• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

    ثبت نام عضویت

سوالات ریاضی

پاسخ : سوالات ریاضی

به نقل از HELI :
بیش ترین تعداد نواحی که میشه با رسم 6 خط تو دایره به وجود آورد چند تاست؟
یه سری مسأله داریم به نام مسائل پیکربندی (configuration problems) و مسألهٔ تفکیک صفحه هم یکی از این‌هاست.
اول کار (۰ تا خط :-" ) صفحه ۱ بخش ه، وقتی ۱ خط می‌کشیم صفحه می‌شه ۲ بخش، وقتی ۲ خط بکشیم صفحه می‌شه ۴ بخش، وقتی ۳ خط بکشیم در بهترین حالت (یعنی وقتی هیچ سه خطی همرس نباشند؛ تو این حالت تعداد نواحی ماکسیمم می‌شه.) صفحه می‌شه ۷ تا بخش.
فرض کنید n تا خط تو صفحه داریم و صفحه به m تا بخش تقسیم شده. خط n+1 اُم را که بکشیم اگه با هیچ دو خط دیگه‌ای در یک نقطه هم‌رس نباشه، با هر کدوم از n تا خط قبلی تو یه نقطه برخورد می‌کنه و با هر برخورد یه ناحیهٔ جدید می‌سازه. (در اصل یه ناحیهٔ قبلی را تبدیل می‌کنه به دو ناحیهٔ جدید.) همون اول کار هم که با هیچ خطی برخورد نداشته یه ناحیهٔ جدید می‌سازه. پس در کل خط n+1اُم n+1 ناحیهٔ جدید می‌سازه.
اگه ماکسیمم تعداد نواحی صفحه وقتی nتا خط داشته باشیم را با (f(n نشون بدیم، با توجه به حرف‌هایی که زدیم می‌شه یه رابطهٔ بازگشتی نوشت:
[ltr]
f(0)=1
f(n+1)=f(n)+(n+1)
[/ltr]
می‌شه یکی یکی رفت جلو و دید (f(6 می‌شه ۲۲. می‌شه هم با استقراء ثابت کرد فرمول صریحش می‌شه:
[ltr]
f(n)= (n^2 + n + 2)/2
[/ltr]
حالا وقتی صفحه را به ۲۲ بخش تقسیم کردیم، یه دایره می‌کشیم که همهٔ ۱۵ تا نقطهٔ برخورد بیفته داخل دایره. حالا دایره به ۲۲ ناحیه تقسیم شده که مقدار ماکسیمم هستش.
 
پاسخ : سوالات ریاضی

سلام
اگر تابع f(x در اعداد گویا مساوی x باشد ودر اعداد غیر گویا مساوی 1 باشد آنگاه بررسی کنید تابع fof(در رادیکال 2) پیوسته است یا نه؟
 
پاسخ : سوالات ریاضی

آیا بین هر دو عدد گویا بی نهایت عدد گنگ وجود داره؟
و آیا بین هر دو عدد گنگ بی نهایت عدد گویا وجود داره؟

اگه جواب هر دو بله شه که فک کنم میشه! میشه گفت سوال بالا جواب نداره مبهمه یا یچیزی شبیه این! لازمه توضیح بدم؟
 
پاسخ : سوالات ریاضی

با توجه به این:
gif.latex

حالا:
gif.latex
 
پاسخ : سوالات ریاضی

حد (جز صحیح x در جزصحیح یک به روی x) وقتی x به سمت 0 از راست و چپ میل کند چه می شود؟ (با پاسخ تشریحی)- برای دیدن عکس مسئله روی لینک زیر کلیک کنید.
http://8pic.ir/images/syepkwc0yv8god2ha1v5.png
 
پاسخ : سوالات ریاضی

:-?
 
پاسخ : سوالات ریاضی

نتونستم با توجه به شرایط خاصم لتکس بنویسم, این شد که روی کاغذ نوشتم و عکس گرفتم و آپلود کردم. از حدای کنکوره اگه اشتباه حل نکرده باشم. :-"
ببینید این رو.
 
  • لایک
امتیازات: h@di
پاسخ : سوالات ریاضی

به نقل از Mysterious Quéèn :
نتونستم با توجه به شرایط خاصم لتکس بنویسم, این شد که روی کاغذ نوشتم و عکس گرفتم و آپلود کردم. از حدای کنکوره اگه اشتباه حل نکرده باشم. :-"
ببینید این رو.
این جزء صحیح کلیه کار را خراب می‌کنه. برای صفر منفی بزرگ‌تر از یک می‌شه (جزء صحیحش می‌شه ۱) برای صفر مثبت کوچیک‌تر از یک می‌شه (و جزء صحیحش می‌شه ۰).
نمودارش (بدون جزء صحیح کلیه): http://fooplot.com/plot/d0khnku583
با ق فشردگی می‌شه ثابتش کرد فکر کنم.

به نقل از Farzin2x :
سلام
هلپ!
مقدار اکسترمم نسبی و مطلق
http://8pic.ir/images/0y6bca75tgrqnbrnmfb5.jpg
سلام
توی x=1 تابع مینیمم نسبی و مطلق ه. مقدار مینیمم هم برابر ۲ می‌شه. نمودارش رو بکش، معلوم می‌شه چی می‌گم.
به نقل از Farzin2x :
اولاً: فیثاغورث می‌گه:
gif.latex

ثانیاً از فرمولی که برای حجم داده نتیجه می‌گیریم:
gif.latex

داده‌های مسأله:
gif.latex

حالا بریم سراغ سؤال‌ها:
الف.
gif.latex

ب. اون بالا (اول اول) r را بر حسب y حساب کرده بودم. همون را می‌خواد. به جای R بذار ۱۳ تا بشه جواب این بخش.
ج.
gif.latex


اگه جایی واضح نیست چی کار کردم بگو یا پ.خ. بده بیشتر توضیح بدم.
× حس واردکردن این عددا توی ماشین‌حساب هم نیست حتی :-"
× امیدوارم دیگه بقیه‌ش درست باشه :/
 
پاسخ : سوالات ریاضی

به نقل از h@di :
ثانیاً از فرمولی که برای حجم داده نتیجه می‌گیریم:
gif.latex
یافتم یافتم! پی سوم رو وقتی ضرب در 2^3y کردید 3شو بردید اما وقتی ضرب در 6Ry کردید 6شو به 2 تبدیل نکردید


ثابت کنید عدد 51^2+10^5+(8^5)*26 بر 59 بخش پذیر است!
 
  • لایک
امتیازات: h@di
Back
بالا