Dark Passenger
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
پاسخ : سوالات ریاضی
------------------
------------------

به نقل از XTREME :سلام.آیا کسی جوابی برای این سوالی که مطرح میکنم داره؟
چرا زاویه یک کمیت بدون بعد هست ولی رادیان یک کمیت دارای بعده؟؟
ممنون.
به نقل از XTREME :سلام.آیا کسی جوابی برای این سوالی که مطرح میکنم داره؟
چرا زاویه یک کمیت بدون بعد هست ولی رادیان یک کمیت دارای بعده؟؟
ممنون.

به نقل از The Merovingian :من تو یه سوالی به تناقض رسیدم. واقعا گیج شدم. کسی میتونه کمک کنه ببینم چرا اینجوری شده؟
سوال میگه معادله خطی رو بنویسین که از نقطهبگذره و بر خط
عمود باشد.![]()
راه حل اصلیش به این صورته که چون خطکه همون خط داده شده باشه بر خط
عموده، پس باید ضرب داخلی بردار های جهت اونا صفر باشه. پس داریم:![]()
![]()
خب این شد جواب مسئله. ولی من میگم این راه حل که من میرم کجاش اشکال داره؟
من میگم اول نقطه شناور B از روی خطتعیین میکنیم بعد بردار AB رو میسازیم بعد ضرب داخلی
باشه. یعنی بردار جهت رو همون بردار AB تعیین میکنیم. ما فعلا نمیدونیم B کجاست و بردار AB عمود بر خط ال 1 هست یا نه. ولی با به دست اوردن t از معادله ای که به دست میاد، همه چیز حل میشه و AB که همون بردار جهت خط مطلوب باشه مشخص میشه. بعد معادله خط رو براش می نویسیم. این روش خط دیگه ای به ما میده که بر خطی که تو جواب اصلی به دست میاد منطبق نیست و تناقض این جا میشه که از یک نقطه خارج یک خط، دو خط عمود بر اون خط رسم شد!![]()
![]()
به نقل از The Merovingian :نه دیگه. شرط این بوده که از نقطه A بگذره. پس حتما خط منحصر به فرده. راه حل اول هم مال من نیست مال جزوه ایه که معلممون بهمون داده بود. راه حل دوم مال منه؛ پس اگه شکی هم باشه باید تو دومی باشه دیگه!
راه حل اول خیلی غیر منطقیه، یه معادله 3 مجهوله رو به دلخواه عدد گذاشته،مشحصه که درست نیستبه نقل از The Merovingian :من تو یه سوالی به تناقض رسیدم. واقعا گیج شدم. کسی میتونه کمک کنه ببینم چرا اینجوری شده؟
سوال میگه معادله خطی رو بنویسین که از نقطهبگذره و بر خط
عمود باشد.![]()
راه حل اصلیش به این صورته که چون خطکه همون خط داده شده باشه بر خط
عموده، پس باید ضرب داخلی بردار های جهت اونا صفر باشه. پس داریم:![]()
![]()
خب این شد جواب مسئله. ولی من میگم این راه حل که من میرم کجاش اشکال داره؟
من میگم اول نقطه شناور B از روی خطتعیین میکنیم بعد بردار AB رو میسازیم بعد ضرب داخلی
باشه. یعنی بردار جهت رو همون بردار AB تعیین میکنیم. ما فعلا نمیدونیم B کجاست و بردار AB عمود بر خط ال 1 هست یا نه. ولی با به دست اوردن t از معادله ای که به دست میاد، همه چیز حل میشه و AB که همون بردار جهت خط مطلوب باشه مشخص میشه. بعد معادله خط رو براش می نویسیم. این روش خط دیگه ای به ما میده که بر خطی که تو جواب اصلی به دست میاد منطبق نیست و تناقض این جا میشه که از یک نقطه خارج یک خط، دو خط عمود بر اون خط رسم شد!![]()
![]()