هری پاتر

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : هری پاتر

به نقل از nazaninpary :
بچه ها ببخشيد ها ولي من با آقاي فلاح موافقم.....
چون هم نوشتن يه همچين رمان بي عيب و نقصي از يه خانمي كه اين چندمين رمانشه بر نمياد.....(من خودم رمان مي نويسم كه اين حرف رو مي زنم)
هم واقعا رو ضمير نا خود آگاه تاثير ميزاره كه من خودم تجربه كردمش......
منفي نديد هااااااااااااااااااااا ........اين نظر منه........ :( :( :( :(
اصلا اگه مي خوايد منفي بديد ......من خودم به شخصه .غ.ل.ط.كردم....... (; (; (; (; (; (;
اولا ادم باید بی محابا نظرش را بگوید بدون ترس از هیچ دیوی این که یه منفی خشک و خالی بیشتر نیست (;
ثانیا بینید هرکس یه استعداد داره و خیلی وقتا شکوفا نمی شه فک میکنی هیچ کس تو کل تاریخ نمی تونسته از اینم بهتر بنویسه؟اما خب طبعا تو مسیر قرار نگرفته خب ایشون استعدادش را داشتند ولی تازمانی که شروع نکردند به نوشتن شکوفا نشده بود بعدم مگه قراره هرکی یه نویسنده خارق العادس موقع تولد روسرش شاخ داشته باشه شما به من بگید اون چه فرقی با تولستوی داره؟

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام

به نقل از nazaninpary :
بچه ها ببخشيد ها ولي من با آقاي فلاح موافقم.....
چون هم نوشتن يه همچين رمان بي عيب و نقصي از يه خانمي كه اين چندمين رمانشه بر نمياد.....(من خودم رمان مي نويسم كه اين حرف رو مي زنم)
هم واقعا رو ضمير نا خود آگاه تاثير ميزاره كه من خودم تجربه كردمش......
منفي نديد هااااااااااااااااااااا ........اين نظر منه........ :( :( :( :(
اصلا اگه مي خوايد منفي بديد ......من خودم به شخصه .غ.ل.ط.كردم....... (; (; (; (; (; (;
اگر کسایه دیگه اون کتاب را نوشتند چرا کتاب به اسمه اونا چاپ نشده؟؟؟!!!
از همون اول معلوم بود که کتاب موفقه پس چرا به اسمه خودشون چاپ نشد؟! ( این 2 بار ) تازه اگه هم کمک کرده باشن تا حالا لو میدادن تا مشهور بشن !
هری پاتر ===== ذهن خلاق یه نویسنده و استفاده از افسانه های قدیمی ! همین چیز دیگه ای نیست ! :)

nazaninpary

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
به اندازه موهای سرم......
دانشگاه
علوم پیرا پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

به نقل از GOD FATHER :
اولا ادم باید بی محابا نظرش را بگوید بدون ترس از هیچ دیوی این که یه منفی خشک و خالی بیشتر نیست (;
ثانیا بینید هرکس یه استعداد داره و خیلی وقتا شکوفا نمی شه فک میکنی هیچ کس تو کل تاریخ نمی تونسته از اینم بهتر بنویسه؟اما خب طبعا تو مسیر قرار نگرفته خب ایشون استعدادش را داشتند ولی تازمانی که شروع نکردند به نوشتن شکوفا نشده بود بعدم مگه قراره هرکی یه نویسنده خارق العادس موقع تولد روسرش شاخ داشته باشه شما به من بگید اون چه فرقی با تولستوی داره؟
به نقل از سیاوش :
اگر کسایه دیگه اون کتاب را نوشتند چرا کتاب به اسمه اونا چاپ نشده؟؟؟!!!
از همون اول معلوم بود که کتاب موفقه پس چرا به اسمه خودشون چاپ نشد؟! ( این 2 بار ) تازه اگه هم کمک کرده باشن تا حالا لو میدادن تا مشهور بشن !
هری پاتر ===== ذهن خلاق یه نویسنده و استفاده از افسانه های قدیمی ! همین چیز دیگه ای نیست ! :)
ببینید بچه ها بعضی ها هستن که هدفشون شهرت نیست اونا هدفهای خیلی بالاتر از شهرت دارن که واسه رسیدن به اون باید رو ذهن نوجوون هایی مثل من و شما کار کن اصلا به نظر شما اگه هری پاتر تو جوامع اروپایی مشهور نمی شد به ایران می رسید؟؟؟؟؟؟اونا خودشون هری پاتر رو مشهور کردن...نظر من اینه....با شهامت هم گفتم هاااا :D :D :D :D :D

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

نکنه شما هم از این جور نظرات دارین که هری پـاتر توطئه ی اسرائیل/آمریکا/شیطان پلید/ انگلیس و از این قبیله؟ :| (:|

nazaninpary

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پیرا پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

نه دقیقا این من معتقدم آمریکا با ایران مشکلی نداره با تمام به قدرت رسیدم ها مشکل داره ...چون می خواد تمام دنیا رو به دست بگیره...البته منظورم از آمریکا همه اونا بود ....فکر می کنم وقایع اخیر این حرف من رو به اثبات رسونده.......
به نقل از ستـاره :
نکنه شما هم از این جور نظرات دارین که هری پـاتر توطئه ی اسرائیل/آمریکا/شیطان پلید/ انگلیس و از این قبیله؟ :| (:|

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از ستـاره :
جالب اينجاس نظر اين اقاي فلاح هم همين بود!!! :-\
و مي گفت دلايلي و مداركي داره كه حرفشو ثابت مي كنه...مي گف چن سال روي اين قضيه كار كرده!
دوس داشتم ببينم مي خواد چي بگه...ولي نشد!
اما خب ...يكم حرف خنده داريه....

miss.M

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

من نمي تونم هيچ وقت اينو درك كنم كه چطوري هري پاتر مي تونه روي من تاثير بگذاره يعني مغزم رو واسه ي همون هدف هاي شوم(!)آماده كنه!
بيش تر مخالفتايي كه درباره ي هري پاتر شده جنبه ي جادوييشه كه توي اسطوره هاي همه ي كشورا كم نيست!
پس فكر نمي كنم اين دليل خوبي براي بد بودنش باشه.
اگه دليل ديگه اي هست بگين تا روش بحث كنيم.

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

خیلی جالبه من و شما یه کتاب می خونیم فقط ازش لذت میبریم بعد ما را جمع میکنن برام صحبت می کنن میگن نگاه کن تو فلان صفحه 13 بار گف فلان پس فری ماسونه اقا یعنی چی؟من که خوندم هدفش را نفهمیدم(به فرض که هدف داره)بعد کلی وقت بزارم بم ثابت کنن کجاش هدف داره پس اینا هم دارن ذهن منو مسموم می کنن که هر کتابی خوندم به یه سری نکته ها توجه کنم فک می کن اونا بدشون می اد این جوری نکته هاش را دربیارن

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

به نقل از مـَهديهـ... :
جالب اينجاس نظر اين اقاي فلاح هم همين بود!!! :-\
و مي گفت دلايلي و مداركي داره كه حرفشو ثابت مي كنه...مي گف چن سال روي اين قضيه كار كرده!
دوس داشتم ببينم مي خواد چي بگه...ولي نشد!
اما خب ...يكم حرف خنده داريه....
اگه ببین تو دنیا مثلا 500 ملیون نفر این کتاب را خوندن که فقط 10 میلیون ( اوج اقراق) ایرانی هستن و تعداد بسیار زیادی خود انگلیسی امریکایی فرانسوی و .... اونو خوندن !
پس اونا نمیان برا 10 ملیون این کارا را انجام بدن !

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از miss.M :
من نمي تونم هيچ وقت اينو درك كنم كه چطوري هري پاتر مي تونه روي من تاثير بگذاره يعني مغزم رو واسه ي همون هدف هاي شوم(!)آماده كنه!
بيش تر مخالفتايي كه درباره ي هري پاتر شده جنبه ي جادوييشه كه توي اسطوره هاي همه ي كشورا كم نيست!
پس فكر نمي كنم اين دليل خوبي براي بد بودنش باشه.
اگه دليل ديگه اي هست بگين تا روش بحث كنيم.
خب شما فقط خودتونو در نظر مي گيرين...در حالي كه يه بچه ي 8 ساله اينجوري نيس!
اقاي فلاح مي گفت: چن وخ پيش يه پسربچه به تقليد از اسپايدر من خودشو از طبقه ي x خونشون پرت كرده پايين...اما شانس اورده و زنده مونده!...حالا همين پسر بچه با ديدن يا خوندن هري پاتر ممكنه چيكار كنه؟!
شخصا قبول دارم...هري پاتر اثر محشريه.
به نقل از سیاوش :
اگه ببین تو دنیا مثلا 500 ملیون نفر این کتاب را خوندن که فقط 10 میلیون ( اوج اقراق) ایرانی هستن و تعداد بسیار زیادی خود انگلیسی امریکایی فرانسوی و .... اونو خوندن !
پس اونا نمیان برا 10 ملیون این کارا را انجام بدن !
خب بله! اگرم همچين قضايايي باشه ديگه مسئله مسلمون بودن و ايران و اين حرفا نيست...بلكه ابعاد بزرگتري پيدا مي كنه!
اين ادرسي بود كه به ما دادن ايشون...http://mouood.org/content/view/8748/3/
اين مقاله خيلي طولانيه...اما خواهش مي كنم بخونيدش...مي خوام بدونم نظرتون چيه.

* ببخشيد من هي اقاي فلاح ، اقاي فلاح مي گم! چون به نظر ميومد ادم روشنفكري باشه...نه يه فرد متعصب!

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

به نقل از مـَهديهـ... :
خب شما فقط خودتونو در نظر مي گيرين...در حالي كه يه بچه ي 8 ساله اينجوري نيس!
اقاي فلاح مي گفت: چن وخ پيش يه پسربچه به تقليد از اسپايدر من خودشو از طبقه ي x خونشون پرت كرده پايين...اما شانس اورده و زنده مونده!...حالا همين پسر بچه با ديدن يا خوندن هري پاتر ممكنه چيكار كنه؟!
شخصا قبول دارم...هري پاتر اثر محشريه.خب بله! اگرم همچين قضايايي باشه ديگه مسئله مسلمون بودن و ايران و اين حرفا نيست...بلكه ابعاد بزرگتري پيدا مي كنه!
اين ادرسي بود كه به ما دادن ايشون...http://mouood.org/content/view/8748/3/
اين مقاله خيلي طولانيه...اما خواهش مي كنم بخونيدش...مي خوام بدونم نظرتون چيه.

* ببخشيد من هي اقاي فلاح ، اقاي فلاح مي گم! چون به نظر ميومد ادم روشنفكري باشه...نه يه فرد متعصب!
اولا که بچه 8 ساله بیخود کرده میره هری پاتر میخونه :D چون پشت هر کتابی یه رنج سنی زده ! که برای هری پاتر هم نوشته نو جوان یعنی 12 به بالا !
من که این مقالهه را نخوندم ولی یه جاش دیدم نوشته هری پاتر نماده آمریکاست ! پس رون میشه فرانسه هرمیون هم میشه انگلیس !
حتما ولدمورت هم میشه فلسطین ! :)) :)) :)) :)) :))
بسه از این همه حرف های الکی !
به فرضم که این طور باشه !
ما هری پاتر را برای هری پاتر بودنش میخونیم فقط یه خاطر داستان نه چیز دیگه ای!
پ.ن : الان دیدم تو مقالعه هه نوشته
دامبلدور : مظهر قدرت انگلیس که امریکا در پرتو آن رشد کرد ! :)) :)) :)) :)) :))

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از سیاوش :
اولا که بچه 8 ساله بیخود کرده میره هری پاتر میخونه :D چون پشت هر کتابی یه رنج سنی زده ! که برای هری پاتر هم نوشته نو جوان یعنی 12 به بالا !
من که این مقالهه را نخوندم ولی یه جاش دیدم نوشته هری پاتر نماده آمریکاست ! پس رون میشه فرانسه هرمیون هم میشه انگلیس !
حتما ولدمورت هم میشه فلسطین ! :)) :)) :)) :)) :))
بسه از این همه حرف های الکی !
به فرضم که این طور باشه !
ما هری پاتر را برای هری پاتر بودنش میخونیم فقط یه خاطر داستان نه چیز دیگه ای!
پ.ن : الان دیدم تو مقالعه هه نوشته
دامبلدور : مظهر قدرت انگلیس که امریکا در پرتو آن رشد کرد ! :)) :)) :)) :)) :))

چي بگم والا! اينم حرفيه!
در مورد اون بچه ي 8 ساله...شايد نتونه كتاب بخونه ولي فيلمشو كه مي تونه ببينه! شما اگه تونستي بيا جلوشو بگير! :D

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

بخوایم اینجوری در نظر بگیریم بچه‌ دوساله هم با دیدن تام و جری شاید بخواد بره دینامیت بذاره تو دیوار ! یا مثلا تو خونشون زمین پاتیناژ درست کنه !

چه دلیلی داره چون خانم رولینگ رمان‌های زیادی ننوشتن این اثر مال خودشون نباشه ؟! درسته‌ که تو هری‌پاتر خیلی نکته‌های جالبی هست که مثلا تو ۲-۳ تا کتاب بعدش معلوم می‌شن و نشون می‌دن که از قبل خیلی رو داستان فکر شده، ولی از کجا معلوم !؟ شاید خانم رولینگ موقع نوشتن جلدهای بعدی به نظرشون رسیده که از اون‌ها استفاده کنن و از اول اصلا این قصد رو نداشتن!‌
مثلا خود شما نمی‌تونید هری‌پاتر رو ادامه بدین و از نکات‌ ریز کتاب‌های قبلی استفاده کنید جوری که به نظر بیاد از اول اونا رو برای الان نوشته بودین ؟!

nazaninpary

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پیرا پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

به نقل از آرمیتا ثابتی‌اشرف :
بخوایم اینجوری در نظر بگیریم بچه‌ دوساله هم با دیدن تام و جری شاید بخواد بره دینامیت بذاره تو دیوار ! یا مثلا تو خونشون زمین پاتیناژ درست کنه !

چه دلیلی داره چون خانم رولینگ رمان‌های زیادی ننوشتن این اثر مال خودشون نباشه ؟! درسته‌ که تو هری‌پاتر خیلی نکته‌های جالبی هست که مثلا تو ۲-۳ تا کتاب بعدش معلوم می‌شن و نشون می‌دن که از قبل خیلی رو داستان فکر شده، ولی از کجا معلوم !؟ شاید خانم رولینگ موقع نوشتن جلدهای بعدی به نظرشون رسیده که از اون‌ها استفاده کنن و از اول اصلا این قصد رو نداشتن!‌
مثلا خود شما نمی‌تونید هری‌پاتر رو ادامه بدین و از نکات‌ ریز کتاب‌های قبلی استفاده کنید جوری که به نظر بیاد از اول اونا رو برای الان نوشته بودین ؟!
ببین عزیزم...در باره ی تام و جری باید بگم موش علامت یهود هستش و با این فیل موش یه حیوون خیلی دوستداشتنی جلوه داده شده و همزمان با پخش این فیلم عروسک موش هم در بازار ارائه شده و......

درباره هری پاتر باید بگم هری پاتر میتونه نوشته یک خانم باشه که ذوق بالایی داشته ولی نمی تونه نوشته یک فردی باشه که حتی پول خرید کاغذ هم نداشته و داستانش رو روی دستمال کاغذی می نوشته....من نمی گم کسی نمی تونه یک چنین استعدادی داشته باشه ولی بدون تمرین زیاد و کلاس رفتن (احیانا )می گم نمی شه...چون من در همه چیز مطمئن هستم انسان نتیجه تلاش هاش رو میبینه و اگه هری پاتر خیلی خوب از آب در اومده یعنی کسی که نوشتش واسه رسیدن به یک چنین داستان محشری خیلی تمرین و تلاش کرده....

armita

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
‫علوم کامپیوتر‬‎

به نقل از nazaninpary :
ببین عزیزم...در باره ی تام و جری باید بگم موش علامت یهود هستش و با این فیل موش یه حیوون خیلی دوستداشتنی جلوه داده شده و همزمان با پخش این فیلم عروسک موش هم در بازار ارائه شده و......

درباره هری پاتر باید بگم هری پاتر میتونه نوشته یک خانم باشه که ذوق بالایی داشته ولی نمی تونه نوشته یک فردی باشه که حتی پول خرید کاغذ هم نداشته و داستانش رو روی دستمال کاغذی می نوشته....من نمی گم کسی نمی تونه یک چنین استعدادی داشته باشه ولی بدون تمرین زیاد و کلاس رفتن (احیانا )می گم نمی شه...چون من در همه چیز مطمئن هستم انسان نتیجه تلاش هاش رو میبینه و اگه هری پاتر خیلی خوب از آب در اومده یعنی کسی که نوشتش واسه رسیدن به یک چنین داستان محشری خیلی تمرین و تلاش کرده....
راجع به جمله اول ترجیح می‌دم کلا چیزی نگم :|
استعداد ربطی به پول داره ؟! درسته انسان نتیجه تلاش‌هاش رو می‌بینه ! ولی اصلا دلیل نمی‌شه بدون تمرین نشه کار خیلی خوبی ارائه داد !
Mozart که موسیقیدان خیلی مشهوری هم هست بدون این که هیچ کلاسی بره تو چند ساعت تونست با ویولن آهنگ بزنه ! پس اینکه یکی استعداد خیلی خیلی زیادی داشته باشه غیر ممکن نیست.

nazaninpary

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پیرا پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
گفتار درمانی

Mozart که موسیقیدان خیلی مشهوری هم هست بدون این که هیچ کلاسی بره تو چند ساعت تونست با ویولن آهنگ بزنه ! پس اینکه یکی استعداد خیلی خیلی زیادی داشته باشه غیر ممکن نیست.
mozartکه میگی اولین آهنگش مشهورش کرد تو دنیا و بسیار عالییییییی بود؟؟؟؟؟؟ :) :) :) :)
من نمی گم استعداد نقشی نداره....من می گم نه تا این حد......

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

به نقل از nazaninpary :

:O :O چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چون یه نفر نپول نداره نمیتونه کتاب بنویسه ؟!!!!!!! :-\
نویسنده های بزرگ کلاس نمیرفتن ! مثه دیکنز و یا هوگو!
حرفتون کاملا بی ربطه
مثلا چارلز دیکنز هم برای کسب پول کتاب مینوشته ! یعنی مثلا همزمان 3 تا کتاب ولی هیچ وقت نگفتن کسه دیگه ای کتابشو نوشته ! و کتاباش عالین !
تو همشهری داستان یه مقاله بود در باره ی نویسنده هایی که با یک کتاب مشهور شدن و فقط یک کتاب نوشتن !
اگه این جوری باشه چون اونا تمرین زیاد نکردن اثرشون دزدیه ! یا کسه دیگه ای نوشته !

Fallen

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

به نقل از nazaninpary :
ببینید بچه ها بعضی ها هستن که هدفشون شهرت نیست اونا هدفهای خیلی بالاتر از شهرت دارن که واسه رسیدن به اون باید رو ذهن نوجوون هایی مثل من و شما کار کن اصلا به نظر شما اگه هری پاتر تو جوامع اروپایی مشهور نمی شد به ایران می رسید؟؟؟؟؟؟اونا خودشون هری پاتر رو مشهور کردن...نظر من اینه....با شهامت هم گفتم هاااا :D :D :D :D :D

شما نسبتی با دایی جان ناپلئون ندارین احیانا؟!
چه ربطی داره مگه تو این کتاب چی هست؟!
ما بهتره یکم رو خودمون کار کنیم تا نسنجیده حرف نزنیم!

Mahdiye.Z

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از nazaninpary :
چي ؟!!! :-\

به نقل از King Dain II :
چه ربطی داره مگه تو این کتاب چی هست؟!
ما بهتره یکم رو خودمون کار کنیم تا نسنجیده حرف نزنیم!
خانوم نازنين پري رو نمي دونم...اما بنده فقط نظر پرسيدم در مورد يه مقاله!
يه سري حرفايي زده شده بود در مورد اين كتاب توسط يه اقايي! اين اقا گفتن اثبات حرفاي من توي اين ادرسه( همون ادرسي كه من گذاشتم) .
شمام مي توني يه نگاه كلي به اون مقاله بندازي!

ولي خب تاثيري كه فيلم هري پاتر رو يه بچه ي 8 ساله ميزاره فرق داره با تاثير تام و جري رو يه بچه ي 2 ساله ميزاره!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

شما اگه کتاب جي.کي.رولينگ،جادوگري در پس چهره هري پاترو خونده باشي متوجه ميشي خانم رولينگ از بچگي عاشق داستان نويسي بوده و داستانهاي خوبي هم مي نوشته. در آمدش هم از راه فروختن داستان هاي کوتاه به مجلات بوده.

بالا