L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,736 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/2/22 #641 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! تو تویی گرد آورنده:امیر رضا آرمیون سبک:داستان های کوتاه
N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,364 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2011/2/22 #642 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! یکی بود یکی نبود محمد علی جمال زاده یه سری داستان کوتاهه !
Spammer کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 1,464 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه شریف رشته دانشگاه عمران 2011/2/22 #643 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! دور دنيا در هشتاد روز نويسنده:ژول ورن
Helius کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد سمپاديم شهر شناسنامه من ميگه تهرانيم مدال المپیاد زيست زيست زيست زيست و ادبيات و فلسفه دانشگاه دانشگاه تهران(من از اين جا ميرم (تحمل اين جا رو ندارم)(تهران منتظرمه)) 2011/2/22 #644 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! زمين آرام ميخائل شولوخوف
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,736 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/2/22 #645 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! میرا نویسنده:کریستوفر فرانک سبک:داستانی
Spammer کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 1,464 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه شریف رشته دانشگاه عمران 2011/2/22 #646 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! ارباب حلقه ها نويسنده : جي.ار.ار.تالکين موضوع:فانتزي
Helius کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد سمپاديم شهر شناسنامه من ميگه تهرانيم مدال المپیاد زيست زيست زيست زيست و ادبيات و فلسفه دانشگاه دانشگاه تهران(من از اين جا ميرم (تحمل اين جا رو ندارم)(تهران منتظرمه)) 2011/2/22 #647 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! از مسكو تا استالينگراد ويليام شايير
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,736 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/2/22 #648 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! درخت زیبای من نویسنده:ژوزه مائورو ده واسکونسلوس سبک :داستانی واقعا خوشگله ه ه ه 2تا کتاب دیگه ام داره
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! درخت زیبای من نویسنده:ژوزه مائورو ده واسکونسلوس سبک :داستانی واقعا خوشگله ه ه ه 2تا کتاب دیگه ام داره
N.M لنگر انداخته ارسالها 3,605 امتیاز 13,364 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران مدال المپیاد طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه ادبیات فارسی 2011/2/22 #649 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! ناتورِ دشت جی دی سلینجر (به قولِ رضا امیرخانی:بخونید اگه 18 ساله بودید ، هستید یا خواهید شد !) فوق العاده ست ! به نقل از گلی : واقعا خوشگله ه ه ه 2تا کتاب دیگه ام داره کلیک کنید تا باز شود... کتاب که زیاد داره .بهترین کتاباش ولی همینه و خورشید را بیدار کنیم !
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! ناتورِ دشت جی دی سلینجر (به قولِ رضا امیرخانی:بخونید اگه 18 ساله بودید ، هستید یا خواهید شد !) فوق العاده ست ! به نقل از گلی : واقعا خوشگله ه ه ه 2تا کتاب دیگه ام داره کلیک کنید تا باز شود... کتاب که زیاد داره .بهترین کتاباش ولی همینه و خورشید را بیدار کنیم !
Helius کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد سمپاديم شهر شناسنامه من ميگه تهرانيم مدال المپیاد زيست زيست زيست زيست و ادبيات و فلسفه دانشگاه دانشگاه تهران(من از اين جا ميرم (تحمل اين جا رو ندارم)(تهران منتظرمه)) 2011/2/22 #650 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! تيمبوكتو پل استر
Spammer کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 1,464 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه شریف رشته دانشگاه عمران 2011/2/22 #651 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! نصيحت الموک نويسنده:محمد غزالي
skYboy کاربر حرفهای ارسالها 348 امتیاز 324 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی مدال المپیاد نجوم و اخترفیزیک دانشگاه آزاد تهران رشته دانشگاه پزشکی 2011/2/22 #652 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نقل از هرزنامه نويس : نصيحت الموک نويسنده:محمد غزالي کلیک کنید تا باز شود... تیمبوکتو .... نصیحت الملوک ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نقل از هرزنامه نويس : نصيحت الموک نويسنده:محمد غزالي کلیک کنید تا باز شود... تیمبوکتو .... نصیحت الملوک ؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,736 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/2/22 #653 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نقل از نــرگـســـــ : کتاب که زیاد داره .بهترین کتاباش ولی همینه و خورشید را بیدار کنیم ! کلیک کنید تا باز شود... نه منظورم این بود که درخت زیبای من یه مجمو عه س که این کتاب اولشه! نویسندشو نگفتم
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نقل از نــرگـســـــ : کتاب که زیاد داره .بهترین کتاباش ولی همینه و خورشید را بیدار کنیم ! کلیک کنید تا باز شود... نه منظورم این بود که درخت زیبای من یه مجمو عه س که این کتاب اولشه! نویسندشو نگفتم
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,736 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/2/23 #654 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! کلاغ آخر از همه می رسد نویسنده:ایتالو کالوینو سبک:داستانی
Spammer کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 1,464 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه شریف رشته دانشگاه عمران 2011/2/23 #655 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! دوازده قرن شکوه نویسندگان : امیر نعمتی لیمایی - داریوش احمدی موضوع:نقدی بر نظرات نگارنده دوازده قرن سکوت
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! دوازده قرن شکوه نویسندگان : امیر نعمتی لیمایی - داریوش احمدی موضوع:نقدی بر نظرات نگارنده دوازده قرن سکوت
The Lich King روباه پیر فارغالتحصیل ارسالها 426 امتیاز 2,337 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 90 دانشگاه خوارزمی رشته دانشگاه علوم کامپیوتر- علوم تصمیم و مهندسی دانش تلگرام اینستاگرام 2011/2/23 #656 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نام خدا هابیت نویسنده: استاد تالکین ژانر: فانتزی رده ی سنی: ترجیحا کودکان داستان بیلبو هابیت گوشه نشین که گندالف جادوگر به همراه 13 دورف آرامشش را بهم می زنند و او را از گوشه ی دنجش بیرون می آورند و از پی خطرات می فرستند.
پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! به نام خدا هابیت نویسنده: استاد تالکین ژانر: فانتزی رده ی سنی: ترجیحا کودکان داستان بیلبو هابیت گوشه نشین که گندالف جادوگر به همراه 13 دورف آرامشش را بهم می زنند و او را از گوشه ی دنجش بیرون می آورند و از پی خطرات می فرستند.
L.E کاربر فوقحرفهای ارسالها 980 امتیاز 6,736 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران شهر تهران 2011/2/24 #657 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! تالار وحشت(مجموعه اش) نویسنده:آر ال استاین سبک:کتاب نوجوان ترسناک!!!
Spammer کاربر فوقحرفهای ارسالها 986 امتیاز 1,464 نام مرکز سمپاد شهید هاشمی نژاد 1 شهر مشهد دانشگاه شریف رشته دانشگاه عمران 2011/2/24 #658 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! تفنگ پدر بر بامهاي تهران نوشته حسن بهرامي
papari کاربر فوقفعال ارسالها 157 امتیاز 1,467 نام مرکز سمپاد فرزانگان امين شهر اصفهان رشته دانشگاه مهندسي صنايع 2011/2/24 #659 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! لطفا گوسفند نباشیم!
Helius کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد سمپاديم شهر شناسنامه من ميگه تهرانيم مدال المپیاد زيست زيست زيست زيست و ادبيات و فلسفه دانشگاه دانشگاه تهران(من از اين جا ميرم (تحمل اين جا رو ندارم)(تهران منتظرمه)) 2011/2/24 #660 پاسخ : چه کتابی بخوانیم؟! نون والقلم جلال آل احمد