پاسخ : بازي های آنلاين
به نقل از نرگـــ :) ـــس :
من چنوخ پیش رفتم تو تراوین عضو شدم اما واقعاً خوشم نیومد !
هرچند نمی دونم شاید برای من اینطور بوده جون تازه وارد بودم و تنها کارم این بود که منتظر بشینم تا یه چیزی بسازه و اینا !
اما واقعاً بنظر خسته کننده میومد ! حالا الان که دیگه خیلی وقته سر نزدم و پسوردمم یادم نیس ! اما بگین چیکار کنم خوش بگذره یکم بهم !
که اگه باز خواستم برم عضو شم ...
ببین تو تراوین فقط وقتی بهت حال میده که پاپت بره بالا هی تو آمار پیشرفت خودتو ببینی
و یه چیز دیگه هم بیشتر حال میده اینه که یکی بهت پیغام بده بگه جون مادرت حمله نکن بهت دفاعی میدم ، منابع میدم ، واست گلد میخرم و ....
اوج لذتش تو همین قسمت دومه !
اگه میخوای توی تراوین پیشرفت کنی و لذت ببری باید پول واسش خرج کنی ، حد اقلش هم همون 100 تا گلد اول بازیو بخری تا کلوپ طلاییشو فعال کنی
سرور 5ایکس پارسال ما 3 نفری رو یه اکانت بازی میکردیم نفری 50 تومن گلد خریدیم رتبمون وقتی بازی تموم شد 45 بود !!!
مهمترین استراتژی اول بازی اینه ، به دوتا نژاد مخالف نژاد خودت که ظاهرا قدرت خوبی دارن و اطرافت ده دارن پیغام بده که من فلانیم و نژاد ما متفاوته فکر کنم تو ادامه بازی بتونیم به هم خیلی کمک کنیم و ...
بعد دیگه تا آخر بازی خیالت راحته که این دوتا بهت حمله نمیکنن حتی اگه هم اتحادی نباشین !
طلاهایی که اول بازی کاردان بهت میده رو واسه افزایش 25%ای تولیدات خرج کن چون به نفعته !
ولی از روز دوم این کارو بکن .
از نظر من بهترین نژاد واسه لذت بردن نژاد گوله ! علتش هم اینه که همه فکر میکنن یه نژاد 100% دفاعیه اما واقعیت اینه که نیروهای هجومی فوق العاده سریعش این نژادو به یه مهاجم باحال و دوست داشتنی تبدیل میکنه ! از طرف دیگه دفاعی فراوون و ارزون میزنی و تله هم که داری پس هرکس هرکس بهت حمله نمیکنه !
اگه توتن برداری باید توی همون تایمی که تحت حمایتی 20-30 تا گرزی بزنی تا وقتی حمایت تموم شد به دهکده های اطرافت اتک بدی و غارتشون کنی ، باید حواست باشه منابعی که غارت میکنی رو باز هم واسه نیرو خرج کنی تا وقتی که 100 تا گرزی داشتی !
برنامت واسه توتن این باشه هی نیرو بزن ، اگه گندم کم اومد گندم ارتقا بده ! منابعو تفننی ارتقا بده ، کسی پاپ تتن رو نگاه نمیکنه همه به رتبه هجومیش نگاه میکنن !!!
رومی هم که همه فن حریفه ! بزرگترین مزیتش اینه بدون پلاس میتونی هم ساختمون ارتقا بدی هم منابع ، اگه مثل من میخوای خسیس بازی در بیاری زیاد پول خرج نکنی رومی بردار
در کل تراوین بهترین بازی آنلاین ِ فقط باید متورت توش گرم شه