ßehianoa
کاربر نیمهحرفهای
پاسخ : همه چیز در باره ی Warcraft III TFT&DOTA&World of warcraft
Troll Warlord! تک به تک شرطی سر زندگی
Troll Warlord! تک به تک شرطی سر زندگی
به نقل از SOUL KEEPER :رو دست سول هیرو نیس ! سول خدای هیرو هاس
به نقل از KONT MeYo :عجب بابا...
6اون 6اسلارکو میترکونه...
میاد اتک بده استان میشه...میخواد فرار کنه یا دنبال اسلی بره اون غورتش میده...
ضد برای هیچ هیرویی به این بدی ندیده بودم...
به نقل از KONT MeYo :دقعه ی دیگه ای وجود نداره...
چون من دیگه به جز اون بازیه دست به دوتا نمیزنم!
ولی به بردایی که جلوی خیلیا داشتم میبالم! (جو نگیردت با تو نبودم با اعضای MYM بودم! )
من تو 5 به 5ش تو بدترین وضع مردنام 2رقمی نشد! چه برسه تک به تک! و دیگه چون بازی نمیکنم در حسرت دو رقمی شدن مردنام میمونی!
واسه سال دیگه شاخ بازیارو بذارین کنار، اگه اینطوری پیش برین بد تر از دفه قبلی حذف میشین...
من و برنام سال دیگه خبری ازمون تو تیم نیست... :) با بچه ها تمرین کنین خودتونو شاخ کنین که بتونین برید بالا...
به نقل از KONT MeYo :ولی تجربه ی بازی با غیر ایرانی یا حرفه ایارو ندارین...
برو تو GG دنبالشون بگرد باهاشون بازی کن...
به نقل از محمدحسین :داداش مگه اونا بیکارن که بیان با من بازی کنن !؟!؟ مگه آدم قحطه ؟ خارجیا مگه چیشون بیشتره ؟! نیاز به تجربه با بازی کردن با اونا نیست ! اونا باید بیان با ما بازی کنن ترجبه کسی کنن !!! و همین طور خیلی های دیگه !!!!
به نقل از KONT MeYo :
نمیدونم چن تا ریپلی از حرفه ایا دیدی...واسه همین قضاوت میذارم بعد از باختتون جلو تیمای ایرانی!
به نقل از KONT MeYo :بیکار نیستن...
ولی برو تو رومای خارجی خودتو قالب کن...
تایوان و تایلندو چینو امتحان کن...
به نقل از محمدحسین :گفتم بهت ! ما خودمون حرفه ای هستیم ! اونا باید بیان ریپلی های مارو ببین !
دوما که 1000 تا ریپل دیدم تاحالا ! و فقط هم بازیه merilini رو نگاه کردم تو ریپلی ها...
به نقل از محمدحسین :خیلی ممنون به نظرم برم گیم نت بازیم بهتر میشه !
به نقل از KONT MeYo :حرفه ایایی که هماهنگی ندارن...
اونا حرفه ایای با هماهنگین...
بری گیم نت هیچ تاثیری رو همکاریت نداره...اگه همکاریت کم باشه جلو باقالی ترینام هیچی نمیشی!
یادته که...
به نقل از محمدحسین :همکاری تو gg آسون تره یا همکاری توی گیم نت ؟ معلومه توی گیم نت !
توی گیم نت خیلی راحت تر میشه همکاری کرد... الان همکاری من و امیر و کیارش واقعا خوبه ! خوب که نه عالیه ...
بجای اینکه برم با یه مشت افغانی و تایوانی بازی کنم میرم گیم نت همکاری
امروزم با علی و یکی از رفیقام گیم نت بودم ... همکاریمون عالیه...
به نقل از مهراب.ع. :حرفه ایایی که هماهنگی ندارن...
اونا حرفه ایای با هماهنگین...
بری گیم نت هیچ تاثیری رو همکاریت نداره...اگه همکاریت کم باشه جلو باقالی ترینام هیچی نمیشی!
یادته که...