Amir Joon
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- گنبد کاووس
- مدال المپیاد
- انقد زیاد حس نوشتنش نیس
- دانشگاه
- " OXFORD "
- رشته دانشگاه
- فیزیک , بعد چهارم
پاسخ : یکم بحث در مورد یه جمله....
اصلا" ولش کن بزا اینجوری بت بگم : این جمله به این خاطر گفته شده که کسی کار بدی انجام نده و کسی بدی نکنه کسی با کسی قهر نکنه از کسی بدمون نیاد و ....! یعنی به خاطر همون چیزایی که گفتم , اون میشه ما یا ما میشیم اون ! بعد واسه همین اگه ازش بدمون بیاد ( اگه بدی کنه ) از خودمون بدمون میاد یا اگه خوبی کنه و خوشمون بیاد برعکس همین میشه .
فعلا" همین بای تا بعد !
چرا اتفاقا" اون دقیقا" بخشی از فکر تو میشه ! به خاطر همینه که وقتی طرف نیس تو می تونی بش فک کنی و اونو تصور کنی یعنی تو ....به نقل از صدف :نمیدونم اما واقعن به نظر من آدم با هرکی آشنا میشه بخشی از ذهنش نمیشه اون آدمه! اینهمه آدم...نمیشه که...خب پس به نظر من از یکی که بدت میاد بازتاب خودت نیست.... یه سری صفت ها رو آدم motmaene که نداره!
اصلا" ولش کن بزا اینجوری بت بگم : این جمله به این خاطر گفته شده که کسی کار بدی انجام نده و کسی بدی نکنه کسی با کسی قهر نکنه از کسی بدمون نیاد و ....! یعنی به خاطر همون چیزایی که گفتم , اون میشه ما یا ما میشیم اون ! بعد واسه همین اگه ازش بدمون بیاد ( اگه بدی کنه ) از خودمون بدمون میاد یا اگه خوبی کنه و خوشمون بیاد برعکس همین میشه .
فعلا" همین بای تا بعد !