liliano کاربر فوقفعال ارسالها 132 امتیاز 39 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه علوم مهندسی_مکانیک جامدات 2010/4/6 #41 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت ایول.... منم دارم دچار می شم...56 البته کمه..:در بیشتر باشه بهتره..
parnian.d کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,470 امتیاز 6,414 نام مرکز سمپاد فرزنگان1 بندرعبّاس دانشگاه تهران رشته دانشگاه داروسازی 2010/4/10 #42 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت منم عید معتاد شدم
death کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,023 امتیاز 407 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شیراز شهر شیراز 2010/4/10 #43 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت 84! یه انجمن معتادان اینترنت راه بندازیم!
sohaaaa کاربر فوقحرفهای ارسالها 671 امتیاز 916 نام مرکز سمپاد فرزانگان کرج 2010/4/10 #44 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت 65... ولی چند تا از سوالاش به شخصیت طرف بر میگشت نه اعتیادش!!... من معتاد نباشم پس کی باشه؟!
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت 65... ولی چند تا از سوالاش به شخصیت طرف بر میگشت نه اعتیادش!!... من معتاد نباشم پس کی باشه؟!
WORM کاربر حرفهای ارسالها 345 امتیاز 283 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 تهران شهر تهران دانشگاه امیر کبیر رشته دانشگاه برق 2010/4/11 #45 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من دارم معتاد میشم چی کار کنم؟
SOUL KEEPER کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 2,161 امتیاز 8,028 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر گنبد کاووس رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2010/4/15 #46 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت نه ! قبول نیس ! من 7 ساله شبانه روز اینجام ولی هنوز معتاد نشدم ! ( مثل اونی که 40 سال تریاک میکشید ولی هنوز معتاد نشده بود )
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت نه ! قبول نیس ! من 7 ساله شبانه روز اینجام ولی هنوز معتاد نشدم ! ( مثل اونی که 40 سال تریاک میکشید ولی هنوز معتاد نشده بود )
alienboy کاربر فوقفعال ارسالها 97 امتیاز 46 نام مرکز سمپاد میرزاکوچک خان رشت شهر رشت 2010/6/2 #47 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من یه موقعی واقعاً معتاد بودم به خاطر اینکه همش برای آنلاین شدنم محدودیت میذاشتن و تا یه اینترنت نامحدود گیر می آوردم عینهو بختک می چسبیدم بهش.خوشبختانه بعد یه مدت که اینترنتم قطع شد همه چی به حالت عادی برگشت
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من یه موقعی واقعاً معتاد بودم به خاطر اینکه همش برای آنلاین شدنم محدودیت میذاشتن و تا یه اینترنت نامحدود گیر می آوردم عینهو بختک می چسبیدم بهش.خوشبختانه بعد یه مدت که اینترنتم قطع شد همه چی به حالت عادی برگشت
papari کاربر فوقفعال ارسالها 157 امتیاز 1,467 نام مرکز سمپاد فرزانگان امين شهر اصفهان رشته دانشگاه مهندسي صنايع 2010/6/10 #48 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت 85 چه شود.....
alex delpiero کاربر فوقحرفهای ارسالها 796 امتیاز 1,215 نام مرکز سمپاد شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...) شهر کرج مدال المپیاد سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی برق 2010/6/10 #49 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من 57 شدم باید مواظب خودم باشم
SH.H کاربر فوقفعال ارسالها 120 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد فرزانگان سنندج شهر سنندج دانشگاه دانشگاه تهران...(ایشال 2010/6/10 #50 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من معتادم شدید! بدبختی من اینه که تو فصله امتحانا به جای اینکه کم شه زیاد میشه!
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من معتادم شدید! بدبختی من اینه که تو فصله امتحانا به جای اینکه کم شه زیاد میشه!
HOOMANKH7 کاربر حرفهای ارسالها 566 امتیاز 249 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر بابل رشته دانشگاه پزشکی 2010/6/10 #51 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من ؟؟ 45 ؟؟ واقعا من یه کاربر عادی ام ؟؟ :-\ :-\ البته شاید منظورشون اونایی هستن که ای دی اس ال دارن. دایال آپ ها حساب نمیشن.
پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت من ؟؟ 45 ؟؟ واقعا من یه کاربر عادی ام ؟؟ :-\ :-\ البته شاید منظورشون اونایی هستن که ای دی اس ال دارن. دایال آپ ها حساب نمیشن.
میترا میترا فارغالتحصیل ارسالها 666 امتیاز 4,687 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه دانشکدهی هنر و معماری تهران مرکز رشته دانشگاه ادبیات نمایشی 2013/8/2 #52 پاسخ : تست اعتياد به اينترنت 81 بنده یک معتاد به نت هسّم
میترا میترا فارغالتحصیل ارسالها 666 امتیاز 4,687 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه دانشکدهی هنر و معماری تهران مرکز رشته دانشگاه ادبیات نمایشی 2013/8/2 #53 پاسخ : تست اعتیاد به اینترنت یه تاپیک ِ مشابه ِ همین ـم هس گویا .
میترا میترا فارغالتحصیل ارسالها 666 امتیاز 4,687 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه دانشکدهی هنر و معماری تهران مرکز رشته دانشگاه ادبیات نمایشی 2013/8/8 #54 پاسخ : تست اعتياد به اينترنت خب میتونیم راجه به این بحث کنیم که چه جوری نت ُ ترک کنیم [ ] ؟ با توجه به این که الان بیشتریا اینجا معتاد ب نت ـن
پاسخ : تست اعتياد به اينترنت خب میتونیم راجه به این بحث کنیم که چه جوری نت ُ ترک کنیم [ ] ؟ با توجه به این که الان بیشتریا اینجا معتاد ب نت ـن
Flying_girl کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 764 امتیاز 4,489 نام مرکز سمپاد فرزانگان7 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 مدال المپیاد هیچ دانشگاه تربیت مدرس رشته دانشگاه پیشرانش 2015/12/19 #55 پاسخ : تست اعتياد به اينترنت آخه 63
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2015/12/19 #56 پاسخ : تست اعتياد به اينترنت به نام خدا مروارید هستم روزی چهار پنج ساعت خالص تو اینترنتم. حتی موقع هایی ک تو مدرسه م ولی معتاد نیستم در شرف اعتیاد با امتیاز ۵۹
پاسخ : تست اعتياد به اينترنت به نام خدا مروارید هستم روزی چهار پنج ساعت خالص تو اینترنتم. حتی موقع هایی ک تو مدرسه م ولی معتاد نیستم در شرف اعتیاد با امتیاز ۵۹
++MaRyAm++ کاربر فوقفعال ارسالها 160 امتیاز 1,572 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجف آباد سال فارغ التحصیلی 94 2015/12/19 #57 پاسخ : تست اعتياد به اينترنت 33 احتمال میدم صادقانه جواب سوالاتو نداده باشم حتی
Flying_girl کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 764 امتیاز 4,489 نام مرکز سمپاد فرزانگان7 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 مدال المپیاد هیچ دانشگاه تربیت مدرس رشته دانشگاه پیشرانش 2015/12/25 #58 پاسخ : تست اعتياد به اينترنت به نقل از خدیج ه : سلام نجات یک معتاد نجات یک جامعه است شماها که چندین نفرین پس من چندین نفرو نجات میدم یکی باید بیاد خودمو نجات بده :-[ :-[ :-[ یه کمپ خوب سراغ دارم اول در سمپادیا رو تخته میکنیم بعدشم گروهی میریم اونجا کلیک کنید تا باز شود... موافقم
پاسخ : تست اعتياد به اينترنت به نقل از خدیج ه : سلام نجات یک معتاد نجات یک جامعه است شماها که چندین نفرین پس من چندین نفرو نجات میدم یکی باید بیاد خودمو نجات بده :-[ :-[ :-[ یه کمپ خوب سراغ دارم اول در سمپادیا رو تخته میکنیم بعدشم گروهی میریم اونجا کلیک کنید تا باز شود... موافقم
ZDM کاربر فعال ارسالها 48 امتیاز 1,730 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر فرزانگان سال فارغ التحصیلی 94 2015/12/25 #59 پاسخ : تست اعتياد به اينترنت 52 فک میکردم بیشتر از اینا بشه
Mahsa_76_gh کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 588 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2015/12/25 #60 پاسخ : تست اعتياد به اينترنت 33 من فک میکردم معتاذم ولی نیستم انگار ...