6 ماهی میشه بازی نکردم ولی فکر نکنم انقد ضعیف شده باشم که به این راحتی ببازم . میزنم !به نقل از محمدحسین :سلام من دوست ممدم ... هر کی دوتا شاخه بیاد سر زندگی باهات میزنم ( علی میر )
چشم عزیزم ! ولی الان نزدیک 6 ماه دیگه بازی نکردم ! به جز شنبه که مثل همیشه بردیمو منم هیرو اول مپ ! اونم با چی ؟! لرد اورناس !به نقل از NoNO0B :اره بابا شاخ بازی عجیب!
راستی اگه میخوای با شاخای دنیا بازی کنی به من بگو مسابقه رو برات جور میکنم...
باشه لیستو بذارش!![]()
فیس اصلا تیمی نیست چون استفاده از چترش خیلی سخته و ممکنه باعث شکست توی در گیری های 5V5 بشه بدشم اگه بخوای اگیلیتی بگی Specter و naga خیلی خوبن و توی اینتلیجنس ها هم خیلی های دیگه هستن مثل همین هیرو جدیده به همه 70 تا مثبت دمیج میده همه لولاشم AEO هستش ولی خب اینا خیلی به درد نمی خورن چون HP شون پایینه در هر صورت همون لیست قبلی بهترهبه نقل از Amir Joon 2 :نه باو ! اینا کمه ! مثلا اگیلیتی فیسی کو ؟! خیلی از هیروها نیس
بزا بعدا یه لیست کامل تهیه می کنیم بزار !
اتفاقا" فیریز فیسی یکی از بهترین لولای تیمیه ! فقط باس یه بازیکن حرفه ای باش بازی کنه خیلی راحت می تونه 4 تا هیرو رو زیر فیریز ببره تا یاراش هرچی لول دارن از بیرون بزنن بهشونو همشونو بکشن ! خودشم که با یه مدنس میزنه !به نقل از Amir13 :فیس اصلا تیمی نیست چون استفاده از چترش خیلی سخته و ممکنه باعث شکست توی در گیری های 5V5 بشه بدشم اگه بخوای اگیلیتی بگی Specter و naga خیلی خوبن و توی اینتلیجنس ها هم خیلی های دیگه هستن مثل همین هیرو جدیده به همه 70 تا مثبت دمیج میده همه لولاشم AEO هستش ولی خب اینا خیلی به درد نمی خورن چون HP شون پایینه در هر صورت همون لیست قبلی بهتره![]()