كه نسبت محيط 1 n ضلعي منتظم به بزرگي و كوچكي اضلاع بستگي ندارد :)

تو کلاس حل شد دیگه نه ؟!! 8-}

یه سوال ;D
25ـمین عدد از سمتِ راستِ عدد 100فاکتوریل چن میشه؟ :-"

• لایک
امتیازات: TMNT

جواب این سوال چیست؟
ثابت کنید حاصل عبارت (1391*1+...+3*1389+2*1390+1*1391) برابر است با
1393 1393!
-------= -----------------
3 1390!*3!)