• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات ریاضی

پاسخ : سوالات ریاضی

درسته باقی مانده یک میشه اما حاصل اون کسر x/2+2 نمیشه
gif.latex

سلام :D
در چه نقطه از نمودار توابع زیر،مماس افقی وجود ندارد؟
gif.latex

یعنی شیب مماس کجا صفر میشه؟یا نمیشه؟بسی گیج شده ام :-w
+
gif.latex

نیازمند کمک 550 نانو متریتون هستم :( :( :(

مماس افقی وجود نداره؟ یعنی کجاها مشتق صفر نیست؟ خب مشتق بگیر برابر صفر قرار بده به ازای همه x ها جز اونا که حاصل مشتق رو صفر میکنند مماس افقی وجود نداره!
برای این حد هم باید رفع ابهام کنی یعنی اون عاملی که صورت و مخرجو صفر میکنه پیدا کنی و سادش کنی مثلا اینجا x+2 عامل صفر کننده صورت و مخرجه مخرجو گویا کنی راحت میتونی سادش کنی و بعد حاصل حد رو بدست بیاری

سلام دوستان اگه میشه این سوالو برای من حل کنید.حدودxراچنان تعیین کنید که رابطه زیر برقرار باشد
gif.latex

به نقل از reza pouranpour :
سلام دوستان اگه میشه این سوالو برای من حل کنید.حدودxراچنان تعیین کنید که رابطه زیر برقرار باشد
gif.latex
باید ببینید توی چه بازه ای cosx مثبته عبارت داخل رادیکالو اگه صورت و مخرجو در مخرج ضرب کنید راحت به این میرسید

سلام.

ثابت کنید: اگر زاویه بین اضلاع یک چهار ضلعی محدب 45 درجه باشد مساحت چهار ضلعی برابر است با

2√
ـــــ قطر*قطر
4

به نقل از adariushi :
سلام.

ثابت کنید: اگر زاویه بین اضلاع یک چهار ضلعی محدب 45 درجه باشد مساحت چهار ضلعی برابر است با

2√
ـــــ قطر*قطر
4
این گزاره ای اشتباهه و هیچ وقت اثبات نمیشه احتمالا اشتباه نوشتاری بوده
برای ردش هم یه مثال نقض میزنم مساحت ذوزنقه که یک چهار ضلعی محدبه میشه نصف مجموع دو قاعده در ارتفاع حالا ذوزنقه قائم الزاویه ای رو در نظر بگیرید که یک قاعده ی اون a و قاعده ی دیگر 2a و ارتفاعش a باشه طول اقطار با استفاده از قضیه فیثاغورث(!) (a*sqrt(2 و (a*sqrt(5 بدست میاد مساحت این چهار ضلعی مورد نظر طبق صورت سوال باید بشه 2/((a^2*sqrt(5) در حالی که مساحتش میشه 3/2*a^2

احتمالا منظورشون از اضلاع ، قطرهاست. چون واسه قطر بديهيه.

دقیقا فرق بین جبر و نظریه اعداد چیه؟
یعنی اگه یه سوالو دیدیم که توش متغیرو ... داشت از کجا بفهمیم جزو کدوم دستس؟
+مثلثات چی؟ کجاست جبره یا هندسه؟

بیش ترین تعداد نواحی که میشه با رسم 6 خط تو دایره به وجود آورد چند تاست؟

Back
بالا